Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Radku, promin, ale proc to neni normalni ? P....h jsem ja a par kousku jsem mel vyhlednuto. Ani me se nepodarilo koupit co jsem chtel. Ale povazuju to za normalni. Preji ti priste vice stesti.

Upraveno uživatelem PetrM
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Radku, promin, ale proc to neni normalni ? P....h jsem ja a par kousku jsem mel vyhlednuto. Ani me se nepodarilo koupit co jsem chtel. Ale povazuju to za normalni. Preji ti priste vice stesti.

Flekatý ručky, korodující cifr a odrbaný pouzdro. Buď rád žes je nekoupil. Tentokrát štěstí přálo tobě.

Odkaz ke komentáři

Za 700 mi přišly O.K. Pak to ulítlo ... .

Můžete se kouknout na tyhle? rarita - šedý kruh na číselníku , zajímal by mne názor na stav a cenu. Dík.

Vzhledem k tomu, že přihazující h...a na mne kouká každé ráno v koupelně ze zrcadla, ti asi víc říkat nemusím. A stejně dle mého někdo půjde ještě dost přeze mne ... :crying_anim:
Odkaz ke komentáři

Tohle dohromady nesložíš. Jedno je kal 50 a druhý 52. Minimálně ti bude chybět datový věnec.

A navíc to bude hnusný :-)

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsi dával takovou pěknou fotku, jsem myslel, že máš všechny verze.

Že by to byla přeci jen rarita .... .

Mám všechny verze ciferníků, datumovky u kal 52 se dělaly černý a červený. Zas tak moc to nehrotím

Sedm základních ciferníků stačí.

Možná :-)

Ale kdyby měl někdo Traktory ve zlatě, tak se hlásím :-)

Odkaz ke komentáři

Jojo....zkus to a uvidíš že tak lehké to není. Ono narvat stroj s datovým věncem do pouzdra kam datumovka nepatří není vůbec možné. Nebo jsi to zkoušel a u traktorů je to jinak?

Ajaj- soráč- jiní byli rychlejší...

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Úplně správný vzhled je tenhle

post-5320-086460200 1343631212.jpg

Ale myslím si, že to standardní sporťácké pouzdro se mohlo vyskytovat taky - potkal jsem tyhle automaty ve všech barvách na obou typech pouzdra.

Edit:

Takhle

post-5320-084093800 1343631107.jpg

Ale ještě maličkost - správně by dle mého měly mít tuhle vteřinovku

post-5320-005913900 1343630965.jpg

Ne, správné pouzdro je u barevných variant pouze to vrchní s výkusem na řemen, alespoň podle dostupných informací. Obě varianty pouzdra měly jen ty černé.

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...