Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Z jakého důvodu?

Podle popisu mají hodinky nově chromované pouzdro, fotky zepředu jsou hodně špatný, zezadu jsou vidět kulatý hrany ...

Nově chromovaný pouzdro bude vypadat takhle nějak.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle popisu mají hodinky nově chromované pouzdro, fotky zepředu jsou hodně špatný, zezadu jsou vidět kulatý hrany ...

Nově chromovaný pouzdro bude vypadat takhle nějak.

attachicon.gifchromované.jpg

cena nakonec celkem šílená, a to že prodejce zřejmě věděl, proč dát jako detail předku tak malý obrázek, se dá asi sázet

Upraveno uživatelem velorexar
Odkaz ke komentáři

Odkaz na prodejné vlákno zde i když z fotek není zaoblení moc vidět (možná záměr), tak je hodně markantní a opravdu hnusné.Já bral hodinky kvůli strojku a bílé lunetě, origo pouzdro na výměnu již mám, takže svůj účel koupě splnila.

Odkaz ke komentáři

A pak, že nerostou. Zase jednou Prim sport, které ještě nemám a navíc za opravdu kulantní sumu 3,5K - tady.

A pro jistotu i foto:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

A pak, že nerostou. Zase jednou Prim sport, které ještě nemám a navíc za opravdu kulantní sumu 3,5K - tady.

A pro jistotu i foto:

attachicon.gif3184591923_1.jpg

Hele, a neříkalo se tady, že když má na Aukru někdo odsud zájem o něco, tak mu na to nebude druhej přihazovat? Chci jen jeden ciferníček, kterej nemá žádnou cenu a Ty se mi tam hned navezeš... :fyou:  :bangin:  :taz:  Ale myslím, že nebudeš jedinej :suicide_anim:  :cheers: 

Odkaz ke komentáři

Nechci ti kazit radost, Honzo, ale tohle na sporty nevypadá... to už bys měl poznat... :cheers:

Jasně, že to nejsou "Sporty", to by stály tak do litru, to jsou "Supersporty" a ta čočka, to není kyklop, to je kapka vody po vynoření, vydíš snad ten dobovej kaučuk bílej od slaný vody ne?

Odkaz ke komentáři

Nojo, to mi nenapadlo. A nevadí, že ten prototyp by vyrobenej až po Orlíkách? :eek:

Sakra, kluci, neblbněte, kolikrát jsme si říkali že se nebudeme vyjadřovat k probíhajícím aukcím, teď jste to zase propíchli a už o nich vědí všichni, mně zrovna tenhle ould army moudel mezi sportkama chybí, myslel jsem že si je koupím za tuhle hubičku a teď mi tam zase Kerob v posledních deseti vteřinách hodí patnáctku  :crying_anim:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...