Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

No,podle údajů,který jsem dříve nastudoval tady a který taky vyšly v Bibli,je začátek výr.čísla 84 rok 1970 a to už se Incablok do Diplomatů nedával.Tak si myslím,že to víčko k nim nepatří,za ty prachy... :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen jedna maličkost. Diplomaty s číslem na dýnku by měly mít incabloc a bez čísla by ho už mít neměly.

V minulosti tady Accutron prováděl výzkum výrobních čísel Diplomatů,nemůžu to najít,ale mám to opsané z té doby :

80 - rok 66, 81-67,82-68, 83- 69,poslední rok,kdy se Incablok montoval a to jen do půlky roku.

84- 70,s KIFem, 85- 71 s KIFem a pak už se Diplomaty nečíslovaly. A toto číslování funguje i v praxi. 

Odkaz ke komentáři

Uff, děkuju ti za záchranu, milý chronopříteli, konečně mohu klidně spát, halelujah! Celé dva měsíce jsem měl strach, že za svůj komplet Igenů se záručním listem, prodejkou a krabičkou jsem vysolil hrozný prachy, podle toho odkazu však hodnotu víc jak dvou litrů měla jen samotná krabička...  Ještě jednou děkuju! :notworthy:

Odkaz ke komentáři

Uff, děkuju ti za záchranu, milý chronopříteli, konečně mohu klidně spát, halelujah! Celé dva měsíce jsem měl strach, že za svůj komplet Igenů se záručním listem, prodejkou a krabičkou jsem vysolil hrozný prachy, podle toho odkazu však hodnotu víc jak dvou litrů měla jen samotná krabička...  Ještě jednou děkuju! :notworthy:

rad pomuzu :)

Odkaz ke komentáři

Nejsem si úplně jist, že ta krabička k tvým Igenům je ta správná ve které se prodávaly. Myslím, že by to měla být spíš ta výše zmíněná. Třeba nám to Libor rozlouskne. :-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...