financ Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Další komentář je doufám zbytečný. Prodej druhému, případně dalšímu v pořadí (to umí Nickii) je prasárna a není v souladu s obchodními podmínkami Aukra.
straspol Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Další komentář je doufám zbytečný. Prodej druhému, případně dalšímu v pořadí (to umí Nickii) je prasárna a není v souladu s obchodními podmínkami Aukra. Aha, tak teď v tom mám jasno. Takže max. můžu druhého kontaktovat a otevřít mu novou aukci třeba na kup teď, aby to bylo košer...?
SCIFI Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 .... je prasárna a není v souladu s obchodními podmínkami Aukra.černé na bílém. souhlas
SCIFI Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Aha, tak teď v tom mám jasno. Takže max. můžu druhého kontaktovat a otevřít mu novou aukci třeba na kup teď, aby to bylo košer...? jo to můžeš
stanik73 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Aha, tak teď v tom mám jasno. Takže max. můžu druhého kontaktovat a otevřít mu novou aukci třeba na kup teď, aby to bylo košer...? Hlavně musíte číst mezi řádky, jako u všeho v této době. O co jde aukru - no přece aby co nejvíc vydělalo. Proč by napsalo do pravidel že vyhrává případně 2 nebo 3 v pořadí, když má poplatky za každou aukci a obíralo by se tak o peníze. Pro ně je samozřejmě nová aukce dar z nebes a dvojnásobný zisk v kapse.............Nebo při odstoupení prvního vrací Aukro poplatek za aukci? To by u mě byli frajeři .
VintageLover Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Hlavně musíte číst mezi řádky, jako u všeho v této době. O co jde aukru - no přece aby co nejvíc vydělalo. Proč by napsalo do pravidel že vyhrává případně 2 nebo 3 v pořadí, když má poplatky za každou aukci a obíralo by se tak o peníze. Pro ně je samozřejmě nová aukce dar z nebes a dvojnásobný zisk v kapse.............Nebo při odstoupení prvního vrací Aukro poplatek za aukci? To by u mě byli frajeři . Svatá pravda
xcelsion Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Odesláno 18. října 2012 Hlavně musíte číst mezi řádky, jako u všeho v této době. O co jde aukru - no přece aby co nejvíc vydělalo. Proč by napsalo do pravidel že vyhrává případně 2 nebo 3 v pořadí, když má poplatky za každou aukci a obíralo by se tak o peníze. Pro ně je samozřejmě nová aukce dar z nebes a dvojnásobný zisk v kapse.............Nebo při odstoupení prvního vrací Aukro poplatek za aukci? To by u mě byli frajeři . Pokud výherce nesplní podmínky a nezaplatí, je potřeba ho kontaktovat a pokud neodpoví nebo opět nezaplatí, můžeš zažádat o vrácení poplatků z prodeje. Nevrací se poplatek za zviditelnění. O vrácení poplatků je možné žádat do určité doby (nepamatuji se přesně, +- 40 dní. Pokud výherce nezaplatí do týdne, je nejlepší udělit negativ a zažádat o vrácení poplatků.
Návštěvník tolja Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Hlavně musíte číst mezi řádky, jako u všeho v této době. O co jde aukru - no přece aby co nejvíc vydělalo. Proč by napsalo do pravidel že vyhrává případně 2 nebo 3 v pořadí, když má poplatky za každou aukci a obíralo by se tak o peníze. Pro ně je samozřejmě nová aukce dar z nebes a dvojnásobný zisk v kapse.............Nebo při odstoupení prvního vrací Aukro poplatek za aukci? To by u mě byli frajeři . Takovej velkej kluk, a takhle plácáš. To víš, že ti vrátěj všechny poplatky, když výherce nezaplatí a ty ho naprášíš. Poplatek za vystavení - do 10CZK dostaneš zpět v okamžiku prodeje a provizi - 6% max. asi týden po zažádání. Jediné, co ti nevrátí je poplatek za zvýraznění nebo za přednostní výpis, domnívám se. A pak nic nebrání kontaktovat druhého v pořadí a dohodnout se s ním, samozřejmě pokud obě strany mají zájem.
