Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já tuhle aukci bral víceméně jako koupi ciferníku - ten mi hodně bere. Ono by se to pak dalo dokompletovat do originálu. Ale tohle mi teda dost dostalo. Sice mne mrzí, že je nemám, ale ...

No dyk. Takových penízů :eek: jsem nedal ani za Spartaky..

Odesláno

Pouzdro a číselník OK, ale ručky tam jsou jiné než mají být. Prostě skládačka.

To znamená, že i dýnko je originál?

Odesláno

Dýnko tipnu na Ancre, je to skládačka

Proto jsem se raději zeptal, nechtěl jsem dělat chytrého, když psal Accutron, že pouzdro je originál, ale to dýnko mi tam nějak nepasovalo. Navíc, tyhle hodinky už myslím před nějakou dobou prolétly Aukrem. Ale jinak jsou pěkné a i ty ručky jim sluší...

Odesláno

Těch skládaček má prodejce trochu víc než jen tenhle kousek. A ceny co za ně chce jsou taky parádní, aniž bych chtěl napadat cenovou politiku prodejce. Je to jeho věc samozřejmě.

Odesláno (upraveno)

Těch skládaček má prodejce trochu víc než jen tenhle kousek. A ceny co za ně chce jsou taky parádní, aniž bych chtěl napadat cenovou politiku prodejce. Je to jeho věc samozřejmě.

Hodinky opravdu pěkné - ceny rovněž. Navíc za skládačky docela silně přemrštěné, ale máš pravdu, jeho věc. Když se najde kupec tak proč ne?

Upraveno uživatelem speedwalker
Odesláno

Oboje šunt, to koupil někdo z blázince. Anebo po rozbaleni balíčku a zjištění co to koupil, půjde dát milému prodejci pořádnou po tlamě. Podprůměrný stav hodinek s přechomovaným pouzdrem (ty černé). Ty okrové jsou další přechromovaný šroty doplněné o fake ciferníku a vložku lunety z Číny

To je případ pro chocholouška.:smile_anim:

Odesláno

Zacinam uz sbirat i pyzama :smile_anim:

Jo, tenhle záchvat jsem ustál před rokem. Je relativně lehkej a krátkej, protože je jich jen pár typů a rychle je dáš dohromady. Nezapomeň na dámskou velikost s kulatým pouzdrem- tyhle se dělaly i pánské, měly krásný tmavomodrý ciferník...

Odesláno

Pěkný hodinky za dobrou cenu biggrin.gif

No prvně jsem zkoušel přihazovat v restauraci pomocí aplikace Aukro pro Android a vzhledem k signálu to bylo veselé, chvíli to hlásilo "Aukce skončena", chvíli "Zbývá méně než minuta", tak jsem byl napnutý, jestli někdo u normálního počítače v poslední minutě přihodí víc :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...