bohus76 Odesláno 30. května 2014 Nahlásit Odesláno 30. května 2014 Zde překladač pro nováčky od Instanta instant:Pre novacikov na fore, extrakt z chronomagorskeho frazeologickeho slovnika:"Nic co by neslo rozlestit" - hodinky su normalne doje*ane ako kazde ine"Byla to zajimava zkusenost" - vacsiu pi*ovinu som v zivote neurobil, uz to nikdy nezopakujem"Hodinky si sveho kupce jiste najdou" - su skarede, drahe a urcite aj sm.dia, ale nehodi sa to povedat nahlas"Mam prirozeny nadhled" - co uz s tymi Rolexami, ked som za nich vyvalil take love..
financ Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Nebyly tam za vic? Jeste chvilku a treba z toho bude rozumna cena http://ostatni.bazos.cz/inzerat/35135997/Prim-Orlik.php
villain83 Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Nebyly tam za vic? Jeste chvilku a treba z toho bude rozumna cena http://ostatni.bazos.cz/inzerat/35135997/Prim-Orlik.php Nebyla tam puvodni cena 6000??
financ Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 To prodáváš Ty?To nejsou moje, to má místní člen Jete. Někde tu psal jak je nasel v igelitce po dědovi.
straspol Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Jo tak- já si jen říkal, proč ta reklama...
financ Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 Jo tak- já si jen říkal, proč ta reklama...Ty už tu byly několikrát a myslím za většina zájemců je s ním v kontaktu.
straspol Odesláno 31. května 2014 Nahlásit Odesláno 31. května 2014 (upraveno) A pořád nabízejí málo, tak proč jejich řady trochu nerozšířit, ať se poperou ona se ta cena pak šroubuje líp.. Upraveno 31. května 2014 uživatelem straspol
Fajkus Odesláno 4. června 2014 Nahlásit Odesláno 4. června 2014 Zdravím pánové, nevím, jestli už to tady bylo, ale dnes mi do práce přišlo toto. Chodí to pravidelně jednou za měsíc, ale poprvé si s těmi nabídkami hodinek Prim někdo pohrál a odmazal Manufacture 1949. Jsem si jist, že to vždy předtím bylo v pořádku. Zajímalo by mne, jestli o tom vědí v NMnM. http://www.adk.cz/katalog/ostatni-produkty-a-znacky/hodinky-prim/prod-2583/
prim-ky Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Opět jedny v TOP stavu ,jen ten ormovák při skládání se trošku pootočil ..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Mila_T Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 A hlavně tam tento armovak vůbec nepatří.
JHonza Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jak se dá pootočit armovák jinak než hrubým násilím? Vždyť má západku.
p3k Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 tak proběhly další zlaťásky, až mne překvapila celkem rozumná kupní cena, čekal jsem chlapi víc
straspol Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 tak proběhly další zlaťásky, až mne překvapila celkem rozumná kupní cena, čekal jsem chlapi víc Taky jsem spokojenej. No- ale ta cena je rozumná, jsou to ty malý..
Lamiczka Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Jak se dá pootočit armovák jinak než hrubým násilím? Vždyť má západku. Když ho narveš do 2 pouzdra a ne do 2.1 tak ne.... (nebo naopak, plete se mi značení)Jedny takový skládačky jsem taky koupil, blbec. Vypadalo to jako 2.1 - cifr ručky, .... až pak jsem si všiml, že je hnutej armovák a světe div se, aby nebyl, když ta mnení to vybrání...
p3k Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 (upraveno) jo, s tou cenou jsi myslím dopadl dobře, pak sem dej nějakou fotku Upraveno 13. června 2014 uživatelem p3k
Onipep Odesláno 13. června 2014 Nahlásit Odesláno 13. června 2014 Taky jsem spokojenej. No- ale ta cena je rozumná, jsou to ty malý.. Gratulace, pochlub se s fotkama . Idealně i vnitřek
straspol Odesláno 14. června 2014 Nahlásit Odesláno 14. června 2014 (upraveno) Časem nějaká fotka bude, ale nejdřív půjdou určitě na citlivou opravu, to sklíčko tam nemůžu nechat..a stroj určitě potřebuje servis. Upraveno 14. června 2014 uživatelem straspol
kerob Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Odesláno 17. června 2014 Časem nějaká fotka bude, ale nejdřív půjdou určitě na citlivou opravu, to sklíčko tam nemůžu nechat..a stroj určitě potřebuje servis.gratuluju, nechtel jsem to sponovat,tak si je uzij!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se