StefanM Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Dakujem za SZ. Tieto teda necham tak a budem dufat, ze trpezlivost primky v dobrom stave prinasa...
nikdo Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 V 17. 3. 2013 v 10:19, Popelář napsal: Zdar mě se nějak na aukru nezobrazuje foto těch orlíků,tak ani nevím jak ten cifr vypadá.Ještě že mám tu reedici když nic jiného.Vlastně nevím jestli se dopouštím krádeže fotografie,když je to sken obrazovky Na dvanácti hodinách.Hodnotu těch myslím 40 kusů co byly vyrobeny podle původních i s certifikátama nijak nesnižuju.loni prošly na ebaji přes 3000USD a kdyby na ně bylo neváhal bych.
Popelář Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 V 17. 3. 2013 v 11:44, nikdo napsal: Vlastně nevím jestli se dopouštím krádeže fotografie,když je to sken obrazovky Na dvanácti hodinách.Hodnotu těch myslím 40 kusů co byly vyrobeny podle původních i s certifikátama nijak nesnižuju.loni prošly na ebaji přes 3000USD a kdyby na ně bylo neváhal bych.orlik_aukro.jpgDík za foto.Jsem zjedav jestli ten ciferník a lunetu dá nový majitel do pořádku,snad si s tím Elton poradí bez výměny nových dílů.
atomicsteve Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Pánové, přiznejte se, kdo je G...b a z...1. Kdyžtak napište prosím SZ.
Josef01 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Orlíky chci, ale ne takovej šrot....
dadama Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 12:37, Jafurak napsal: A čo tak tieto? Tihle by byly asi ve finále dražší...
Honza.manta Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Teď jsem na to koukal a já bych za tenhle nestav(nechci psát šrot) bych dal tak maximálně půlku tý ceny, která je tam teď. Já si to pamatuju ze svých sběratelských počátků - tohle mi chybí a tak to prostě musím mít, jedno v jakém stavu. Potom jsem se na to doma chvíli koukal a zjistil jsem, že tohle je fakt už moc jeté a stejně sháněl kus v dobrém stavu a nakonec jsem ještě vždy skončil na tom, že ten šrot nejde prodat ani za polovinu mého nákupu.
xcelsion Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 13:11, Honza.manta napsal: Teď jsem na to koukal a já bych za tenhle nestav(nechci psát šrot) bych dal tak maximálně půlku tý ceny, která je tam teď. Já si to pamatuju ze svých sběratelských počátků - tohle mi chybí a tak to prostě musím mít, jedno v jakém stavu. Potom jsem se na to doma chvíli koukal a zjistil jsem, že tohle je fakt už moc jeté a stejně sháněl kus v dobrém stavu a nakonec jsem ještě vždy skončil na tom, že ten šrot nejde prodat ani za polovinu mého nákupu. Je dobrý, když se naučíš takhle přemýšlet a ovládat. Taky jsem párkrát něco zbrkle koupil, protože se mi to líbilo a chtěl jsem to hned. Většinou jsem toho nakonec litoval. Ale občas se člověk neudrží..
straspol Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 15:23, xcelsion napsal: Je dobrý, když se naučíš takhle přemýšlet a ovládat. Taky jsem párkrát něco zbrkle koupil, protože se mi to líbilo a chtěl jsem to hned. Většinou jsem toho nakonec litoval. Ale občas se člověk neudrží..To je pořád ta otázka aukrocen. Lidi tam šílí a přitom všechny hodinky co jsem tady vkládal poslední dny jsem v krásných stavech pořídil po bazárcích po pár stovkách.
bandicoot Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Chlapi, nevim co tu porad resite (nekteri) s tou reedici a jeji cenou vs. cenou puvodnich Orliku. To spolu vubec nesouvisi.To je jak porovnavat Kaipan a Lotus Seven.Osobne si myslim, ze aktualni cena vubec neni prehnana a ze v realu ten kousek nebude tak nevratne jety jak se zda.
straspol Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 15:39, bandicoot napsal: Chlapi, nevim co tu porad resite (nekteri) s tou reedici a jeji cenou vs. cenou puvodnich Orliku. To spolu vubec nesouvisi.To je jak porovnavat Kaipan a Lotus Seven.Osobne si myslim, ze aktualni cena vubec neni prehnana a ze v realu ten kousek nebude tak nevratne jety jak se zda.No tak po nich skoč, ne? Uděláš si je jaké budeš chtít...
t.p Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 ...Tak, na scénu nastoupili zelený šponovači cen!
velorexar Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 mít rodinu, tak takoví Orlíci vyžadují ještě i skryté konto, aby to polovička neviděla já jsem se nad tím radši ani nezasníval, stav konta neumožňuje taková rozptýlení
bandicoot Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 (upraveno) No panecku tam to frci.Jen dotaz, jaktoze ten, co ma nejvic (uz ponekolikaty), ma casove starsi prihoz nez druhy v poradi? Ma na tom robota na prihoz? Josefe, pekny, ale Orliky to proste nejsou. Pekny hodinky, ale bez ty aury... Edit: tak nakonec 65k, tolik uz jsem necekal.To cislo v zavorce u aukronicku znamena pocet transakci?Takze zadny ucho... Upraveno 19. března 2013 uživatelem bandicoot
Josef01 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 V 19. 3. 2013 v 18:05, t.p napsal: ...Tak, na scénu nastoupili zelený šponovači cen! Teda zkušeně to vyšponoval, klobouk dolů takhle vyblbnout dav
JR_2010 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Super cena, skoro se trefil do čísla hodinek
marekparek111 Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 tipoval jsem ze půjdou kolem 50...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se