bohus76 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Staré originály jsou jen pochromované, pokud je hodláš více nosit,tak renovace z Eltonu v nerezu a počitej s cenou kolem 10 a více tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No a nebo si za půlku kup originály v super stavu......bohusi76, to je rada :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Ale vždyť jo. Ty hodinky jsou bez renovace k ničemu na běžné nošení. Chrom jde dolů rychle a přesnost kalibru taky nic moc. To všechno za relativně vysokou cenu. Prim jsou hodinky pro nadšence. Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Sice jsem neviděl originály v superstavu za pětku, ale už jsem viděl co dokáže pot na pochromovaném pouzdru. Snad si kolega udělal trochu přehled co kolik stojí v prodejním vláknu. A na každodenní nošení pochromované S1 rozhodně nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Tak já kupoval v pěkným stavu za 1400,- + pěkný cifr za 600,- čili za 5000,- máš velmi pěkné (černé) a jsou to originály. Samozřejmě, po dalších 10 letech nepřetržitého nošení se začnou trochu loupat ale na to sere bílý tesák.Ale i tak jsem rozhodně pro originály. Stejně by musel dotyčný zájemce nějaké igeny pro rekonstrukci dodat... a vyčištění a seřízení mu udělá každý hodinář za pár stovek...Originálz budou mít i pak nějakou cenu, repliky ne. No a stejně počítám, že máš i druhé (a další hodinky). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Prehled o cenach jsem si trochu udelal ! Souhlasim s vama ze pekny original stav je skoda denne tahat a tak mam nadledovny plan. Koupit a dle stavu bud pekne nechat doma pro radost a sehnat jeste jedny na repas a denni uzivani nebo naopak prvni nechat zrepasovat a pak koupit nejaky kus pro potechu z originalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Kup si origo, ideálně tady v inzerci (nebo si dej sám inzerát) a pak si kup jedny jiný hodinky, třeba super potápky mechanický seika nebo digi g.shock casia a máš za 10.000,- dvoje super hodinky.Za origo dáš tak litr + 11000 za renovaci.... nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 (upraveno) Kecas blbosti,už nepotřebuje žádné hodinky na renovaci,Elton mu vše pošle i bez nějakého vraku.Ať napíše Sl.Krskove a domluví se. Upraveno 25. srpna 2015 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No, min. potřebuje strojek 68.1/68.3, ne? To máš pro laika taky tak litr... (nepočítám-li nesmyslný ceny za Elton servis strojku). Pokud už berou i 68.4 plečku, tak sorry...A kolik za renovaci? 10kkč asi ne, že?A co pak?: Bude mít naleštěnou repliku? A kdo to bude nosit, prosím Tě, denně? Neznám nikoho!A nakonec - je to v podstatě bezcenná replika, kterou tady prodá max. za 8,- tis. Čili podle mě je vhodnější jít do origo... to je jako koupit, byť ručně malovanou, kopii obrazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Hlavně igenů je spousta, tak proč dělat kopiii??Chápu to u orlíků nebo ES, taky jsem si ji nechal dělat, ale u igenů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No, min. potřebuje strojek 68.1/68.3, ne? To máš pro laika taky tak litr... (nepočítám-li nesmyslný ceny za Elton servis strojku). Pokud už berou i 68.4 plečku, tak sorry...A kolik za renovaci? 