straspol Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 U krabičky pro PS1 je spodní výstelka z papíru potaženého šedým semišem oproti bílému plastu, který se standardně u tohoto druhu krabiček používal. Rovněž tvar spodní výstelky se drobně liší od plastové verze.Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Děkuju Omlouvám se, misto citovat jsem stlačil nahlásit, tak pardon!!!Jinak taky moc děkuji:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Kdo má zájem o orlíky L.E 45. tak jsou tady v bazaru za solidní cenu ,mají zajímavé číslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Kde? v jakým bazaru? solidní cena- tj.kolem třeba štyřicítky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Kde? v jakým bazaru? solidní cena- tj.kolem třeba štyřicítky?Asi byly myšleny tyto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Asi byly myšleny tyto.Aha já myslel že stály původně asi 45 kolíků, tak to jsem se asi splet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Ty si ale skokan . :-)))))Kde? v jakým bazaru? solidní cena- tj.kolem třeba štyřicítky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Jo, jo, časy se mění... když s tím přišli, tak jsem myslel, že to ani nevyprodaj a teď si docela drbu hlavu, že jsem je za těch 45kk nevzal. Aha já myslel že stály původně asi 45 kolíků, tak to jsem se asi splet.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Taky jsem dlouho přemýšlel a nakonec jsem koupil,ale tehdy na tajnačku před ženou. Až ji ukážu za kolik se dnes prodávají ješte mě pochválí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 (upraveno) Až ji ukážu za kolik se dnes prodávají ješte mě pochválí.ze se prodávají je jedna věc... za kolik se reálně prodají je druhá......;-) Upraveno 18. října 2013 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 ze se prodávají je jedna věc... za kolik se reálně prodají je druhá......;-)Máš pravdu, cena je k jednání tak uvidíme za těch 45k by se prodaly asi určite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Máš pravdu, cena je k jednání tak uvidíme za těch 45k by se prodaly asi určite.Aha- to čumím...takže se vlastně jedná o další ,,obrácenou aukci" v prodejních vláknech...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 Aha- to čumím...takže se vlastně jedná o další ,,obrácenou aukci" v prodejních vláknech...?I tak se dá prodávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2013 I tak se dá prodávat. (puke) hergot, furt tvrdím že tady chybí blicí smajlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Gratuluji novému majiteli "renovovaných" nebo "renomovaných" Igenů. http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i-generace-top-stav-i3648002287.html#tabsAnchor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 (upraveno) Gratuluji novému majiteli "renovovaných" nebo "renomovaných" Igenů. http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-i-generace-top-stav-i3648002287.html#tabsAnchorAno, tenhle bonbónek není jen ocucanej, ale řekl bych, že již prošel celým zažívacím traktem. Dokonce to nezachránila ani korunka ala Parexo, ani popis aukce: hodinky PRIM Sport I. generace, po renovaci - top stav, viz foto...... 2 575,00 Kč Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. října 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Ano, tenhle bonbónek není jen ocucanej, ale řekl bych, že již prošel celým zažívacím traktem. Dokonce to nezachránila ani korunka ala Parexo, ani popis aukce: hodinky PRIM Sport I. generace, po renovaci - top stav, viz foto...... 2 575,00 KčPřesně tak, nezachránila to ani luneta parexo, ani pochromování již tak sežraného pouzdra... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Jojo, nejsou to ty hodinky z Pulp fiction? Vypadá to že je někdo nosil v konečníku dost dlouho. No ale přechromovat jde všechno, tak hurá a šup s nimi zpátky na trh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Jojo, nejsou to ty hodinky z Pulp fiction? Vypadá to že je někdo nosil v konečníku dost dlouho. No ale přechromovat jde všechno, tak hurá a šup s nimi zpátky na trh :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Na tabletu vypadaly docela ok, že jsem sám na ně přihodil... pak jsem ale zapnul PC a byl jsem rád, že to bylo na začátku aukce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se