doktor584 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Pánové mohu se zeptat v čem je zakopaný pes? Jak koukam, krom hezké korunky a slušného pouzdra nic VIP nevidím. Rád bych se přiučil? Děkuji. http://aukro.cz/pekne-stribrne-prim-hodinky-cifernik-plastev-1958-i4211536116.htmlProstě se to někomu líbí a tak si to koupí, nic víc v tom nevidím
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Skoro sis sám odpověděl, ještě chybí zmínit netknutý číselník a ručky a máš to komplet. Cena je vysoká, ale jak je vidět, ne pro každého... Mně osobně se to nezdá...
doktor584 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Mně osobně se to nezdá... Víš kolikrát jsem já už takhle ulít a jen proto, že jsem zrovna ten a ten kousek prostě chtěl.....
vikinho Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 (upraveno) Mně se zdá, že poslední dobou ty PRIMky na aukru ustřelují do výšin nějak moc často Upraveno 15. května 2014 uživatelem vikinho
neus Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 (upraveno) Jenže jestli ono nakonec není vždy lepší dát za ty PRIMky v hodně zachovalém stavu o něco stovek více, než časem zjistit, že už je v takovém stavu horko těžko seženeš a hlavně už ne za cenu, jaká byla dříve a zdála se nám ustřelená, hm? A teď se nebavme jen o Aukru. Něco mi říká, že ty opravdu skvělé a nebo alespoň dost dobré kusy nejsou bezedné a ta doba dříve či později přijde... Pokud tedy nabídka takových kousků nepřevýší poptávku což ale řeknu rovnou věřím nehrozí Upraveno 15. května 2014 uživatelem neus
doktor584 Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Jenže jestli ono nakonec není vždy lepší dát za ty PRIMky v hodně zachovalém stavu o něco stovek více, než časem zjistit, že už je v takovém stavu horko těžko seženeš a hlavně už ne za cenu, jaká byla dříve a zdála se nám ustřelená, hm? A teď se nebavme jen o Aukru. Něco mi říká, že ty opravdu skvělé a nebo alespoň dost dobré kusy nejsou bezedné a ta doba dříve či později přijde... Pokud tedy nabídka takových kousků nepřevýší poptávku což ale řeknu rovnou věřím nehrozí V něčem budeš mít určitě pravdu, když koupíš např. pěkné a tím myslím fakt pěkné, staré Prim sporty I a dáš za ně třeba i osmičku nebo i víc, tak budou mít svoji sběratelskou hodnotu stále vyšší, než když koupíš jeté za 1500 a necháš si je renovovat v Eltonu za desítku/ano to si můžeš udělat když je chceš mít denně na ruce/. Můj názor, víc nic.
straspol Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Odesláno 15. května 2014 Jak se to vezme, páni... na Vašem místě bych to tady pořádně pročetl a až pak mudroval
lukas.78 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Nerad jsem tu napočal téma o zvyšující se hodnotě hodinek Prim. To už tu je a bylo řečeno mnohokrát. Mě zaujal pouze tento model a jeho konečná cena. Toto forum pročítám každý den už léta (nenechte se zmást počtem komentářů), i nějaký přehled o vzácnostech, stavu pouzder a cenách mám. Ale nikdo neví vše a já tuplem. Zrovna tento model není zase tak vzácný a dá se sehnat (často) i v krásném stavu za poloviční ceny. Proto jsem si říkal že mi něco uniká a musím se dovzdělat. O nic jiného nešlo. I tak děkuji za reakce
odjinud Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 No, supinaty cifr, pavouk poudro, kloboucek korunka a pekny stav... to se jako kombinace vidi malo i kdyz teda cena je dost i na me. Ale ucastnilo se dost lidi, takze to proste cenu mit bude.
straspol Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 No, supinaty cifr, pavouk poudro, kloboucek korunka a pekny stav... to se jako kombinace vidi malo i kdyz teda cena je dost i na me. Ale ucastnilo se dost lidi, takze to proste cenu mit bude.Nějakou určitě.
prim-ky Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 (upraveno) No, supinaty cifr, pavouk poudro, kloboucek korunka a pekny stav... to se jako kombinace vidi malo i kdyz teda cena je dost i na me. Ale ucastnilo se dost lidi, takze to proste cenu mit bude.Dost lidí to ano,ale 9 lidí do 800kč a pak úlet nad 4 000kč ...... a ty fotky dle mého,zase neukazují na top stav-víčko určitě ne,sklíčko je podřené,nebo je cifr špinavý.Tak neležely,ale byly nošeny. Upraveno 16. května 2014 uživatelem prim-ky
odjinud Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Hm, máš recht, to je divný. Dost lidí to ano,ale 9 lidí do 800kč a pak úlet nad 4 000kč ...... a ty fotky dle mého,zase neukazují na top stav-víčko určitě ne,sklíčko je podřené,nebo je cifr špinavý.Tak neležely,ale byly nošeny.
dadama Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 A víte co štve zase mě? Na Aukru si vždycky vyberu vícero hodinek, které by stály za úvahu. Když se blíží konec aukce, zvažuji, zda do toho jdu nebo ne, jestli to nechám na příště. Když do toho nejdu, prodají se hodinky i ve velmi pěkném stavu za pár stovek. Když se rozhoupu, tak cena vyletí třeba i k pěti tisícům. To je nějakej divnej rasismus na mě todlecto nebo co?
Markynin Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Šli byste do nich? CAL 0111 pouzdro mají nově pochromované, Brusel, popř. za kolik? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohus76 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 (upraveno) Vypadají pěkně,cenu bych viděl tak do pětikila. Upraveno 16. května 2014 uživatelem bohus76
Markynin Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Řemínek se dá normálně sehnat? Kde kupujete na tyto hodinky řemínky?
financ Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 Prechromovany pouzdro vypada na fotkach pekne vždycky. Do sbirky se to nehodi a na noseni taky moc ne. Pokazdy kdyz bych na ne mrknul, videl bych jak je to pouzdro ozuzlany.
VintageLover Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 http://aukro.cz/nr-hodinky-prim-automatic-jdouci-i4247633128.htmlPán má skvělé hodnocení, na dýnku profláklá Parexo 215 a z Češtiny měl určitě taky jedničku...Jen to zlehčuju, dejte pozor... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 A víte co štve zase mě? Na Aukru si vždycky vyberu vícero hodinek, které by stály za úvahu. Když se blíží konec aukce, zvažuji, zda do toho jdu nebo ne, jestli to nechám na příště. Když do toho nejdu, prodají se hodinky i ve velmi pěkném stavu za pár stovek. Když se rozhoupu, tak cena vyletí třeba i k pěti tisícům. To je nějakej divnej rasismus na mě todlecto nebo co? Bud v klidu,tohle se mi stavalo jednu dobu pomerne casto:-)
straspol Odesláno 16. května 2014 Nahlásit Odesláno 16. května 2014 A víte co štve zase mě? Na Aukru si vždycky vyberu vícero hodinek, které by stály za úvahu. Když se blíží konec aukce, zvažuji, zda do toho jdu nebo ne, jestli to nechám na příště. Když do toho nejdu, prodají se hodinky i ve velmi pěkném stavu za pár stovek. Když se rozhoupu, tak cena vyletí třeba i k pěti tisícům. To je nějakej divnej rasismus na mě todlecto nebo co? Tohle mám pořád. Stává se mi to strašně často, hlavně s některými kolegy..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se