booker007 Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Muzes to trochu rozvest? Nejak nevim, co si pod termitem "vocucanej bonbon" mam predstavit u pouzdra hodinek Mrkni na fotky pouzder PSI a porovnej ho s tímto. Zaměř se hlavně na jeho hrany. Pak zjistíš že hrany u těchto repasovaných jsou vice zaoblené, nejsou ostré jako u originálního tvaru původního pouzdra. Proto ten "vocucanej bonbón" způsobený technologií odstranění původních zbytků chromu z pouzdra hodinek a nanesení nové chromové vrstvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Kdyz uz jsem zacal delat sbirku primek vyaukcenim Sportu II, premyslim i o Igenech. Co byste rikali na tyhle? Vypadaji docela zachovale, na rozdil od nekterych dalsich kusu, co jsou aktualne v aukci. Nebo ne? To není jen odchromováním, to pouzdro muselo být už předtím hodně omydlené. Je to vidět třeba i na zbytku nožiček okolo otvoru pto stěžejky. A vložka lunety je už taky skoro v háji. Z těch je použitelný jen strojek s cifrem a ručkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 Mrkni na fotky pouzder PSI a porovnej ho s tímto. Zaměř se hlavně na jeho hrany. Pak zjistíš že hrany u těchto repasovaných jsou vice zaoblené, nejsou ostré jako u originálního tvaru původního pouzdra. Proto ten "vocucanej bonbón" způsobený technologií odstranění původních zbytků chromu z pouzdra hodinek a nanesení nové chromové vrstvy. Aha, no to se mi zdalo na tom pouzdru zvlastni, ze u stezejek vypada tak zaoblene Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 7. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2012 zakoupeny jedny PS2.1 na náhradní díly, za velmi příznivou cenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Tohle je panecku inzerent. Koupite? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Tohle je panecku inzerent. Koupite? Co tím myslíš? To prodáváš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 (upraveno) Doporučená zásilka - 200kč Prodávající se zřejmě při hledání Primek praštil do hlavy. edit: http://aukro.cz/prim-sport-funkcni-i2549019716.html Pěkné surfy v dobrém stavu. Bude boj? Upraveno 9. srpna 2012 uživatelem Trololo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morvagor Odesláno 9. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2012 Co tím myslíš? To prodáváš ty? Nene, jen mě zarazil vpravdě velký počet hrubek, a následně i ceny za dopravu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 Doporučená zásilka - 200kč Prodávající se zřejmě při hledání Primek praštil do hlavy. edit: http://aukro.cz/prim...2549019716.html Pěkné surfy v dobrém stavu. Bude boj? bude, to si piš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2012 bude, to si piš :-)Taky je sleduju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 (upraveno) Pěkné surfy v dobrém stavu. Bude boj? Jo Edit: oprava citace Upraveno 11. srpna 2012 uživatelem JHonza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Jo Edit: oprava citace Takže už jsme 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Takže už jsme 4 Pánové!Pokud, gentlemani, slibujete opravdový boj, nehodlám takto uměle na Aukru šroubovat ceny u hodinek, které bych kupoval jen kvůli ciferníku. Tímto Vám tedy vyklízím pole a přeju zdar, ale jestli Vás, plantážníci, někdo přehodí, tak si mne nepřejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trololo Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2012 Taktéž odstupuju, šetřím na renovaci do Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 (upraveno) BACHA! Už jsem tu jednou před pár měsíci postoval IGENy na chrono24, které nejsou z nové produkce a s novým kalibrem (jal lže prodávající v inzerátu), ale je to klasická repase s původním kalibrem. Mám to potvrzeno z poctivých zdrojů a potvrzení se jednalo přímo tohoto konkrétního kusu. Takže žádné "Einzelfertigung, kal 94., Preis 1700,-?" Prodávající mi do soukormé korespondence tvrdil totéž, že jsou nové a s kal. 94. Místo aby se chytil za nos, cenu zvedl z původních 14,5kKč na 25kKč. Je to šmejdský prodej. Upraveno 13. srpna 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 (upraveno) BACHA! Už jsem tu jednou před pár měsíci postoval IGENy na chrono24, které nejsou z nové produkce a s novým kalibrem (jal lže prodávající v inzerátu), ale je to klasická repase s původním kalibrem. Mám to potvrzeno z poctivých zdrojů a potvrzení se jednalo přímo tohoto konkrétního kusu. Takže žádné "Einzelfertigung, kal 94., Preis 1700,-?" Prodávající mi do soukormé korespondence tvrdil totéž, že jsou nové a s kal. 94. Místo aby se chytil za nos, cenu zvedl z původních 14,5kKč na 25kKč. Je to šmejdský prodej. Pravdu díš ó veliký vezíre - Igen 38 mají hlavně taky safír a ne plast a taky mají průhled - právě na ten kalibr 94. Je to prachsprostý podvodník. Edit: chybka Upraveno 13. srpna 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 To je tedy hnus velebnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Jen tak pro zajímavost, je j...8 (0) někdo odsud nebo to je jen nějaký "přihazovač", který zítra spadne z Čomolungmy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Jen tak pro zajímavost, je j...8 (0) někdo odsud nebo to je jen nějaký "přihazovač", který zítra spadne z Čomolungmy ? Panove j..8 je muj kamarad, oba dva se snazime ziskat pekne hodinky. Uz jsme si volali a cekame, az mu dorazi pred chvili vydrazene sorely. Takze, nic ve zlem, ale j..8 a P..h jsou zapaleni zacinajici primkari. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 (upraveno) Panove j..8 je muj kamarad, oba dva se snazime ziskat pekne hodinky. Uz jsme si volali a cekame, az mu dorazi pred chvili vydrazene sorely. Takze, nic ve zlem, ale j..8 a P..h jsou zapaleni zacinajici primkari. Nic ve zlém nemám (aspoň teda já osobně)... Psal jsem: "Jen tak pro zajímavost..." a zajímavé to teda je, takže začínající Primkaři, oukej BTW, je dobré si to tady pořádně projít a zjistit si třeba, co je např. Nickiii1 za prodejce.. není pěkné jako pěkné - jako profesionální fotograf dokáže i z leckterého šuntu vytáhnout maximum a na fotce to potom vypadá skvěle a tím chci říct pánové, že nekupujete to, co vidíte na fotografiích a za další si kapánek připlatíte.... Peace a tečka Upraveno 14. srpna 2012 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se