booker007 Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 ta korunka je imho jetá úplně stejně, jako celý hodinky, tedy vůbec, nebo skoro vůbec nevím, čím to je/bylo, ale u primek z 80.let jsem měl hodně 100% kousků s korunkou se slezlou povrchovou úpravou... Také jsem si všiml, že je korunka není prakticky vůbec ožužlaná a má ostré hrany, ale ten povrch bez chromu mě přesvědčil, že to bude opotřebením.
booker007 Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 no, vsak jsem po nich dlouho silhal, ale bylo to vzruso! To já právě taky, ale prostě jsi je evidentně chtěl víc než já
kerob Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Jo, jsou to prvni s napisem elastblock, uz se na ne tesim
straspol Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Jo, jsou to prvni s napisem elastblock, uz se na ne tesim No, ještě by to chtělo ten elastblok taky uvnitř
kerob Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 no, ja vim, ten tam neni, ale co neni muze casem byt....
marekparek111 Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 (upraveno) ach jo, clovek odjede na hory a na aukru mezitim prosvisti 97tky... tak tomu rikam pech Upraveno 21. ledna 2013 uživatelem marekparek111
atomicsteve Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Sakra, tak ten záruční list jsem nezachytil... hned přidám další tečku do grafu, který tady stejně nikoho nezajímá
Honza.manta Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 ach jo, clovek odjede na hory a na aukru mezitim prosvisti 97tky... tak tomu rikam pech Nebreč, stejně jsou to starý a extrémně poruchový hodinky.
straspol Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Nebreč, stejně jsou to starý a extrémně poruchový hodinky....a jak napsal Mischák, stejně se vlastně neprodávaly, tak v pořádný sbírce ani nemají co dělat...
straspol Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 neboj,jsou v dobrych rukou!!A ty stromečkový taky, koukám...Gratuluju, chlape, Ty máš takový štěstí že zrovna refinancuju hypotéku!!!!Jinak bych Ti je aspoň pořádně zdražil...i když, to jsem vlastně mohl i tak
kerob Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 (upraveno) A ty stromečkový taky, koukám...Gratuluju, chlape, Ty máš takový štěstí že zrovna refinancuju hypotéku!!!!Jinak bych Ti je aspoň pořádně zdražil...i když, to jsem vlastně mohl i tak hele, to byla klika,nechtel jsem sedet u compu v arbeitu,tak jsem tam maznul asi o 70kc vic,nez to skoncilo a jel jsem domu.A hle,stesticko se na me . Mas pravdu, stesticko. Ale dnesek byl pro me vubec uspesny, dodelaval jsem nakupy z prosince a hle, byly tam Spartaky s K25 !!! Sice cifr v tom byl novejsi,ale pouzdro a movement K25 a to me staly v tom konvolutu 1k!! Uplne jsem na ne zapomenul ale hned jsem si to uvedomil, ze o to ani nebyla rvacka.Je to o stesti a nahode,taky mi tu ulitlo hodne veci, takovy je zivot!Tak pisni a ja umim taky drzet basu a ustoupit,nebudes prvni.... Upraveno 21. ledna 2013 uživatelem kerob
atomicsteve Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2013 Sakra, chlape, tys snad vyhrál v loteriii... Kvůli těm stromečkům bych skoro prodal i babičku a ty mi je vyfoukneš...
Onipep Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Zase se na Aukru objevil novej exot, no nekupte tolik zlata za ty prachy... TADYTak mě dneska hodinář u nás v Trauntumbergově povídal, že se u něj celkem často stavůjí nějací poláci a shánějí pozlacená pouzdra(nejraději sovětské), cena podle velikosti 20 - 40 kč. Prej kvuli zlatu?! No fakt asi zlatej důl?!
revue gt Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) Tak mě dneska hodinář u nás v Trauntumbergově povídal, že se u něj celkem často stavůjí nějací poláci a shánějí pozlacená pouzdra(nejraději sovětské), cena podle velikosti 20 - 40 kč. Prej kvuli zlatu?! No fakt asi zlatej důl?! Asi ano, po revoluci vykupovali, měnili hodinky v pozlacených pouzdrech za digi a a nám pak prodávaly strojky po 5,- kč Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem revue gt
kerob Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Sakra, chlape, tys snad vyhrál v loteriii... Kvůli těm stromečkům bych skoro prodal i babičku a ty mi je vyfoukneš... nojo, to je zivot, ale vidis,ze elastblok tam neni,jen slusnej cifr.Mas snad o ten strojek zajem??
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 No sorry, ale ten cifr taky není výhra v loterii.
kerob Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 No sorry, ale ten cifr taky není výhra v loterii. Souhlasim s tebou, ale videl jsem i horsi. Az se vyloupne lepsi, zkusim ho. Zatim mam radost z tohoto a nenecham si ji zkazit
Honza.manta Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Souhlasim s tebou, ale videl jsem i horsi. Az se vyloupne lepsi, zkusim ho. Zatim mam radost z tohoto a nenecham si ji zkazit Nic proti ničemu. No flame.
straspol Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2013 Chachá, lidi, viděli jste ty Aeskulapy? To byla teda jízda tak to je rekord ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se