Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spatna kvalita ceho?

Mne se spise zveda kufr z tech zajebanych nehtu, co ma pi Helena Zdenkova ci Irena ci buvijaky babochlap v dalsim inzeratu na tom prodejnim webu. :-0

no myslim ty tecky v tech fosforech a takove to lehke rozpiti.

Odesláno

tak prej parexo je jenom pouzdro.to je prim fakt takt spatnej? Nebo keca a je parexo i cifer a rucicky

Dobrý den,

je tam originál stroj, ciferník i ručky, jen nerez pouzdro je Parexo.

Hezký den, Helena
Odesláno

Pouzdro hodinek zřejmě bylo jak ocucaný bonbón, jak se tu psává, a pokud je někdo nechal vyměnit za aftermarketové, přičemž vše ostatní zachoval původní, a nabízí je k prodeji s přiznáním výměny pouzdra, nevidím na tom nic špatného. Kupující ví, že se nejedná o původní stav a buď koupí nebo nee... :)

Odesláno

No chlapci vy si sem chodíte evidentně jen stěžovat.

Od paní Zdeňkové jsem již několikrát kupoval hodinky a VŽDY bylo vše tak jak popsala a tak jak jsme byli dohodnuti.

Hodinky jsem si vždy přebíral osobně

O čem to tady melete ? Že napíše a přizná že je na hodinkách nové  nerez pouzdro ? A nebo Vám vadí co ? Opravdu její nehty ?

A nebo Vám vadí , že s hodinkami obchoduje, má jich více než Vy a neprodává je za stokorunu kus ? :-)

Odesláno

Pouzdro hodinek zřejmě bylo jak ocucaný bonbón, jak se tu psává, a pokud je někdo nechal vyměnit za aftermarketové, přičemž vše ostatní zachoval původní, a nabízí je k prodeji s přiznáním výměny pouzdra, nevidím na tom nic špatného. Kupující ví, že se nejedná o původní stav a buď koupí nebo nee... :)

Souhlasím...uvedl, že se nejedná o origo pouzdro a na denní nošení ideál. Cifr original, ručky a strojek také.

Aspoň tak mohou zůstat lehce v povědomí i neznalým a ne jak je vidi...jako starý šrot ve zhulákaném chromovaném pouzdře.

A narovinu zachovalé chrom pouzdro je škoda nosit. :)

Odesláno

Tak jsem se dnes díval na Antik hodinky ,něco sháním,prodávaj tam několik PS II a Humberta za 4000kč v ocelovém pouzdře,myslím že pouzdro je Parexo,mám pravdu nebo se pletu,přijde mi to takový jiný,zaoblený.....

Odesláno

Tak jsem se dnes díval na Antik hodinky ,něco sháním,prodávaj tam několik PS II a Humberta za 4000kč v ocelovém pouzdře,myslím že pouzdro je Parexo,mám pravdu nebo se pletu,přijde mi to takový jiný,zaoblený.....

Chtělo by to konkretizoval.

A vůbec nejlepší by bylo zeptat se přímo prodejce.

Odesláno (upraveno)

Takhle se nikam nedostaneme.

Posli odkaz + screenshot + popis detailu ktery se ti nezda.

Ja tam zadne divne Humberta nenasel.

(Mimo tech par kousku, ktere by nemely byt na Antik-primu, ale na Aukru od korunky. :-) )

Upraveno uživatelem Hardslimer

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...