Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Tak na tyhle jsem dlouho čekal ... :whistling:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc hezké, měl jsi velké štěstí, v takovém stavu se vidí málokdy. Blahopřeji !!! :clap:

Pár ťukanečků mají, ale mám z nich strašnou radost :smoke: , druhé mi zrovna dává hodinář dohromady  :drunk:  sen se povedlo splnit, mám ty staré komplet... komplet.. HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pár ťukanečků mají, ale mám z nich strašnou radost :smoke: , druhé mi zrovna dává hodinář dohromady  :drunk:  sen se povedlo splnit, mám ty staré komplet... komplet.. HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Foto pohromadě prosím. Mě chybí vínové. Rád bych je viděl pohromadě všechny, ty starší TV.

PS.: Vím že je tu vlákno o "Televizích", ale zajímá mě jakou ná mít barvu vteřinovka, u všech starších červenou nebo variace bílá x červená?

Já mám červenou a víc mi sedí, nějaký názor?

Upraveno uživatelem Milog
Odkaz ke komentáři

Foto pohromadě prosím. Mě chybí vínové. Rád bych je viděl pohromadě všechny, ty starší TV.

PS.: Vím že je tu vlákno o "Televizích", ale zajímá mě jakou ná mít barvu vteřinovka, u všech starších červenou nebo variace bílá x červená?

už jsou v tom vlákně vyfocené, ty moje- hledej...

Odkaz ke komentáři

Dovolím si vypůjčit foto z katalogu a myslím, že to bude jasné:

Upraveno uživatelem dadama
Odkaz ke komentáři

ty barevne odstiny zepredu to budou jen odlesky, zejo? driv sem si myslel ze cervena rucka je rusiva ale ted koukam ze ta bila se na tom rastru dost ztraci... 

Nojo, vyfotit hodinky není žádná legrace, jsem rád že se to alespoň nemázlo. Na většině automatů mám vteřinovky v nějakém odstínu červené/oranžové, tak se tady asi bude hodit taky- ale mám i pár televizí a masivních pouzder s bílou, ta bílá těmhle sluší taky a je v reálu vidět dost dobře..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...