10kkč asi ne, že?A co pak?: Bude mít naleštěnou repliku? A kdo to bude nosit, prosím Tě, denně? Neznám nikoho!A nakonec - je to v podstatě bezcenná replika, kterou tady prodá max. za 8,- tis. Čili podle mě je vhodnější jít do origo... to je jako koupit, byť ručně malovanou, kopii obrazu.Tak já tu repliku třeba denně nosím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No jo, ale kolik máš Ty dalších hodinek? A pak, má cenu tato "replika" - atyp, jakožtio první igeny, pokud nemáš origo?Tyhle novodobé atypy mají pak ve finále ještě menší cenu než 1:1 repliky, v podstatě za původní cenu neprodejný.Origo jen na ceně stopupá a tak to má být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 No jo, ale kolik máš Ty dalších hodinek? A pak, má cenu tato "replika" - atyp, jakožtio první igeny, pokud nemáš origo?Tyhle novodobé atypy mají pak ve finále ještě menší cenu než 1:1 repliky, v podstatě za původní cenu neprodejný.Origo jen na ceně stopupá a tak to má být.Pokud vymyslíš a necháš udělat zajímavou variantu, může Tě těšit víc než originál, a nemusíš se ji bát nosit. Pár renovací i limitek v rámci renovace mám a dělajími velikou radost. Primky v nerezu mají své kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Kdyz chci hodinky,tak prave proto abych je denne nosil a popravde,nejsem konvencni typ,takze nemusim mit neco co se povazuje za standart. Mam na mysli,ze kdyz vsichni maji napriklad Skodovku tak si ji prece nekoupim taky kdyz se mi libi stare hranate Volvo. No a i to Volvo abych ho denne mohl pouzivat potrebuje novou plecharinu atd a stejne to ja vidim s tema Igenama. Taky dobre vim ze za 500 euro ktery dam za renovaci bych mel nejaky jiny kvalitni hodinky ale nechci.Chci proste tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 imho - nerezovy igeny jsou sice na denni noseni fajn, ale rozhodne bych se tak moc nebal chromovanyho originalnu.nerezovy mam jenom jedny, ale stejne nosim obcas (docela casto) originaly vruznem stupni vyzranosti (podle stupne slavnostni nalady nekdy i skoro netknute:D)docela dost se potim - resim to tak, ze igeny davam nejcasteji na nato a tak sam sebe nejak chlacholim, ze je to lepsi nez klasickej remen/tah a posledni poznamka - kozenej nato podle mne "odrbe" pouzdro min nez nylonovej natop.s. uplne nejhorsi je sehnat puvodni igeny v nos stavu - to se clovek uz pomalu vzit do ruky ale vsichni takovy chceme co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 Kdyz chci hodinky,tak prave proto abych je denne nosil a popravde,nejsem konvencni typ,takze nemusim mit neco co se povazuje za standart. Mam na mysli,ze kdyz vsichni maji napriklad Skodovku tak si ji prece nekoupim taky kdyz se mi libi stare hranate Volvo. No a i to Volvo abych ho denne mohl pouzivat potrebuje novou plecharinu atd a stejne to ja vidim s tema Igenama. Taky dobre vim ze za 500 euro ktery dam za renovaci bych mel nejaky jiny kvalitni hodinky ale nechci.Chci proste tyhle.Pod tohle já se klidně podepíšu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 (upraveno) Jestli chceš původní originál a nechceš se vztekat u aukra, mrkni na primland.cz, je jich tam několik. Sice za trochu vyšší ceny, ale zas máš jistotu, že nenaletíš a nekoupíš skládačku z neorigo dílů. No a na renovaci do eltonu ti stačí strojek 68.3, ten ještě pořád koupíš v každym druhym bazaru v jinejch primkách a bude stát pár korun. Není nutný kupovat vrakový igeny, který budou stát přes litr... Upraveno 26. srpna 2015 uživatelem xjr1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Kazdy nazor dobry a rad se necham poucit. Na Primland uz jsem odkaz dostal a koukal jsem. Pekny kusy,jen si vybrat. Laka me tam prave to,ze jako uplny laik nekoupim predrazeny paskvil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Ja mam tiez dilemu ist do nerezu. Nosim ich casto, no odradza ma cena. Ale nemam zaujem o renovaciu. Da sa objednat puzdro kompletne s korunkou lunetoiu skratka vsetko a staci prehodit doma strojcek. A stale povodne puzdro zostane, takze dilema zberatelskej hodnoty odpada. Akurat to puzdro s plastovym sklickom stoji 5600. Strojcek aj s primkami za 1500 zozenies. Len treba mat oci otvorene a nebude to hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 Pořád mám dilema, jestli další Seiko, nebo nově pouzdro... Odesláno z mého LG-D802 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se