Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tož přiznejte se,kdo je má? http://aukro.cz/retro-hodinky-prim-sport-s-datumem-i4319605042.html

Zajímalo by mne co je v tom za stroj a pouzdro je asi jen pochromované /?/.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

To je náhodou super model. Ideální pro lidi, kteří jsou často dotazováni na čas. Stačí natáhnout ruku, tazatel si snadno čas odečte. Vlastník hodinek by se o to samé ale pokoušet neměl, už v zájmu krčních obratlů :-)

Odesláno

No jo no, pan Novák asi neví co prodává, nebo to ví až moc dobře, ale kšeft je kšeft... 

Je to tento človíček: www.antiknovak.cz, Antikvariát Novák, Adam Novák

Odesláno

Neřekl sis o fotky dýnka? Jedny hodinky byly hladký bez popisů a na těch druhých bez řemínku je napsáno nárazuvzdorné,vodotěsné zkoušeno na 4 AT

Mám ty první

Od prodejce

Tohle došlo

Odesláno

Neřekl sis o fotky dýnka? Jedny hodinky byly hladký bez popisů a na těch druhých bez řemínku je napsáno nárazuvzdorné,vodotěsné zkoušeno na 4 AT

Mám ty první

O foto jsem psal, ale s fotkama to vypadalo na dlouho. Tvrdil, že je tam automat, tak jsem si říkal, že budu třeba mile překvapen. Jestli tam tedy taky bude ta upravená 68, tak je to za 3 kila dobrý.. :-)

Odesláno

O foto jsem psal, ale s fotkama to vypadalo na dlouho. Tvrdil, že je tam automat, tak jsem si říkal, že budu třeba mile překvapen. Jestli tam tedy taky bude ta upravená 68, tak je to za 3 kila dobrý.. :-)

Tak už jsem z Vás taky napnutej :eek:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...