financ Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Tady bude někdo hodně překvapený až mu v poště dojde ocucaný bonbon http://aukro.cz/prim-diplomat-velice-pekne-i3158248285.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Z jakého důvodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2013 Z jakého důvodu? Podle popisu mají hodinky nově chromované pouzdro, fotky zepředu jsou hodně špatný, zezadu jsou vidět kulatý hrany ...Nově chromovaný pouzdro bude vypadat takhle nějak. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 14. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2013 (upraveno) Podle popisu mají hodinky nově chromované pouzdro, fotky zepředu jsou hodně špatný, zezadu jsou vidět kulatý hrany ...Nově chromovaný pouzdro bude vypadat takhle nějak. chromované.jpgcena nakonec celkem šílená, a to že prodejce zřejmě věděl, proč dát jako detail předku tak malý obrázek, se dá asi sázet Upraveno 14. dubna 2013 uživatelem velorexar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Jj, přechromované pouzdro vypadá jak jetá hašlerka....koupil jsem tady na foru jedny Igeny s přechromovaným pouzdrem a je to hnus (hrany zaoblené). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 No já mám doma jedny přechromovaný pospartaky a ty vypadají velkem slušně, ale ty jsou od výroby zaoblené a nemají ostré hrany, ale stejně je to poznat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Odkaz na prodejné vlákno zde i když z fotek není zaoblení moc vidět (možná záměr), tak je hodně markantní a opravdu hnusné.Já bral hodinky kvůli strojku a bílé lunetě, origo pouzdro na výměnu již mám, takže svůj účel koupě splnila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Nepřestává mne šokovat..... vážně jsem mimo, když si myslím, že ta cena je hooodně přesazená, "jen" za staré hodinky? http://aukro.cz/show_item.php?item=3153325385 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Myslím si, že nejsi mimo, ale na druhou stranu se tam házelo jako o život. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2013 Myslím si, že nejsi mimo, ale na druhou stranu se tam házelo jako o život.Jak o čí život spousta aukcí hodinek- a speciálně PRIMek- teď končí naprosto nesmyslnou cenou, a mezi přihazujícími často nacházíme stále stejné firmy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 A pak, že nerostou. Zase jednou Prim sport, které ještě nemám a navíc za opravdu kulantní sumu 3,5K - tady. A pro jistotu i foto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 A pak, že nerostou. Zase jednou Prim sport, které ještě nemám a navíc za opravdu kulantní sumu 3,5K - tady. A pro jistotu i foto: 3184591923_1.jpgHele, a neříkalo se tady, že když má na Aukru někdo odsud zájem o něco, tak mu na to nebude druhej přihazovat? Chci jen jeden ciferníček, kterej nemá žádnou cenu a Ty se mi tam hned navezeš... Ale myslím, že nebudeš jedinej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 A pak, že nerostou.pekny kyklop Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Ja tedy zase jednou se zachovam jako gentleman a protoze jste je videli prvni, necham vam je a nebudu vyjimecne prihazovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Nechci ti kazit radost, Honzo, ale tohle na sporty nevypadá... to už bys měl poznat... A pak, že nerostou. Zase jednou Prim sport, které ještě nemám a navíc za opravdu kulantní sumu 3,5K - tady. A pro jistotu i foto: 3184591923_1.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Nechci ti kazit radost, Honzo, ale tohle na sporty nevypadá... to už bys měl poznat... Jasně, že to nejsou "Sporty", to by stály tak do litru, to jsou "Supersporty" a ta čočka, to není kyklop, to je kapka vody po vynoření, vydíš snad ten dobovej kaučuk bílej od slaný vody ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 V zásadě jde o prototyp orlíků :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 V zásadě jde o prototyp orlíků :-)Nojo, to mi nenapadlo. A nevadí, že ten prototyp by vyrobenej až po Orlíkách? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Nojo, to mi nenapadlo. A nevadí, že ten prototyp by vyrobenej až po Orlíkách? Sakra, kluci, neblbněte, kolikrát jsme si říkali že se nebudeme vyjadřovat k probíhajícím aukcím, teď jste to zase propíchli a už o nich vědí všichni, mně zrovna tenhle ould army moudel mezi sportkama chybí, myslel jsem že si je koupím za tuhle hubičku a teď mi tam zase Kerob v posledních deseti vteřinách hodí patnáctku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 19. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2013 Nojo, to mi nenapadlo. A nevadí, že ten prototyp by vyrobenej až po Orlíkách? V tom přece spočívá jeho unikátnost. Byly vyrobeny v době, kdy zítra už znamenalo včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se