Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky je tam snad krycí kámen na krokovém kole (nevím jestli jsem to správně pojmenoval - ten rubínový kámen s plíškem a se šroubkem poblíž) a tak to asi bude trochu kvalitnější strojek než tehdejší Prim - ale jaký ?. :helpsmilie:

Odesláno

Nepatří do tohoto broušeného pouzdra. Především tam není foto hodinek zespodu !!!! Přitom ta tom stojí jejich cena, kdo ví jestli to nebyl záměr..... 

A jaké ručky tam správně patří?

Odesláno (upraveno)

Nepatří do tohoto broušeného pouzdra. Především tam není foto hodinek zespodu !!!! Přitom ta tom stojí jejich cena, kdo ví jestli to nebyl záměr..... 

Ba právě naopak. Červené sport II patří jen a pouze do tohoto pouzdra. Červený armovák je správně, ručky taktéž (jsou olezlé, pravda). Samozřejmě chybí foto hran pouzdra ze spodu, ale toto pouzdro nebývá příliš často.

Upraveno uživatelem dadama
Odesláno

Ba právě naopak. Červené sport II patří jen a pouze do tohoto pouzdra. Červený armovák je správně, ručky taktéž (jsou olezlé, pravda). Samozřejmě chybí foto hran pouzdra ze spodu, ale toto pouzdro nebývá příliš často.

Velká omluva, koukal jsem na to přes tablet a viděl jsem to černě. Červené + broušené pouzdro je samozřejmě správně.

Odesláno

Tento prodejce je kouzelník s fotoshopem - takže absence fotek zadní části hodinek je mi dost podezřelá.

Je fakt divný, že zadní odšroubované dýnko nafotil detailně ale pouzdro zezadu nikoliv....
Odesláno

Je fakt divný, že zadní odšroubované dýnko nafotil detailně ale pouzdro zezadu nikoliv....

Já na tom nic divného nevidím. Jde o prodejce, o kterém jsou tady na fóru popsané stránky postřehů. Žádné překvapení.

Odesláno

mas si napsat o foto pouzdra ze zadu,ochotne ti ho jiste posle...

Tak tady je odpověď od prodejce zkopíroval jsem jí   " Dobry den k vyfoceni se nedostu nicmene zadni strana je po stranach lehce osoupana od noseni..." no a teď záleží jak si kdo představuje "lehké" ošoupání.... :notworthy:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...