Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přihazující jsou patrně sourozenci se jmény C... 4 až 8, takže asi zůstaly v rodině, ale takovéhle věci jsou mi zcela lhostejné.

Nevím, jak přesně to funguje, ale nějak při registraci na aukru, když si nezvolíš uživatelské jméno, systém ti automaticky vygeneruje jméno "clientXXXXX". Místo písmen "X" je nějské číslo, které je vždycky jiné. Takže pokud se u přihazujících uvádí jen první a poslední znak nicku, je to u těchto cždycky "c"..."x". Takových nicků je čím dál tím víc... Takže těžko říct, jestli ta aukce byla cinknutá...

Odesláno

Je to jednoduchý. Za chvilku ty samé hodinky bude prodávat někdo jiný za stejnou nebo vyšší cenu. A když se bude někdo divit, tak mu pošle odkaz na tuto a případně další aukce s dovětkem: vždyť se tak běžně prodávají...

Tomu se říká cenotvorba :)

Odesláno

Ja klukum z Aukra fandim.

Diky jejich intervenci se stava z mych smuku cenne zbozi. Palec nahoru! :-)

A pak, ze nerostou!

A ted vazne: Je to silene !

Ale, kazdy sveho stesti strujce !

Nedavno se objevily hezke igeny po renovaci v cenovych relacich pres 20k na sbazaru.

Odesláno

Nevím, jak přesně to funguje, ale nějak při registraci na aukru, když si nezvolíš uživatelské jméno, systém ti automaticky vygeneruje jméno "clientXXXXX". Místo písmen "X" je nějské číslo, které je vždycky jiné. Takže pokud se u přihazujících uvádí jen první a poslední znak nicku, je to u těchto cždycky "c"..."x". Takových nicků je čím dál tím víc... Takže těžko říct, jestli ta aukce byla cinknutá...

je to tak, nicků c....0 je několik stovek a to samý platí pro nick c...1 až c...9, systém automaticky generuje nick ve formátu clientxxxxx 

Prodávající je z Prosenice, to je dědina mezi Přerovem a Lipníkem. Nezaregistroval jsem že by si pánové z Lipníka přihazovali svoje aukce.

strašný ceny za takový mrdky, primkaři jsou blázni

Odesláno

je to tak, nicků c....0 je několik stovek a to samý platí pro nick c...1 až c...9, systém automaticky generuje nick ve formátu clientxxxxx 

Prodávající je z Prosenice, to je dědina mezi Přerovem a Lipníkem. Nezaregistroval jsem že by si pánové z Lipníka přihazovali svoje aukce.

strašný ceny za takový mrdky, primkaři jsou blázni

A jak poznáš, že si sám sobě někdo přihodí? Teda kromě situace, kdy je to jen spekulace.

Odesláno

Dá se to - třeba když se podíváš na předchozí aukce prodejce a zjistíš, že na druhém, třetím místě, se objevuje pořád stejný nick (i přes tu anonymizaci to jde poznat), když někdo něco prodá, najednou se stejná aukce stejného prodejce objeví znovu s poznámkou, že předchozí výherce nezaplatil, přitom si pánové udělili pozitivní komentáře atd. Bohužel šmejdů je na aukru dostatek a účinná obrana proti nim není.

Odesláno (upraveno)

Účinná obrana je - nehrát to s nima. Tyhle hry se hrajou jen proto, že to funguje a lidi kupujou.

Nehrát to s nima má samoléčebný efekt pro všechny strany. Prostě si dám rozumnou částku do které jdu a ať si někdo předvádí co jen chce, je mi to jedno. Já v tom tedy žádné šmejdství nevidím. Je to jen uražená chtivost kupujících.

Upraveno uživatelem Karlos

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...