colommbo Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Na mých (ale zcela klasických) Diplomatech Inc. je výrobní číslo 83...., je-li to však nějak směroplatné...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 No,podle údajů,který jsem dříve nastudoval tady a který taky vyšly v Bibli,je začátek výr.čísla 84 rok 1970 a to už se Incablok do Diplomatů nedával.Tak si myslím,že to víčko k nim nepatří,za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 V popisu je cal,68,1 ale dle fota je cal,68,4 tam Incablok určitě není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Prodám víčko 81...Zn: Nejvyšší nabídce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Jen jedna maličkost. Diplomaty s číslem na dýnku by měly mít incabloc a bez čísla by ho už mít neměly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Honza.manta: Děkuju za osvětlení a rozhřešení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 https://ostatni.bazos.cz/inzerat/71810298/PRIM-Letecke-Automatic-kalibr-PRIM-96.php Asi Parexo, ze...? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 Ano, číslo 00215 na víčku + klikihaky místo lva ve znaku a věnec buřtů místo ratolestí jsou jasné Parexo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Prodejce se tím netají: "Ciferník je dotisk. Nejedná se o kus ze série pro MNO určený pro ČSLA ČSSR."Nicméně ta cena tomu moc neodpovídá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nereknu Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Prodejce se tím netají: "Ciferník je dotisk. Nejedná se o kus ze série pro MNO určený pro ČSLA ČSSR."Nicméně ta cena tomu moc neodpovídá...Právě. Diky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 27. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2017 Jen jedna maličkost. Diplomaty s číslem na dýnku by měly mít incabloc a bez čísla by ho už mít neměly.V minulosti tady Accutron prováděl výzkum výrobních čísel Diplomatů,nemůžu to najít,ale mám to opsané z té doby :80 - rok 66, 81-67,82-68, 83- 69,poslední rok,kdy se Incablok montoval a to jen do půlky roku.84- 70,s KIFem, 85- 71 s KIFem a pak už se Diplomaty nečíslovaly. A toto číslování funguje i v praxi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkrsek Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tohle mi prijde docela divocina:http://aukro.cz/krabicka-na-hodinky-prim-i6759811447.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Uff, děkuju ti za záchranu, milý chronopříteli, konečně mohu klidně spát, halelujah! Celé dva měsíce jsem měl strach, že za svůj komplet Igenů se záručním listem, prodejkou a krabičkou jsem vysolil hrozný prachy, podle toho odkazu však hodnotu víc jak dvou litrů měla jen samotná krabička... Ještě jednou děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkrsek Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Uff, děkuju ti za záchranu, milý chronopříteli, konečně mohu klidně spát, halelujah! Celé dva měsíce jsem měl strach, že za svůj komplet Igenů se záručním listem, prodejkou a krabičkou jsem vysolil hrozný prachy, podle toho odkazu však hodnotu víc jak dvou litrů měla jen samotná krabička... Ještě jednou děkuju! rad pomuzu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Tvl, to už se vintážní krabice na Omegy prodávají levnějc. Navíc to na cinknutou aukci nevypadá. Čumím jak puk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Uff, děkuju ti za záchranu, milý chronopříteli, konečně mohu klidně spát, halelujah! Celé dva měsíce jsem měl strach, že za svůj komplet Igenů se záručním listem, prodejkou a krabičkou jsem vysolil hrozný prachy, podle toho odkazu však hodnotu víc jak dvou litrů měla jen samotná krabička... Ještě jednou děkuju! Nejsem si úplně jist, že ta krabička k tvým Igenům je ta správná ve které se prodávaly. Myslím, že by to měla být spíš ta výše zmíněná. Třeba nám to Libor rozlouskne. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekan Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Zdrevím přítomné, nevíte prosím, zda není v tomto prostoru někdok, kdo má na prodeji PRIM ORLÍK TOBRUK ? Je mi jasné, že se asi nepodaří sehnat ale náhoda je blbec. Díky moc Všem ochotným poradit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 MaraThon: Krabička k Igenům mi přijde identická, akorát je s modrým vnitřkem. Ale nejsu chronoodborník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2017 Diplomat swiss model od korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2017 Sakramentský prodloužený víkend, hned troje primky budou na cestě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se