Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Jenže jestli ono nakonec není vždy lepší dát za ty PRIMky v hodně zachovalém stavu o něco stovek více, než časem zjistit, že už je v takovém stavu horko těžko seženeš a hlavně už ne za cenu, jaká byla dříve a zdála se nám ustřelená, hm? A teď se nebavme jen o Aukru. Něco mi říká, že ty opravdu skvělé a nebo alespoň dost dobré kusy nejsou bezedné a ta doba dříve či později přijde... Pokud tedy nabídka takových kousků nepřevýší poptávku což ale řeknu rovnou věřím nehrozí :)

Upraveno uživatelem neus
Odesláno

Jenže jestli ono nakonec není vždy lepší dát za ty PRIMky v hodně zachovalém stavu o něco stovek více, než časem zjistit, že už je v takovém stavu horko těžko seženeš a hlavně už ne za cenu, jaká byla dříve a zdála se nám ustřelená, hm? A teď se nebavme jen o Aukru. Něco mi říká, že ty opravdu skvělé a nebo alespoň dost dobré kusy nejsou bezedné a ta doba dříve či později přijde... Pokud tedy nabídka takových kousků nepřevýší poptávku což ale řeknu rovnou věřím nehrozí :)

V něčem budeš mít určitě pravdu, když koupíš např. pěkné a tím myslím fakt pěkné, staré Prim sporty I a dáš za ně třeba i osmičku nebo i víc, tak budou mít svoji sběratelskou hodnotu stále vyšší, než když koupíš jeté za 1500 a necháš si je renovovat v Eltonu za desítku/ano to si můžeš udělat když je chceš mít denně na ruce/. Můj názor, víc nic.

Odesláno

Nerad jsem tu napočal téma o zvyšující se hodnotě hodinek Prim. To už tu je a bylo řečeno mnohokrát. Mě zaujal pouze tento model a jeho konečná cena. Toto forum pročítám každý den už léta (nenechte se zmást počtem komentářů),  i nějaký přehled o vzácnostech, stavu pouzder a cenách mám. Ale nikdo neví vše a já tuplem. Zrovna tento model není zase tak vzácný a dá se sehnat (často) i v krásném stavu za poloviční ceny. Proto jsem si říkal že mi něco uniká a musím se dovzdělat. O nic jiného nešlo. I tak děkuji za reakce  :)

Odesláno

No, supinaty cifr, pavouk poudro, kloboucek korunka a pekny stav... to se jako kombinace vidi malo i kdyz teda cena je dost i na me. Ale ucastnilo se dost lidi, takze to proste cenu mit bude.

Odesláno

No, supinaty cifr, pavouk poudro, kloboucek korunka a pekny stav... to se jako kombinace vidi malo i kdyz teda cena je dost i na me. Ale ucastnilo se dost lidi, takze to proste cenu mit bude.

Nějakou určitě.

Odesláno (upraveno)

Dost lidí to ano,ale 9 lidí do 800kč a pak úlet nad 4 000kč ...... a ty fotky dle mého,zase neukazují na top stav-víčko určitě ne,sklíčko je podřené,nebo je cifr špinavý.Tak neležely,ale byly nošeny.

Upraveno uživatelem prim-ky
Odesláno

Hm, máš recht, to je divný.

Dost lidí to ano,ale 9 lidí do 800kč a pak úlet nad 4 000kč ...... a ty fotky dle mého,zase neukazují na top stav-víčko určitě ne,sklíčko je podřené,nebo je cifr špinavý.Tak neležely,ale byly nošeny.

Odesláno

A víte co štve zase mě? Na Aukru si vždycky vyberu vícero hodinek, které by stály za úvahu. Když se blíží konec aukce, zvažuji, zda do toho jdu nebo ne, jestli to nechám na příště. Když do toho nejdu, prodají se hodinky i ve velmi pěkném stavu za pár stovek. Když se rozhoupu, tak cena vyletí třeba i k pěti tisícům. To je nějakej divnej rasismus na mě todlecto nebo co?  :furious:

Odesláno

Šli byste do nich? CAL 0111  pouzdro mají nově pochromované, Brusel, popř. za kolik?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

A víte co štve zase mě? Na Aukru si vždycky vyberu vícero hodinek, které by stály za úvahu. Když se blíží konec aukce, zvažuji, zda do toho jdu nebo ne, jestli to nechám na příště. Když do toho nejdu, prodají se hodinky i ve velmi pěkném stavu za pár stovek. Když se rozhoupu, tak cena vyletí třeba i k pěti tisícům. To je nějakej divnej rasismus na mě todlecto nebo co? :furious:

Bud v klidu,tohle se mi stavalo jednu dobu pomerne casto:-)

Odesláno

A víte co štve zase mě? Na Aukru si vždycky vyberu vícero hodinek, které by stály za úvahu. Když se blíží konec aukce, zvažuji, zda do toho jdu nebo ne, jestli to nechám na příště. Když do toho nejdu, prodají se hodinky i ve velmi pěkném stavu za pár stovek. Když se rozhoupu, tak cena vyletí třeba i k pěti tisícům. To je nějakej divnej rasismus na mě todlecto nebo co?  :furious:

Tohle mám pořád. Stává se mi to strašně často, hlavně s některými kolegy..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...