Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Skoro 4 tisíce za jedničkový primky s olezlou lunetou a odrbaným pouzdrem, navíc chybí fotka na straně korunky, kde dostává pouzdro zabrat nejvíc, to ještě polezou na horu. Svět se v ( | ) obrací

http://aukro.cz/luxu...2422266480.html

Myslím, že zadařilo... jsem asi trouba, protože jsem v hezčím nebo přinejmenším podobném stavu prodal za 1900,- .........gratuluji vítězi :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud dojde k obvyklému scénáři, posledních pět přihazujících zemře strašlivou smrtí BongoBongo a při tragických nehodách :whistle:

Mno, nováčci odpadnou v boji a možná dražitel k...g (179) co nabízel litránka brzy dostane mail s " lukrativní " nabídkou :-D.

Odkaz ke komentáři

Na tohle jsem nedávno narazil. Zelenou lunetu jsem tedy ještě neviděl, ale na první pohled vypadá origo...

http://www.antik-hod...2-nove-nenosene

Třeba je to nějaký podraz, díval jsem se do vlákna prim sport 2 a nikde jsem podobné nenašel, ale třeba jsem se nedíval pořádně a je to nějaký prototyp, ale dávat za ně kvůli zelené lunetě pětku mi nepřijde košér...

Strojek je 68.4, pokud se nepletu...

Stačí se podívat do příslušenství (ZDE), odkud bere dotyčný díly... asi má na té lunetě pěknou "marži"...dávat za to litr a už tam mít rezervaci... ten, který to koupil, musí být blázen :D

Pěkně se to rozmohlo... ty díly z Parexa

post-21738-082129100 1340315341.jpg

Odkaz ke komentáři

No každopádně jsem je vydražil já. Takže to je bastl? Vůbec mne to nenapadlo, naopak jsem měl pocit, že už jsem je viděl. Zkuste se ještě nekdo znalejší než já podívat a posoudit, protože teď už to považuji také za bastl a tím pádem to nezaplatím. Ale rád bych si byl napřed jistý. Díky.

post-5320-089599500 1340360510.jpg

Oprašuji starý problém s koupí modrých "sorel", která se ukázala jako bastl.

Kontaktoval jsem prodejce "gregor999" a problém mu předestřel. Nechal si udělat posudek od svého hodináře a po zjištění, že jde skutečně o bastl, mi telefonicky řekl, ať se na to vykašlu a považuju to za omyl a neplatím nic. Nakonec jsme se dohodli na tom, že mu pošlu stornopoplatek, kterým uhradím jeho náklady na aukci na aukru. Cca 250,- kč. Velmi mne jeho přístup potěšil - stále ještě jsou slušní lidé a gentlemani. :notworthy: :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Třeba je to nějaký podraz, díval jsem se do vlákna prim sport 2 a nikde jsem podobné nenašel, ale třeba jsem se nedíval pořádně a je to nějaký prototyp, ale dávat za ně kvůli zelené lunetě pětku mi nepřijde košér...

Strojek je 68.4, pokud se nepletu...

Stačí se podívat do příslušenství (ZDE), odkud bere dotyčný díly... asi má na té lunetě pěknou "marži"...dávat za to litr a už tam mít rezervaci... ten, který to koupil, musí být blázen :D

Pěkně se to rozmohlo... ty díly z Parexa

Dneska se v tomto vlákně nestačím divit. Nejdřív mě pleskne do očí ta zelená lunetka na PSII a pak tohle. Vím že tenhle prodejní server není nějak levnej a prakticky všechno je předražené, ale prodávat perexo lunetku s vložkou za litr tak to je blázinec. A k tomu všemu už jí nějakej chudák rezervoval :(

Každopádně mě budu v hlavě asi dlouho ležet ta zelená luneta. Pokud máte někdo o ní podvědomí, rád si přečtu více.

Odkaz ke komentáři

post-5320-089599500 1340360510.jpg

Oprašuji starý problém s koupí modrých "sorel", která se ukázala jako bastl.

Kontaktoval jsem prodejce "gregor999" a problém mu předestřel. Nechal si udělat posudek od svého hodináře a po zjištění, že jde skutečně o bastl, mi telefonicky řekl, ať se na to vykašlu a považuju to za omyl a neplatím nic. Nakonec jsme se dohodli na tom, že mu pošlu stornopoplatek, kterým uhradím jeho náklady na aukci na aukru. Cca 250,- kč. Velmi mne jeho přístup potěšil - stále ještě jsou slušní lidé a gentlemani. :notworthy: :notworthy:

Tak to rád slyším Posted Image. Je fajn vědět, že se lidi k sobě chovají korektně. Myslím, že i tvá zpětná reakce uhrazení storno poplatku byla velice fér.

Odkaz ke komentáři

Dneska se v tomto vlákně nestačím divit. Nejdřív mě pleskne do očí ta zelená lunetka na PSII a pak tohle. Vím že tenhle prodejní server není nějak levnej a prakticky všechno je předražené, ale prodávat perexo lunetku s vložkou za litr tak to je blázinec. A k tomu všemu už jí nějakej chudák rezervoval :(

Každopádně mě budu v hlavě asi dlouho ležet ta zelená luneta. Pokud máte někdo o ní podvědomí, rád si přečtu více.

A teď si představ situaci, že by pan Ing. Hněvsa začal takhle "fejkovat" Orlíky za podobné ceny...

Zajímalo by mě, kolik místních by si je, byť jen z recese, koupilo Posted Image

Odkaz ke komentáři

To bychom ho ale mohli napráskat u Omegy, že fejkuje vintage Seamastery a snaží se to zamaskovat :D Ale myslím, že Parexo Orlíky by už Elton nenechal na pokoji...

Už jen pro tu srandu, že by se mi rozrostla PAREXO sbírka, a pro ty následující plameny tady, až bych to sem napsal, bych to samozřejmě okamžitě koupil :gunsmilie:
Odkaz ke komentáři

Na tohle jsem nedávno narazil. Zelenou lunetu jsem tedy ještě neviděl, ale na první pohled vypadá origo...

http://www.antik-hod...2-nove-nenosene

Jojo, před pár dny jsem na to taky koukal, ale i když mne ta luneta zajímá, za pravou ji nepovažuju a pár místních členů taky ne-e. I když jí nemohu upřít, že vypadá dost věrohodně. Ale ne dost věrohodně na 4000 kaček...
Odkaz ke komentáři

Honzo, to pouzdro a vnitřní luneta se širokými indexy, to je z Ruska... střeva a cifr jsou český. Neměl jsem čas takové blbosti sledovat, ale je to šílený krvesmilstvo. A klobouk dolů, jestli jste se s prodejcem tak dobře dohodli. Gentleman jsi byl ale Ty, nikdo jiný o peníze nepřišel...

Odkaz ke komentáři

Honzo, to pouzdro a vnitřní luneta se širokými indexy, to je z Ruska... střeva a cifr jsou český. Neměl jsem čas takové blbosti sledovat, ale je to šílený krvesmilstvo. A klobouk dolů, jestli jste se s prodejcem tak dobře dohodli. Gentleman jsi byl ale Ty, nikdo jiný o peníze nepřišel...

Já bych řekl, že prodejce reagoval na moji uváženou reklamaci s grácií a on se každopádně jako gentleman zachoval - vzal to zpět a nic nechtěl. Z mé strany je slušnost mu náklady na aukru uhradit - on je zaplatit musí(a já tu cenu a tudíž i poplatky vyhnal do dané výše) a vzdal se bez problémů asi nemalého zisku. :notworthy: Klobouk dolů a víc takových prodejců. :smile_anim:

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...