stanik73 Odesláno 19. října 2012 Nahlásit Odesláno 19. října 2012 Takovej velkej kluk, a takhle plácáš. To víš, že ti vrátěj všechny poplatky, když výherce nezaplatí a ty ho naprášíš. Poplatek za vystavení - do 10CZK dostaneš zpět v okamžiku prodeje a provizi - 6% max. asi týden po zažádání. Jediné, co ti nevrátí je poplatek za zvýraznění nebo za přednostní výpis, domnívám se. A pak nic nebrání kontaktovat druhého v pořadí a dohodnout se s ním, samozřejmě pokud obě strany mají zájem. Asi jsi si na konci nevšiml, že jsem to psal s otazníkem - anžto přes aukro neprodávám. A otázka na všechny co na Aukru prodáváte - když první nezaplatí, opravdu ho naprášíte ho, zariskujete negativ a jdete se handrkovat s aukrem o vrácení peněz? Nebo mávnete ruku a zadáte novou aukci?
financ Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Rád bych se pletl. Tipnu si, že druhý v pořadí dostane nabídku na odkup pěkných Diplomatů.Tento prodejce má zboží, které je pro nováčky hodně atraktivní
odjinud Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Asi jsi si na konci nevšiml, že jsem to psal s otazníkem - anžto přes aukro neprodávám. A otázka na všechny co na Aukru prodáváte - když první nezaplatí, opravdu ho naprášíte ho, zariskujete negativ a jdete se handrkovat s aukrem o vrácení peněz? Nebo mávnete ruku a zadáte novou aukci? Já pošlu zboží tyak jako tak... s antraxem jako bonus... :-)
atomicsteve Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Rád bych se pletl. Tipnu si, že druhý v pořadí dostane nabídku na odkup pěkných Diplomatů.Tento prodejce má zboží, které je pro nováčky hodně atraktivní Když já začínal, tak jsem taky bažil hned po Diplomatech, takže to klidně může být také chronopacient-začátečník.
VintageLover Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Rád bych se pletl. Tipnu si, že druhý v pořadí dostane nabídku na odkup pěkných Diplomatů.Tento prodejce má zboží, které je pro nováčky hodně atraktivní Měl jsem je ve sledování a mám takový zvláštní pocit, že možná dojde k prodloužení o 24 hodin, protože zatím se mi neobjevily ve skončených aukcích a ty, které skončily později, tak už tam jsou...
Mirek Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Rád bych se pletl. Tipnu si, že druhý v pořadí dostane nabídku na odkup pěkných Diplomatů.Tento prodejce má zboží, které je pro nováčky hodně atraktivní Je to nejspíš ten, co přihazoval i na mou aukci, dneska už má komentářů víc a nakupuje jenom Primky...
odjinud Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Já měl na Diplomaty kliku. První jsem koupil v bazaru jako svoje úplně první old primky za 350,-, druhý (ty s Ingablogem) o 2 měsíce na to za 500,- Sice si oboje následně prošly úpravama / opravama, ale pro bazary jsou to de facto běžné hodinky, to je dobrá zpráva pro všechny zájemce. Jen je teda sehnat...
financ Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Měl jsem je ve sledování a mám takový zvláštní pocit, že možná dojde k prodloužení o 24 hodin, protože zatím se mi neobjevily ve skončených aukcích a ty, které skončily později, tak už tam jsou... Taky mi zmizely...U některých prodejců mám "přihazovače" vysledované, tady jsem si nebyl jistý.
VintageLover Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Taky mi zmizely...U některých prodejců mám "přihazovače" vysledované, tady jsem si nebyl jistý. Psal jsem si s prodejcem, jednu aukci jsem totiž vyhrál, ale nepřišlo mi žádné oznámení a napsal, že mu rovněž nepřišlo nic o skončených aukcích, ať to řeším s aukrem....
odjinud Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Pokud by někdo chtěl, mám doma speciální e-mail, po jehože přečtění adresát na 90% spáchá sebevraždu... prodám za 1500,- :-)
VintageLover Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Pokud by někdo chtěl, mám doma speciální e-mail, po jehože přečtění adresát na 90% spáchá sebevraždu... prodám za 1500,- :-) Postni to sem nebo mi to pošli v SZ Dík
odjinud Odesláno 21. října 2012 Nahlásit Odesláno 21. října 2012 Jsem to už prodával pár lidem a 90% nezaplatilo.... takže jedině plaba předem...:-))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se