Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ta korunka je imho jetá úplně stejně, jako celý hodinky, tedy vůbec, nebo skoro vůbec

nevím, čím to je/bylo, ale u primek z 80.let jsem měl hodně 100% kousků s korunkou se slezlou povrchovou úpravou...

Také jsem si všiml, že je korunka není prakticky vůbec ožužlaná a má ostré hrany, ale ten povrch bez chromu mě přesvědčil, že to bude opotřebením.

Odesláno (upraveno)

ach jo, clovek odjede na hory a na aukru mezitim prosvisti 97tky... tak tomu rikam pech suicide_anim.gif

Upraveno uživatelem marekparek111
Odesláno

neboj,jsou v dobrych rukou!!:smile_anim:

A ty stromečkový taky, koukám...Gratuluju, chlape, Ty máš takový štěstí že zrovna refinancuju hypotéku!!!!Jinak bych Ti je aspoň pořádně zdražil...i když, to jsem vlastně mohl i tak :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

A ty stromečkový taky, koukám...Gratuluju, chlape, Ty máš takový štěstí že zrovna refinancuju hypotéku!!!!Jinak bych Ti je aspoň pořádně zdražil...i když, to jsem vlastně mohl i tak :crying_anim02:

hele, to byla klika,nechtel jsem sedet u compu v arbeitu,tak jsem tam maznul asi o 70kc vic,nez to skoncilo a jel jsem domu.A hle,stesticko se na me :smile_anim:. Mas pravdu, stesticko. Ale dnesek byl pro me vubec uspesny, dodelaval jsem nakupy z prosince a hle, byly tam Spartaky s K25 !!! Sice cifr v tom byl novejsi,ale pouzdro a movement K25 a to me staly v tom konvolutu 1k!! Uplne jsem na ne zapomenul ale hned jsem si to uvedomil, ze o to ani nebyla rvacka.Je to o stesti a nahode,taky mi tu ulitlo hodne veci, takovy je zivot!Tak pisni a ja umim taky drzet basu a ustoupit,nebudes prvni....

Upraveno uživatelem kerob
Odesláno

Zase se na Aukru objevil novej exot, no nekupte tolik zlata za ty prachy... TADY

Tak mě dneska hodinář u nás v Trauntumbergově povídal, že se u něj celkem často stavůjí nějací poláci a shánějí pozlacená pouzdra(nejraději sovětské), cena podle velikosti 20 - 40 kč. Prej kvuli zlatu?! No fakt asi zlatej důl?!

Odesláno (upraveno)

Tak mě dneska hodinář u nás v Trauntumbergově povídal, že se u něj celkem často stavůjí nějací poláci a shánějí pozlacená pouzdra(nejraději sovětské), cena podle velikosti 20 - 40 kč. Prej kvuli zlatu?! No fakt asi zlatej důl?!

Asi ano, po revoluci vykupovali, měnili hodinky v pozlacených pouzdrech za digi a a nám pak prodávaly strojky po 5,- kč

Upraveno uživatelem revue gt
Odesláno

Sakra, chlape, tys snad vyhrál v loteriii... Kvůli těm stromečkům bych skoro prodal i babičku a ty mi je vyfoukneš...:axehead:

nojo, to je zivot, ale vidis,ze elastblok tam neni,jen slusnej cifr.Mas snad o ten strojek zajem??:oneeyed02:

Odesláno

No sorry, ale ten cifr taky není výhra v loterii.

Souhlasim s tebou, ale videl jsem i horsi. Az se vyloupne lepsi, zkusim ho. Zatim mam radost z tohoto a nenecham si ji zkazit :crying_anim02: :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...