Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kabat2

Máš naprostou pravdu, je to polofejková skládanka jako prase. Aukce skončila teprva před chvíli a ještě jsem nestihl pořádně strávit cenu bastlu za bratrů 5106,- kč.

Upraveno uživatelem Kabat2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No každopádně u těch červených Sportů jsou přes čáru úplně všechny příhozy (8) a druhý nejvyšší je velice aktivní uživatel s částkou 5006 Kč. Být prodejcem, byl bych rád, že jsem se jich zbavil už za ten nejnižší maximální příhoz a nepokoušel bych štěstí přihazovat si sám někde nad 5.000 Kč.

Edit: Když se ještě dívám na ty fotky, tak pěkné je tam to pouzdro (pokud je to teda původní Prim a ne Parexo), tak to přece jen nějakou hodnotu má, ale že by až takovou... :huh:

Upraveno uživatelem Shakur
Odkaz ke komentáři

Aukce od toho prodejce sleduji - ty hodinky ,,koupil,, někdo s  0  nákupy.

Nedávno prodával hodinky pro olympioniky  Londýn 2012  a koupil je zase někdo,kdo má  0  nákupů.

Náhodě moc nevěřím ......

Můžeš někdy své konspirace doložit fakty?

Odkaz ke komentáři

Aukce o kterých jsem psal,vždy vyhrál někdo,kdo měl 0 nákupu (krom té poslední-automaty televize ve špatném pouzdru).Myslím si,že kdo začíná sbírat hodinky,tak nekupuje hned drahá pouzdra a hodinky.

Teorie to je,ale daleko od pravdy nebudu.

Co si myslíš ty?

Odkaz ke komentáři

Reagoval jsem na tvé nesmyslné a nepravdivé tvrzení (proto jsem tam dal k mé odpovědi to tvé tvrzení), kde děláš ze dvou prodejců jednoho a dále kde tyto pak zpochybňuješ i proto ,že nevěříš, že by mohl někdo s nulovým hodnocením něco koupit, tak tady nemlž a postav se k tomu jako chlap a předlož důkazy...

Aukce o kterých jsem psal,vždy vyhrál někdo,kdo měl 0 nákupu (krom té poslední-automaty televize ve špatném pouzdru).Myslím si,že kdo začíná sbírat hodinky,tak nekupuje hned drahá pouzdra a hodinky.
Teorie to je,ale daleko od pravdy nebudu.
Co si myslíš ty?

Vyjádření Aukra

Dobrý den,

děkujeme za Vaši zprávu.

Prodejce od ledna tohoto roku nemá možnost udělit komentář kupujícímu. O změně jsme předem informovali zde. Možnost obchod zhodnotit ale máte stále, a to formou reakce na již udělený komentář. Kupujícího tedy můžete za transakci pochválit, případně mu vytknout to, co například nepřispělo k plynulému dokončení obchodu. Obě sdělení budou pro ostatní viditelná. Rádi bychom možnost udělení komentáře ze strany prodejce vrátili v nové platformě Aukra, v této chvíli na řešení pracujeme. Děkujeme za pochopení.

V případě, že udělený komentář není viditelný, udělil Vám jej uživatel, který nemá plně aktivovaný účet. V tomto případě se na něj vztahují určitá omezení, mezi které také patří také to, že komentáře jsou zveřejněny až poté, co provede plnou aktivaci svého účtu.

Více informací můžete najít také v naší Nápovědě.

Pokud bych Vám mohla být dále nápomocna, obraťte se na mě, jsem Vám k dispozici.

S přátelským pozdravem
--

Odkaz ke komentáři

Mě nazajímá, za kolik se prodalo nebo neprodalo pouzdro na Prim TV.  Zkus si pořádně přečíst, na co jsem reagoval.

Evidentně neumíš odpovědět na moji reakci, která se netýká Prim TV,  a doložit důkazy na to tvé lživé trvrzení týkající se úplně jiných aukcí jiných prodejců a jiných hodinek. A odpovědět nemůžeš, protože důkazy na tu tvoji lež nemáš., proto mlžíš a píšeš o něčem jiném

Dám ti jednu dobrou radu, která se vživotě velmi osvědčila.

Zkus napočítat do deseti, než něco řekneš.

Odkaz ke komentáři

To pravidlo platí pro všechny, každý chybujeme. Omluva je přijata.

ps.: Ti nuloví kupující existují, tomu věř, každý jednou začne.

ps2.: Než povzdechovat tady v tomto vlákně (které je dle mého názoru už dávno za zenitem) je vzít pěkné hodinky a vyfotit je do vlákna Prim zátiší (mšleno obecně) nebo Jaké hodinky máte na ruce.

Upraveno uživatelem p3k
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...