Honza.manta Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 To je podle původní limitky LE 45. Takže taková levá Eltonu. Kopie limitky. To bych na ruce mít nechtěl. Vloni se originál kus prodal za 50K. Jsem zvědav, kam se tohle vyšplhá.
MaraThon Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Puvodně byli na antiku levnejši :-)
JaRooN Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Hmmm, takže originální fejk od výrobce. Limitka 46/45. Dokáže toto ještě někdo jiný než Elton?
Honza.manta Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Zvláštní na to je, že když jsme připravovali Zekonovu limitku Orlíků, tak jsem kopal za ETU s mimostředkou a poslali nás do háje, že kdysi dělali limitku s mimostředkou a tudíž nám to nemohou vyrobit, neboť by to bylo podobné. Asi mají dva různé metry.
Josef01 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Limitka 46/45 je unikát, který neměl existovat, podle mě to bude skoro jako za staré Orlíky.
lucid Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 http://aukro.cz/prim-orlik-i6235465001.html zatím pěkná cena Nó je to první přihazující a tak bych nevylučoval, že je to "nakukaná volavka" .Je mi to celkem putna, Orlíky kupovat nebudu, nicméně nepatřilo tady k dobrému bontónu probíhající aukce, u nichž vyloženě nejde o fejk, nepravdivé tvrzení apod. nekomentovat? Pokud je mi známo, tak prodejce vintagewatch je i dlouholetý místní člen a pochybuji že by měl potřebu si cenu uměle zvyšovat za pomocí "nakukaných volavek".
Mipa Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 O peníze jde až v první řadě, kdosi prohlásil. Vintagewatcha nějak v diskusi o Primkách neregistruji, nejsem tu dlouho, tak jen tuším kdo to je.
Honza.manta Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Wintagewatch tohle fórum před pár lety opustil právě kvůli osočování ohledně jeho prodejů. Teď už je jen mlčící člen. Ale nemyslím si, že by se snižoval k samopřihazování.
Mipa Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Matně si vzpomínám, z dob mých počátků zde na Fóru, že jeden člen opustil diskusi o Primkách prohlášením, že raději bude diskutovat o Swiss Patekách - není to nynější Wintage....? Tenkrát to mám spojeno s jiným jménem nějak Pops...!
Honza.manta Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Popshop. To je jeho místní nick.
odjinud Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Dneska jsem zavítal do jednoho antiku vedle Bílé labuti. Měli tam prima traktory s datumovkou v pěkném stavu.Ukázal jsem na ně a ptal se na cenu.Paní řekla 6000,-Řekl jsem, že nemyslím ty zlaté kapesní, co byly vedle, ale ty primky.Odpověděla: "ano, 6000,-"
doktor584 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Dneska jsem zavítal do jednoho antiku vedle Bílé labuti. Měli tam prima traktory s datumovkou v pěkném stavu.Ukázal jsem na ně a ptal se na cenu.Paní řekla 6000,-Řekl jsem, že nemyslím ty zlaté kapesní, co byly vedle, ale ty primky.Odpověděla: "ano, 6000,-"...a závěr?
odjinud Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 No ještě máš šanci, vzal jsem si čas na rozmyšlenou... :-)
financ Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Hmmm, takže originální fejk od výrobce. Limitka 46/45. Dokáže toto ještě někdo jiný než Elton?fejk je neco jinyho. Tohle je prasarna. To se jen tak nevidí
Fade Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 A co na to vlastně Elton? Už je někdo z vás limitkářů osočil? Mi se to zdá naprosto mimo.
doktor584 Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 No ještě máš šanci, vzal jsem si čas na rozmyšlenou... :-)...to jsi udělal moc dobře....
financ Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 A co na to vlastně Elton? Už je někdo z vás limitkářů osočil? Mi se to zdá naprosto mimo.Na tohle téma jsem se už vztekal několikrát, poprvý jsem dostal nabídku na tyhle hodinky od Jiřiny Krskový jako držhubný abych dal pokoj s limitkou k padesátýmu výročí. Tehdy to schvaloval Hovorka. To je tak 3 roky. Vloni se mi pochlubil Melly, že mu to nabídli taky, když se ptal na Orlíky s kalibrem 50. To jsem zatrhnul (sorry Melly) a pořád mě nadzvedává, pokaždý se objeví někde na prodej. Takový přístup úplně shazuje princip limitovaných edicí.
JaRooN Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Odesláno 1. června 2016 Na druhou stranu - je to hloupost jiných výrobců! Ve skladu by se nějaké ty díly našly a... Umíte si představit, že by se někde na aukci objevil úplně první typ Rolex v NOS stavu včetně krabice a papírů? Vlhký sen mnoha lidí. Cena by šla do desítek, možná i stovek milionů... Sorry za pohádku - čistá ironie!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se