Shakur Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 U červených, pokud se nepletu, má navíc být broušené pouzdro a červené indexy na armováku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kabat2 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Máš naprostou pravdu, je to polofejková skládanka jako prase. Aukce skončila teprva před chvíli a ještě jsem nestihl pořádně strávit cenu bastlu za bratrů 5106,- kč. Upraveno 1. června 2017 uživatelem Kabat2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kabat2 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Lidi dneska asi nevěděj co s prachama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Co naplat!Komu neni rady, tomu neni pomoci! :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Aukce od toho prodejce sleduji - ty hodinky ,,koupil,, někdo s 0 nákupy.Nedávno prodával hodinky pro olympioniky Londýn 2012 a koupil je zase někdo,kdo má 0 nákupů.Náhodě moc nevěřím ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Ještě jsem si to pro jistotu ověřil ještě jednou.Prodejce prodával 13.5. v 15.18h a 15.20h ve dvou aukcích nové pouzdro na Prim sport II a hádejte kdo vyhrál ???Ano,kupující v obou aukcích na prvních třech místech stejní !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 Tohle pouzdro taky na aukru ,,vyhrál,, sám prodávající s 0 .Je to stejný prodávající.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2017 A 1.6. možná prodávající prodal,jen je musel doplnit o strojek atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 (upraveno) No každopádně u těch červených Sportů jsou přes čáru úplně všechny příhozy (8) a druhý nejvyšší je velice aktivní uživatel s částkou 5006 Kč. Být prodejcem, byl bych rád, že jsem se jich zbavil už za ten nejnižší maximální příhoz a nepokoušel bych štěstí přihazovat si sám někde nad 5.000 Kč. Edit: Když se ještě dívám na ty fotky, tak pěkné je tam to pouzdro (pokud je to teda původní Prim a ne Parexo), tak to přece jen nějakou hodnotu má, ale že by až takovou... Upraveno 2. června 2017 uživatelem Shakur Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Aukce od toho prodejce sleduji - ty hodinky ,,koupil,, někdo s 0 nákupy.Nedávno prodával hodinky pro olympioniky Londýn 2012 a koupil je zase někdo,kdo má 0 nákupů.Náhodě moc nevěřím ......Můžeš někdy své konspirace doložit fakty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Aukce o kterých jsem psal,vždy vyhrál někdo,kdo měl 0 nákupu (krom té poslední-automaty televize ve špatném pouzdru).Myslím si,že kdo začíná sbírat hodinky,tak nekupuje hned drahá pouzdra a hodinky.Teorie to je,ale daleko od pravdy nebudu.Co si myslíš ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Reagoval jsem na tvé nesmyslné a nepravdivé tvrzení (proto jsem tam dal k mé odpovědi to tvé tvrzení), kde děláš ze dvou prodejců jednoho a dále kde tyto pak zpochybňuješ i proto ,že nevěříš, že by mohl někdo s nulovým hodnocením něco koupit, tak tady nemlž a postav se k tomu jako chlap a předlož důkazy... Aukce o kterých jsem psal,vždy vyhrál někdo,kdo měl 0 nákupu (krom té poslední-automaty televize ve špatném pouzdru).Myslím si,že kdo začíná sbírat hodinky,tak nekupuje hned drahá pouzdra a hodinky.Teorie to je,ale daleko od pravdy nebudu.Co si myslíš ty? Vyjádření AukraDobrý den,děkujeme za Vaši zprávu.Prodejce od ledna tohoto roku nemá možnost udělit komentář kupujícímu. O změně jsme předem informovali zde. Možnost obchod zhodnotit ale máte stále, a to formou reakce na již udělený komentář. Kupujícího tedy můžete za transakci pochválit, případně mu vytknout to, co například nepřispělo k plynulému dokončení obchodu. Obě sdělení budou pro ostatní viditelná. Rádi bychom možnost udělení komentáře ze strany prodejce vrátili v nové platformě Aukra, v této chvíli na řešení pracujeme. Děkujeme za pochopení.V případě, že udělený komentář není viditelný, udělil Vám jej uživatel, který nemá plně aktivovaný účet. V tomto případě se na něj vztahují určitá omezení, mezi které také patří také to, že komentáře jsou zveřejněny až poté, co provede plnou aktivaci svého účtu.Více informací můžete najít také v naší Nápovědě.Pokud bych Vám mohla být dále nápomocna, obraťte se na mě, jsem Vám k dispozici.S přátelským pozdravem-- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Pouzdro na Prim televize se prodalo na Aukru 6.5. za 6 106kč a koupil ho C...2(0)Stejné pouzdro už jako hodinky televize kal. 96 se prodalo za 4 671kč 1.6.Pouzdro je dražší než hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Mě nazajímá, za kolik se prodalo nebo neprodalo pouzdro na Prim TV. Zkus si pořádně přečíst, na co jsem reagoval. Evidentně neumíš odpovědět na moji reakci, která se netýká Prim TV, a doložit důkazy na to tvé lživé trvrzení týkající se úplně jiných aukcí jiných prodejců a jiných hodinek. A odpovědět nemůžeš, protože důkazy na tu tvoji lež nemáš., proto mlžíš a píšeš o něčem jiném Dám ti jednu dobrou radu, která se vživotě velmi osvědčila.Zkus napočítat do deseti, než něco řekneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Omlouvám se za Prim sport Londyn- ty prodával jiný prodávající!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 Ty červené sporty,televize automaty,pouzdra na sporty 2 a televize to je už ale pravda.Zmátlo mě stejn? bydliště prodávajícího.Snad P3K omluvu příjmeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2017 (upraveno) To pravidlo platí pro všechny, každý chybujeme. Omluva je přijata. ps.: Ti nuloví kupující existují, tomu věř, každý jednou začne. ps2.: Než povzdechovat tady v tomto vlákně (které je dle mého názoru už dávno za zenitem) je vzít pěkné hodinky a vyfotit je do vlákna Prim zátiší (mšleno obecně) nebo Jaké hodinky máte na ruce. Upraveno 2. června 2017 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Nyní nabízené na Antik Prim - MEGA VZÁCNÉ za 3.500,- 1.6.2017 vydraženy na AUKRU za 400,- ....chápu, že každý si může nabízet své zboží za kolik chce, ovšem od fandy zn. Prim prezentujícího se na Antik Primu bych toto nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 není fanda jako fanda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2017 Před pár týdny jsem v tomto vlákně dostal trochu po čuni, tož se k tomu raději nebudu vyjadřovat. Myslím si své, ale mlčeti zlato... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se