Jeronimo Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Naklapávačka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georf Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Co si už někteří "znalci" nevymyslí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2013 Jestliže se jedná o naklapávací dýnko, tak tam pasuje z automatů kal.96 a jestli je to to šroubovací prachotěsné, tak tam pasuje ze sportů v automatu. Je to prosté milý Watsone. No, nebo tam taky mohlo být něco letovaného, popřípadě něco z úplně jiných hodinek tak jsem byl zvědavej. No, koukám že žádný překvápko se nekoná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 2. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Pozor na Parexo, prodavajici sice pise, ze puvodni je pouze krabicka a strojek, ale ze je to nepodarek neuvede.Vetsina clenu to uz snad pozna. http://aukro.cz/prim-sport-automat-s-krabickou-funkcni-i3606594023.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Podle čeho jsi to poznal? Pozor na Parexo, prodavajici sice pise, ze puvodni je pouze krabicka a strojek, ale ze je to nepodarek neuvede.Vetsina clenu to uz snad pozna.http://aukro.cz/prim-sport-automat-s-krabickou-funkcni-i3606594023.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 (upraveno) Myslím, že jedním z poznávacích znaků je odlišný tvar čísla 5. Pokud jde o číselník. Porovnej s originálem. Upraveno 6. října 2013 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 A také číslo 215. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 Pětka a dvojka na ciferníku, Místo znaku v pavéze lva je tam pytel brambor, pouzdro je Parexo nerez, má kulatý ožužlaný hrany a zkosený spodek, číslo na dýnku je u všech Parexo leteckých stejný - 215.Armovací kroužek - indexy mají nepravidelné rozestupy. Luneta má jiný font písma.Krabička je taky nepůvodní, k leteckým byla modrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 6. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2013 (upraveno) Upraveno 6. října 2013 uživatelem simsa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Bacha tady na to ho blba !!! To fakt nevymyslíš, vojenský model s nočním viděním a když se nebude zdát cena aukci zruší !! http://aukro.cz/prim-hodinky-mechanicke-i3602398422.html Estli to není navíc proti pravidlům to rušení aukce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Proti pravidlům to je, kdysi se mi to stalo. Trval jsem na dodržení podmínek aukce a nakonec jsem zboží dostal. Nebyly to hodinkyZas to má od koruny, je to sice blb, cenu si tvoří přihazující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Zas tam má super fotku - z té jde horko těžko poznat, jestli to jsou vůbec hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 (upraveno) už jeho nick o něčem vypovídá... Zlatohorak999 Upraveno 8. října 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2013 Ale jasne nejlepsi je tam to nocni videni. Jeste jsem to u hodinek nevidel,ale chtel bych to k hodinkam dostat,zvlast od koruny :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Ale jasne nejlepsi je tam to nocni videni. Jeste jsem to u hodinek nevidel,ale chtel bych to k hodinkam dostat,zvlast od koruny :-)))Dostat se k nim můžeš, ale musíš zaplatit dle představ prodávajícího a ty jsou dle jeho Nicku neskromné.:-) Na druhou stranu přeci nebudeš jako fanoušek Prim koukat na nějakou tu pětitisícovku ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Dostat se k nim můžeš, ale musíš zaplatit dle představ prodávajícího a ty jsou dle jeho Nicku neskromné.:-)Na druhou stranu přeci nebudeš jako fanoušek Prim koukat na nějakou tu pětitisícovku !Jasny,ja si to jen nedovedu predstavit dohromady,jinak,za takovou raritu-hodinky s nocnim videnim,.bych nejakou kacku dal :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Jsem ho naprášil... jestli je to někdo z vás, tak sorry :-) Bacha tady na to ho blba !!! To fakt nevymyslíš, vojenský model s nočním viděním a když se nebude zdát cena aukci zruší !! http://aukro.cz/prim-hodinky-mechanicke-i3602398422.html Estli to není navíc proti pravidlům to rušení aukce ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Jsem ho naprášil... jestli je to někdo z vás, tak sorry :-) A dobře jsi udělal, já si řekl, že dneska se nebudu na "stará kolena" rozčilovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2013 Na druhou stranu, třeba jsou v slušným stavu a hodně lidí odradí, že je debil... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se