PetrM Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Radku, promin, ale proc to neni normalni ? P....h jsem ja a par kousku jsem mel vyhlednuto. Ani me se nepodarilo koupit co jsem chtel. Ale povazuju to za normalni. Preji ti priste vice stesti. Upraveno 31. července 2012 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 (upraveno) Jo, tak to je jiná, já tam viděl tu (0) u referencí - nákupů, tak jsem měl pocit, že někdo tahá cenu. Edit.: ... já tam nepřihazoval. Upraveno 31. července 2012 uživatelem Radek K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Radku, promin, ale proc to neni normalni ? P....h jsem ja a par kousku jsem mel vyhlednuto. Ani me se nepodarilo koupit co jsem chtel. Ale povazuju to za normalni. Preji ti priste vice stesti. Flekatý ručky, korodující cifr a odrbaný pouzdro. Buď rád žes je nekoupil. Tentokrát štěstí přálo tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Flekatý ručky, korodující cifr a odrbaný pouzdro. Buď rád žes je nekoupil. Tentokrát štěstí přálo tobě. Mám stejný názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Za 700 mi přišly O.K. Pak to ulítlo ... . Můžete se kouknout na tyhle? rarita - šedý kruh na číselníku , zajímal by mne názor na stav a cenu. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Za 700 mi přišly O.K. Pak to ulítlo ... . Můžete se kouknout na tyhle? rarita - šedý kruh na číselníku , zajímal by mne názor na stav a cenu. Dík. Vzhledem k tomu, že přihazující h...a na mne kouká každé ráno v koupelně ze zrcadla, ti asi víc říkat nemusím. A stejně dle mého někdo půjde ještě dost přeze mne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Hmmm. Tak to taky poletí ... . Tak se asi kouknu po jiných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Teda tohle byla docela pecka. Taky jsem si přisadil, finále jsem nakonce prošvihl a pak už jsem jenom zíral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Vzhledem k tomu, že přihazující h...a na mne kouká každé ráno v koupelně ze zrcadla, ti asi víc říkat nemusím. A stejně dle mého někdo půjde ještě dost přeze mne ... Tak to bude boj :-( Tyhle mám jen s červenou datumkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Tyhle už naštěstí mám. A pecka to tedy byla, neboť nebyly v nijak skvělé kondici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Základ kup tady - http://www.ceske-kralovstvi.cz/3602,prim-traktor-no.1385.html Ciferník tady - http://www.antik-hodinky.cz/cifernik-na-naramkove-hodinky-prim A máš pěkné traktory za 1350kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Tak to bude boj :-( Tyhle mám jen s červenou datumkou Kdysi jsi dával takovou pěknou fotku, jsem myslel, že máš všechny verze. Že by to byla přeci jen rarita .... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Základ kup tady - http://www.ceske-kralovstvi.cz/3602,prim-traktor-no.1385.html Ciferník tady - http://www.antik-hodinky.cz/cifernik-na-naramkove-hodinky-prim A máš pěkné traktory za 1350kč. Tohle dohromady nesložíš. Jedno je kal 50 a druhý 52. Minimálně ti bude chybět datový věnec. A navíc to bude hnusný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Kdysi jsi dával takovou pěknou fotku, jsem myslel, že máš všechny verze. Že by to byla přeci jen rarita .... . Mám všechny verze ciferníků, datumovky u kal 52 se dělaly černý a červený. Zas tak moc to nehrotím Sedm základních ciferníků stačí. Možná :-) Ale kdyby měl někdo Traktory ve zlatě, tak se hlásím :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2012 Tohle dohromady nesložíš. Jedno je kal 50 a druhý 52. Minimálně ti bude chybět datový věnec. A navíc to bude hnusný :-) To jsem přehlídl, omlouvám se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 (upraveno) Základ kup tady - http://www.ceske-kralovstvi.cz/3602,prim-traktor-no.1385.html Ciferník tady - http://www.antik-hodinky.cz/cifernik-na-naramkove-hodinky-prim A máš pěkné traktory za 1350kč. Jojo....zkus to a uvidíš že tak lehké to není. Ono narvat stroj s datovým věncem do pouzdra kam datumovka nepatří není vůbec možné. Nebo jsi to zkoušel a u traktorů je to jinak? Ajaj- soráč- jiní byli rychlejší... Upraveno 1. srpna 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 (upraveno) Úplně správný vzhled je tenhle Ale myslím si, že to standardní sporťácké pouzdro se mohlo vyskytovat taky - potkal jsem tyhle automaty ve všech barvách na obou typech pouzdra. Edit: Takhle Ale ještě maličkost - správně by dle mého měly mít tuhle vteřinovku Ne, správné pouzdro je u barevných variant pouze to vrchní s výkusem na řemen, alespoň podle dostupných informací. Obě varianty pouzdra měly jen ty černé. Upraveno 1. srpna 2012 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Předmětem aukce je sice: Výfukové koleno Manet 90 dvoupíst motocykl... Ale v inzerci hrají stejně hlavní úlohu krásné Prim Sport II s vínovým ciferníkem a evidentně v dobrém stavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 Předmětem aukce je sice: Výfukové koleno Manet 90 dvoupíst motocykl... Ale v inzerci hrají stejně hlavní úlohu krásné Prim Sport II s vínovým ciferníkem a evidentně v dobrém stavu. ODKAZ Vždyť Padza1 je primkař odtud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2012 (upraveno) Všimnul jsem si. Kam se podívám všude samé Primky Upraveno 1. srpna 2012 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se