Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nick: Nickiii1. Ještě jednou zkouším odkaz :-)

http://aukro.cz/show_item.php?item=2605240773

Tohoto prodejce najdeš v blacklistu. Je to tak, jak se píše ve vlákně o hodnocení prodejců. Zboží vždy o třídu až dvě horší, než vypadají fotky. Zkušenost mého kolegy, který udělal několik nákupů. Naposled !!!

Odesláno

No dyť... ta paní bude, jak se říká, dobrá "rybářka" smile_anim.gif

Myslím si,že prodejce Zkurka a Jetrichovice je jeden a ten sám prodejce.Jednou měl na Aukru Zkurka focené hodinky na stejném ubruse co Jetrichovice prodává díly z Parexa ... tak se není co divit,že Igeny složil z těchto dílů.

Odesláno

Myslím si,že prodejce Zkurka a Jetrichovice je jeden a ten sám prodejce.Jednou měl na Aukru Zkurka focené hodinky na stejném ubruse co Jetrichovice prodává díly z Parexa ... tak se není co divit,že Igeny složil z těchto dílů.

Tomu bych se nedivil, ten pravopis by seděl smile_anim.gif

Odesláno

Prodávajícího Zkurka1 bych dal do našeho blacklistu a výherci popřál pevný nervy, až zjistí, co koupil. smile_anim.gif

Já jsem od té paní nedávno koupil Traktory a myslím jsou v pohodě :)

Odesláno

mam jen seika a rozhodl sem se koupit jednickove sporty, tudlety. Chci se zeptat na nazory, jedna se o original ? po procitani diskuzi sem narazil na pochromovani a zajima me, vypada to jako pochromovane je to tak nebo to je opravdu po renovaci jak pise prodejce ? díky ales

aukro prim

post-20845-041834800 1346961616.jpg

Odesláno

mam jen seika a rozhodl sem se koupit jednickove sporty, tudlety. Chci se zeptat na nazory, jedna se o original ? po procitani diskuzi sem narazil na pochromovani a zajima me, vypada to jako pochromovane je to tak nebo to je opravdu po renovaci jak pise prodejce ? díky ales

aukro prim

Renovace formou přechromování pouzdra.

Odesláno

mam jen seika a rozhodl sem se koupit jednickove sporty ...

aukro prim

Accutron tady včera prodával ve velmi slušném stavu. Raději bych počkal na takovéto. Prohlédni si na fotkách spodek pouzdra. Tak to má vypadat. To na co tady odkazuješ, bych si nekoupil a už vůbec ne za ty peníze.

Odesláno

Jo, vlastně jsem četl nějaké rozčarování nad editací příspěvků v prodejním vlákně, jestli to nějak s tím souvisí a prodejce se rozhodl jinak...

Je to tak, já značil dřív SZ, druhý poslal dřív mail. Pak babo raď-rozhodnutí je na prodejci. No- zamrzelo- budou jiný jindy :worried_anim:

Odesláno

Je to tak, já značil dřív SZ, druhý poslal dřív mail. Pak babo raď-rozhodnutí je na prodejci. No- zamrzelo- budou jiný jindy :worried_anim:

Přesně tak, budou jiné :)

Já tak jednou propásl taky jedny, a pak za týden přišly lepší a levnější, až jsem se tomu sám divil. smile_anim.gif

Odesláno

Tohle ale není nic v porovnáním, co se mi přihodilo odpoledne...

Známému jsem před pár týdny ukazoval sbírku a on povídal, že doma taky pár kousků má, ale že se o to nějak nezajímá, že jeho chleba jsou mince...

Dneska za mnou přijel a sdělil mi, že mu to manželka vyhodila...že to našla v nějakém půllitřáku hrníčku a misce, a že na páscích viděla nějakou nazelenalou ošklivou barvu, tak si řekla, že takové harampádí skladovat doma nebudou a hodila to do popelnice....

Pro zajímavost.... Byly tam dvoje okrové Igeny, dvoje Diplomaty a nějaké další Primky....Pracoval na šachtě a říkal, že Igenů tam měla spousta chlapů...

No co, stane se....A život jde dál....smile_anim.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...