Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

http://aukro.cz/legendarni-vintage-hodinky-prim-sport-i-i6638318852.html

Myslí tohle někdo vážně? Vždyť luneta je setřelá a pouzdro je taky trochu olezlé, hlavně u korunky, ale schválně chybí fotka z boku u korunky, přikládám printscreen.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Fotka je retušovaná ve foto editoru jako prase, přečtěte si hodnocení prodejce, zřejmě je to dobrák od kosti.

Prodává jetý primky a v pc z nich za pár min udělá skoro nos kusy.

Odesláno (upraveno)

Jak už bylo uvedeno jinde, fotky prodávají. Kdo fotky odflákne, prodá prd. A kdo si na nich dá záležet...

Aneb Každý svých fotek strůjcem :)

Zároveň musím konstatovat, že primky už se začínají prodávat dráž, než švýcarské hodinky.

A přidám jednu kritiku? prodejců. To asi není to správné slovo. Jde mi o to, že v prim bibli je u každého modelu uvedený rok uvedení modelu do prodeje.

A na aukru se začíná tento údaj u hodinek objevovat, ovšem už ne jako rok uvedení modelu, ale jako rok výroby nabízených hodinek, což v naprosté většině případů není pravda, ale dělá to hodinky starší a tím i dražší.

Je to tedy něco jako přetáčení tachometru :)

Možná měl být tento údaj v knize pojmenován jinak, aby k podobnému překrucování informací nedocházelo. Jenže to se asi dopředu odhadnout nedalo.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Prodejce Nickii1 je profláklý dokonalými fotkami a tím, že zboží absolutně neodpovídá fotkám.

Je to tak, tady hrozí po nákupu zklamání

Odesláno

O tom prodejci už tady bylo napsáno spousty příspěvků.Delší dobu jsem ho na Aukru neviděl prodávat,až teď zase.Příhozů ma vždy spoustu,možná si přihazuje i sám.

Odesláno

Na S bazaru je k mání Prim bible, tak jsem na inzerát odepsal a pán mi odpověděl, že má zatím nejvyšší nabídku 2400Czk a čeká ještě více a napadá mi, jestli by nešel spekulantům utnout tipec dalším vydáním.Další případy jsou na Aukru.Co na říkáte, pane Hovorka?

Odesláno

Fotka je retušovaná ve foto editoru jako prase, přečtěte si hodnocení prodejce, zřejmě je to dobrák od kosti.

Prodává jetý primky a v pc z nich za pár min udělá skoro nos kusy.

........a přesto výše příhozů stále roste, a to je do konce ještě 1 den

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Neblázni,za pár let to vyleze ještě víc.Poradím ti : zruš důchodové připojištění, všechny ty přiblblé pilíře a nakupuj a v důchodu každý měsíc jedny prodáš a hotovo.

Podívej se jak za rok ty Igeny vylezly, to je solidní nárůst.To jsou podílové fondy!!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...