Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na mých (ale zcela klasických) Diplomatech Inc. je výrobní číslo 83...., je-li to však nějak směroplatné...?

Odesláno

No,podle údajů,který jsem dříve nastudoval tady a který taky vyšly v Bibli,je začátek výr.čísla 84 rok 1970 a to už se Incablok do Diplomatů nedával.Tak si myslím,že to víčko k nim nepatří,za ty prachy... :sad01_anim:

Odesláno

Prodejce se tím netají: "Ciferník je dotisk. Nejedná se o kus ze série pro MNO určený pro ČSLA ČSSR."

Nicméně ta cena tomu moc neodpovídá...

Právě. Diky

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jen jedna maličkost. Diplomaty s číslem na dýnku by měly mít incabloc a bez čísla by ho už mít neměly.

V minulosti tady Accutron prováděl výzkum výrobních čísel Diplomatů,nemůžu to najít,ale mám to opsané z té doby :

80 - rok 66, 81-67,82-68, 83- 69,poslední rok,kdy se Incablok montoval a to jen do půlky roku.

84- 70,s KIFem, 85- 71 s KIFem a pak už se Diplomaty nečíslovaly. A toto číslování funguje i v praxi. 

Odesláno

Uff, děkuju ti za záchranu, milý chronopříteli, konečně mohu klidně spát, halelujah! Celé dva měsíce jsem měl strach, že za svůj komplet Igenů se záručním listem, prodejkou a krabičkou jsem vysolil hrozný prachy, podle toho odkazu však hodnotu víc jak dvou litrů měla jen samotná krabička...  Ještě jednou děkuju! :notworthy:

Odesláno

Uff, děkuju ti za záchranu, milý chronopříteli, konečně mohu klidně spát, halelujah! Celé dva měsíce jsem měl strach, že za svůj komplet Igenů se záručním listem, prodejkou a krabičkou jsem vysolil hrozný prachy, podle toho odkazu však hodnotu víc jak dvou litrů měla jen samotná krabička...  Ještě jednou děkuju! :notworthy:

rad pomuzu :)

Odesláno

Tvl, to už se vintážní krabice na Omegy prodávají levnějc. Navíc to na cinknutou aukci nevypadá. Čumím jak puk...

Odesláno

Nejsem si úplně jist, že ta krabička k tvým Igenům je ta správná ve které se prodávaly. Myslím, že by to měla být spíš ta výše zmíněná. Třeba nám to Libor rozlouskne. :-)

Odesláno

Zdrevím přítomné, nevíte prosím, zda není v tomto prostoru někdok, kdo má na prodeji PRIM ORLÍK TOBRUK ?  Je mi jasné, že se asi nepodaří sehnat ale náhoda je blbec. Díky moc Všem ochotným poradit.

Odesláno

MaraThon: Krabička k Igenům mi přijde identická, akorát je s modrým vnitřkem. Ale nejsu chronoodborník...

post-53456-0-21265500-1493385898_thumb.jpg

post-53456-0-05254400-1493385977_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...