5etter Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Pánové, může mi někdo zkušenější poradit, zda jít do těchto primek? Jsou origo, nebo z Parexa? Moje oko není ještě tak vycvičené, abych to poznal, natož z fotek.Pouzdro je jako nové, trojúhelník na lunetě je tak pěknej, že vypadá, jako kdyby ho někdo namaloval ve photoshopu.Díky za radu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Jsem jen v telefonu, ale vypadají původní.
Hardslimer Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Strojek je podle mne obyc kal 50.3,1 cm bez korunky.Vypada to, ze to spis byl nejaky zkusebni cifr.No nic. Hodim do supliku. Strojek se pak nekdy bude hodit. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hardslimer Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 ...................Jsou origo, nebo z Parexa?............................... Luneta je OK. Přesně tak pěkný trojúhelník jsem měl z Eltonu. Čísla musí být protlačená do lunety.Ručičky nevím.Pouzdro pokud nemá zaoblené hrany jako bonbon tak bude taky OK.Cifr je OK.K cifru malá pomůcka:Tady máš dvě fotky. Jedna je těch tvých. Na obou jsem zvýraznil ve slově PRIM jedno písmenko.Najdi rozdíl. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 (upraveno) jasně, je k lince, takže Parexo nebo jen jiná série? i minutová škála je jiná Upraveno 18. února 2016 uživatelem Daemonultimate
doktor584 Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Pánové, může mi někdo zkušenější poradit, zda jít do těchto primek? Jsou origo, nebo z Parexa? Moje oko není ještě tak vycvičené, abych to poznal, natož z fotek.Pouzdro je jako nové, trojúhelník na lunetě je tak pěknej, že vypadá, jako kdyby ho někdo namaloval ve photoshopu.Díky za radu. 1.JPG 2.JPGZa mně dobrý
Honza.manta Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 V pravo je Parexo - i podle ČSSR do oblouku.
Daemonultimate Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 V pravo je Parexo - i podle ČSSR do oblouku.Díky Honzo.
financ Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Luneta je OK. Přesně tak pěkný trojúhelník jsem měl z Eltonu. Čísla musí být protlačená do lunety.Ručičky nevím.Pouzdro pokud nemá zaoblené hrany jako bonbon tak bude taky OK.Cifr je OK.K cifru malá pomůcka:Tady máš dvě fotky. Jedna je těch tvých. Na obou jsem zvýraznil ve slově PRIM jedno písmenko.Najdi rozdíl. vždycky když vidím něco takovýho od Parexa tak mě napadne, že grafika se slepeckým psem jsem ještě neviděl
Hardslimer Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Ctu to az ted.Jj. V pravo des.Co mi ale dela problem jsou rucicky.Mate nejake voditko?Diky kuci. ;-)
5etter Odesláno 18. února 2016 Nahlásit Odesláno 18. února 2016 Pánové děkuji. Co hledat na ciferníku, to vím, i když ne vždy to na fotkách dokážu bezpečně rozluštit. Ciferníky a pouzdra se dají odhalit, ale jak identifikujete ručky nebo armováky, to teda nevím. Ještě se mám co učit.
long Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Pánové děkuji. Co hledat na ciferníku, to vím, i když ne vždy to na fotkách dokážu bezpečně rozluštit. Ciferníky a pouzdra se dají odhalit, ale jak identifikujete ručky nebo armováky, to teda nevím. Ještě se mám co učit. Hele my všichni se učíme a nasáváme informace.Proto sem chodíme!Je to lepší než sem psát za každou cenu a někomu byť v dobré vůli poradit blbost.Jestli chceš az budeš v Praze jeden ten samý origo číselník v super stavu Ti věnuji.Můžeš si i vybrat z různých Humbert dekorů.:-)
runner1 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Zdravím, jsem tady prvně. Snad jsem neudělal chybu a neměl jsem se zeptat napřed... koupil jsem na aukru hodinky. viz foto. Může mi někdo poradit jestli jsou dle foto OK ? mám na mysli jestli byl to skutečně vyráběný model. Dočetl jsem se tady o nějaké lidové tvořivosti, a jiných předělávkách.Díky moc. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 Gratuluji. Jsou v pohodě a navíc se mi zdá že jsou v krásném stavu!
runner1 Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Odesláno 23. února 2016 (upraveno) jj moc se mi líbily. Díky za ověření.edit: existuje nějaké označení nebo jméno pro tento typ ? Upraveno 23. února 2016 uživatelem runner1
Tea Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Nejsem si jistý, ale podle náběhu nožiček to vypadá jako padesátkové pouzdro s naklapávacím víčkem...? Tenhle cifr měl být s kal. 66 v jiném pouzdru, se šroubovacím víkem. edit: nějak takhle (ale s jinou vteřinovkou...) Upraveno 24. února 2016 uživatelem Tea
long Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Nejsem si jistý, ale podle náběhu nožiček to vypadá jako padesátkové pouzdro s naklapávacím víčkem...? Tenhle cifr měl být s kal. 66 v jiném pouzdru, se šroubovacím víkem. edit: nějak takhle (ale s jinou vteřinovkou...)Myslím že je pouzdro v cajku.Bude šroubovací.Třeba dostaneme další fotky ???
James24 Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 Tea: souhlas, taky myslím, že je to padesátkové pouzdro s naklapávacím dýnkem.
straspol Odesláno 24. února 2016 Nahlásit Odesláno 24. února 2016 (upraveno) Ten cifr podle mého patří do pouzdra Diplomat. Něco jako 66 106 1 nebo něco na ten způsob. Upraveno 24. února 2016 uživatelem straspol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se