accutron Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Děkuji za upozornění. Budu kontaktovat prodejce, aby tuto nabídku neprodleně stáhl. Nabídka smazána.
Venus Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 http://aukro.cz/legendarni-vintage-hodinky-prim-sport-i-i6638318852.html Myslí tohle někdo vážně? Vždyť luneta je setřelá a pouzdro je taky trochu olezlé, hlavně u korunky, ale schválně chybí fotka z boku u korunky, přikládám printscreen. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gunman Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Já tam ty tebou uváděné chyby nevidím, spíš to pouzdro mi přijde jako nerez.
Tikal Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Nerez to není, jsou tam vidět drobné olezliny, zejména na hranách u závitu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Spíše mne zaráží ta cena.... Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem Tikal
guzmic Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Fotka je retušovaná ve foto editoru jako prase, přečtěte si hodnocení prodejce, zřejmě je to dobrák od kosti.Prodává jetý primky a v pc z nich za pár min udělá skoro nos kusy.
Karlos Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 (upraveno) Jak už bylo uvedeno jinde, fotky prodávají. Kdo fotky odflákne, prodá prd. A kdo si na nich dá záležet...Aneb Každý svých fotek strůjcem Zároveň musím konstatovat, že primky už se začínají prodávat dráž, než švýcarské hodinky. A přidám jednu kritiku? prodejců. To asi není to správné slovo. Jde mi o to, že v prim bibli je u každého modelu uvedený rok uvedení modelu do prodeje.A na aukru se začíná tento údaj u hodinek objevovat, ovšem už ne jako rok uvedení modelu, ale jako rok výroby nabízených hodinek, což v naprosté většině případů není pravda, ale dělá to hodinky starší a tím i dražší.Je to tedy něco jako přetáčení tachometru Možná měl být tento údaj v knize pojmenován jinak, aby k podobnému překrucování informací nedocházelo. Jenže to se asi dopředu odhadnout nedalo. Upraveno 12. prosince 2016 uživatelem Karlos
guzmic Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Je potřeba si ty fotky zvětšit ale retušování vidět jde. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Honza.manta Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Prodejce Nickii1 je profláklý dokonalými fotkami a tím, že zboží absolutně neodpovídá fotkám.
p3k Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Prodejce Nickii1 je profláklý dokonalými fotkami a tím, že zboží absolutně neodpovídá fotkám.Je to tak, tady hrozí po nákupu zklamání
prim-ky Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 O tom prodejci už tady bylo napsáno spousty příspěvků.Delší dobu jsem ho na Aukru neviděl prodávat,až teď zase.Příhozů ma vždy spoustu,možná si přihazuje i sám.
Primoš Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 Na S bazaru je k mání Prim bible, tak jsem na inzerát odepsal a pán mi odpověděl, že má zatím nejvyšší nabídku 2400Czk a čeká ještě více a napadá mi, jestli by nešel spekulantům utnout tipec dalším vydáním.Další případy jsou na Aukru.Co na říkáte, pane Hovorka?
plazalien Odesláno 12. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2016 na tu nabidku v sbazaru jsem taky odepsal a napsal mi ze ceka az nekdo nabidne 2500,- tak uz jsem neodepsal, takovy dacany nemam rad
Skarohlid Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Z knihy se staly cenné papíry s modely hodinek Prim...Jak pozoruji vývoj, tak jsem rád, že ji mám doma .
Berys Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Fotka je retušovaná ve foto editoru jako prase, přečtěte si hodnocení prodejce, zřejmě je to dobrák od kosti.Prodává jetý primky a v pc z nich za pár min udělá skoro nos kusy. ........a přesto výše příhozů stále roste, a to je do konce ještě 1 den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Primoš Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Ono je třeba vystihnout správný čas a cena šplhá do astronomických částek.
Honza.manta Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Hele za dvacet tisíc začnu asi rozprodávat i svoji sbírku.
Primoš Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Neblázni,za pár let to vyleze ještě víc.Poradím ti : zruš důchodové připojištění, všechny ty přiblblé pilíře a nakupuj a v důchodu každý měsíc jedny prodáš a hotovo.Podívej se jak za rok ty Igeny vylezly, to je solidní nárůst.To jsou podílové fondy!!!
prim-ky Odesláno 13. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2016 Podle Nicki1 se nemůžeš řídit.Ten má vždy příhozů 15 a víc ..... tomu nevěř!!!!
Venus Odesláno 14. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2016 Tohleto ani trošku nesmrdí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se