Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pánové, může mi někdo zkušenější poradit, zda jít do těchto primek? Jsou origo, nebo z Parexa? Moje oko není ještě tak vycvičené, abych to poznal, natož z fotek.

Pouzdro je jako nové, trojúhelník na lunetě je tak pěknej, že vypadá, jako kdyby ho někdo namaloval ve photoshopu.

Díky za radu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Strojek je podle mne obyc kal 50.

3,1 cm bez korunky.

Vypada to, ze to spis byl nejaky zkusebni cifr.

No nic. Hodim do supliku. Strojek se pak nekdy bude hodit. :-)

Odesláno

...................Jsou origo, nebo z Parexa?...............................

Luneta je OK. Přesně tak pěkný trojúhelník jsem měl z Eltonu. Čísla musí být protlačená do lunety.

Ručičky nevím.

Pouzdro pokud nemá zaoblené hrany jako bonbon tak bude taky OK.

Cifr je  OK.

K cifru malá pomůcka:

Tady máš dvě fotky. Jedna je těch tvých.  :photo:

Na obou jsem zvýraznil ve slově PRIM jedno písmenko.

Najdi rozdíl.  :bag:

Odesláno

Pánové, může mi někdo zkušenější poradit, zda jít do těchto primek? Jsou origo, nebo z Parexa? Moje oko není ještě tak vycvičené, abych to poznal, natož z fotek.

Pouzdro je jako nové, trojúhelník na lunetě je tak pěknej, že vypadá, jako kdyby ho někdo namaloval ve photoshopu.

Díky za radu.

attachicon.gif1.JPG  attachicon.gif2.JPG

Za mně dobrý

Odesláno

Luneta je OK. Přesně tak pěkný trojúhelník jsem měl z Eltonu. Čísla musí být protlačená do lunety.

Ručičky nevím.

Pouzdro pokud nemá zaoblené hrany jako bonbon tak bude taky OK.

Cifr je  OK.

K cifru malá pomůcka:

Tady máš dvě fotky. Jedna je těch tvých.  :photo:

Na obou jsem zvýraznil ve slově PRIM jedno písmenko.

Najdi rozdíl.  :bag:

vždycky když vidím něco takovýho od Parexa tak mě napadne, že grafika se slepeckým psem jsem ještě neviděl

Odesláno

Pánové děkuji.   :notworthy:

Co hledat na ciferníku, to vím, i když ne vždy to na fotkách dokážu bezpečně rozluštit. Ciferníky a pouzdra se dají odhalit, ale jak identifikujete ručky nebo armováky, to teda nevím. Ještě se mám co učit. :)

Odesláno

Pánové děkuji.   :notworthy:

Co hledat na ciferníku, to vím, i když ne vždy to na fotkách dokážu bezpečně rozluštit. Ciferníky a pouzdra se dají odhalit, ale jak identifikujete ručky nebo armováky, to teda nevím. Ještě se mám co učit. :)

Hele my všichni se učíme a nasáváme informace.

Proto sem chodíme!

Je to lepší než sem psát za každou cenu a někomu byť v dobré vůli poradit blbost.

Jestli chceš az budeš v Praze jeden ten samý origo číselník v super stavu Ti věnuji.

Můžeš si i vybrat z různých Humbert dekorů.:-)

Odesláno

Zdravím, jsem tady prvně. Snad jsem neudělal chybu a neměl jsem se zeptat napřed... koupil jsem na aukru hodinky. viz foto. Může mi někdo poradit jestli jsou dle foto OK ? mám na mysli jestli byl to skutečně vyráběný model. Dočetl jsem se tady o nějaké lidové tvořivosti, a jiných předělávkách.

Díky moc.

Odesláno (upraveno)

jj moc se mi líbily. Díky za ověření.

edit: existuje nějaké označení nebo jméno pro tento typ ?

Upraveno uživatelem runner1
Odesláno (upraveno)

Nejsem si jistý, ale podle náběhu nožiček to vypadá jako padesátkové pouzdro s naklapávacím víčkem...? Tenhle cifr měl být s kal. 66 v jiném pouzdru, se šroubovacím víkem.

edit: nějak takhle (ale s jinou vteřinovkou...)

Upraveno uživatelem Tea
Odesláno

Nejsem si jistý, ale podle náběhu nožiček to vypadá jako padesátkové pouzdro s naklapávacím víčkem...? Tenhle cifr měl být s kal. 66 v jiném pouzdru, se šroubovacím víkem.

edit: nějak takhle (ale s jinou vteřinovkou...)

Myslím že je pouzdro v cajku.

Bude šroubovací.

Třeba dostaneme další fotky ???

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...