Thomas v.Bayern Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Thomas v.Bayern: Nic mě nese*e a fórum skutečně slouží také k tomu, aby se člověk zeptal. I já se ptám nebo mě zajímá názor ostatních, zkušených profíků, některý typ/druh otázek však osobně považuju za tabu. A tohle byla zrovna jedna z nich, ale možná je to jen můj "problém"... Jen mi nepřijde tak trochu fér ,kdyz se tu najde téma jako ?umazane nehty?,nebo podobné věci které se tu řeší a nepatří sem ja jako začátečník se na něco zeptám (a tím se i opět omlouvam,ze jsem se ptal na téma hodinky Prim),tak se najde nějaký ?dinosaurus?,který jen sleduje ?nováčky na fórum?aby je moh okamžitě sestřelit!!Tak se sám sebe ptám??Jsem tu opravdu ?richtig???Abych jsem se moh něco dozvědět a trochu si psat s lidmi kteří jsou tu déle a treba by mi i mohli něco poradit a kteří jsou v ČR a mají větší okruh informaci nez jen internet jako ja ,nebo mam lepší držet Hubu (jak se to říká v Čechách)a tiše pozorovat diskuze a čekat na dalšího nováčka který ma stejnou otázku a vyčkat na reakci ?dinosaurů? a tím si ušetřit svůj cas
Sonny919 Odesláno 3. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2017 Podívej se i na ty pěkné NENOŠENÉ pavouky ,,po revizi " ...z toho záveru mi až zle prišlo
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Jen mi nepřijde tak trochu fér ,kdyz se tu najde téma jako ?umazane nehty?,nebo podobné věci které se tu řeší a nepatří sem ja jako začátečník se na něco zeptám (a tím se i opět omlouvam,ze jsem se ptal na téma hodinky Prim),tak se najde nějaký ?dinosaurus?,který jen sleduje ?nováčky na fórum?aby je moh okamžitě sestřelit!!Tak se sám sebe ptám??Jsem tu opravdu ?richtig???Abych jsem se moh něco dozvědět a trochu si psat s lidmi kteří jsou tu déle a treba by mi i mohli něco poradit a kteří jsou v ČR a mají větší okruh informaci nez jen internet jako ja ,nebo mam lepší držet Hubu (jak se to říká v Čechách)a tiše pozorovat diskuze a čekat na dalšího nováčka který ma stejnou otázku a vyčkat na reakci ?dinosaurů? a tím si ušetřit svůj cas Celé je to jednoduché - ceny se tu probírají, když jsou nekošér - právě jako ochrana neznalých. Jinak se veřejně ceny nekomentují. Máš-li o něco zájem a nechceš šlápnout do enóna, tak si vyber někoho, kdo se vyzná a zeptej se ho přes SZ. To je celé.
stenly Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 To je repasované pouzdro paní Irenko???? že by tam byla někde zmínka o novém chromu???? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-traktor-rok-1963-s-venovanim-etue-top-stav-6850.html
long Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 To je repasované pouzdro paní Irenko???? že by tam byla někde zmínka o novém chromu???? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-traktor-rok-1963-s-venovanim-etue-top-stav-6850.html A proč to píšeš sem a ne paní Irence z Pardubic ?
stenly Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 A proč to píšeš sem a ne paní Irence z Pardubic ? Především aby někdo nenaletěl. Když bych to napsal jen paní Irence, tak k čemu by to asi tak bylo dobré? Irenka je taky na foru jako Melody, tak bych byl rád, aby se k tomu vyjádřila.
long Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Především aby někdo nenaletěl. Když bych to napsal jen paní Irence, tak k čemu by to asi tak bylo dobré? Irenka je taky na foru jako Melody, tak bych byl rád, aby se k tomu vyjádřila. Za ty prachy by si je koupil jen někdo na drogách a to by ještě musel být matroš !Ok tedy jinak, napsal jsi Melody ?
financ Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 podle mě to přechromovaný není, jen blbě vyfocený
stenly Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Za ty prachy by si je koupil jen někdo na drogách a to by ještě musel být matroš !Ok tedy jinak, napsal jsi Melody ?ano jsi znalý a máš správný úsudek. Toto je jen ochrana lidí kteří tomu nerozumí a chtěl si koupit pěkné hodinky ne do sbírky, ale jen na nošení například do společnosti. Kamarádi se mě ptají, kde by mohli sehnat pěkné Primky a nemuseli se bát že koupí bastl. Rád bych jim říkal, že na Antik-Hovorka je největší jistota koupě. Melody se zde nedávno veřejně vyjádřila a stěžovala si, jací jsme tu na ni zlý, takže ji dávám prostor si hodinky obhájit. Třeba se pletu, křivdím ji a pouzdro je původní v originál stavu.
financ Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 A co říkat kamarádům: Sorry já tomu zas tak moc nerozumim. Ve starých hodinkách naletis ani nevíš jak.
Daftra Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 stenly, on 04 Pro 2017 - 12:04, said: Především aby někdo nenaletěl. Když bych to napsal jen paní Irence, tak k čemu by to asi tak bylo dobré? Irenka je taky na foru jako Melody, tak bych byl rád, aby se k tomu vyjádřila. Nevím,nevím,Melody nebude Irenka z Pardubic.
Hardslimer Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 A co říkat kamarádům: Sorry já tomu zas tak moc nerozumim. Ve starých hodinkách naletis ani nevíš jak.Myslis nejak takhle?:
stenly Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Říkám, že na Antik-Hovorka by měla být větší jistota pravosti. Leč v poslední době si tím nejsem tak úplně jist. Dle mého názoru, by to chtělo nové mechanizmy pro lepší popis předmětu. Například aby prodejce při vystavování předmětu vyplnil formulář, který předmět lépe přiblíží, atd. atd. Není v silách Accutrona hlídat každý inzerát a případné podvody tomuto portálu strašně škodí.
Shakur Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Nevím,nevím,Melody nebude Irenka z Pardubic. Taky si myslím, ono se stačí podívat na způsob vyjadřování obou dam a větší rozdíl, aby člověk pohledal.V nabízeném zboží a nastavených cenách vidím taky rozdíl.
accutron Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 To je repasované pouzdro paní Irenko???? že by tam byla někde zmínka o novém chromu???? https://www.antik-hovorka.cz/obchod/prim-traktor-rok-1963-s-venovanim-etue-top-stav-6850.html Na první pohled mne to lesklé pouzdro házející prasátka také připadlo přechromované, ale když se podíváš na fotku zadní části hodinek, tak spodní hrany nožek vypadají ostré a mají miniaturní otlaky a stopy po oxidaci. Takto by přechromované pouzdro nevypadalo. Pokud ho tedy neměl v rukou nějaký kouzelník, co umí chromovat jen horní plochu pouzdra a spodek a boky nechá v původním stavu. O takovém jsem ale ještě neslyšel. Ohledně průměru zaklapovacího víka je dle mého názoru také vše v pořádku. Jestli máš ve své sbírce nějaké Traktory, tak se na ně zkus podívat a hned budeš vědět zda je to OK, nebo není.
financ Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Myslis nejak takhle?:images.jpegJestli kolega nepozná prechromovany pouzdro a jako reseni svy neznalosti vymyslí accutronoví nový formulář, to je hodny evropskýho parlamentu.Já su taky občas lama a něco netrefim, ale tohle už je trošku moc
accutron Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 (upraveno) Říkám, že na Antik-Hovorka by měla být větší jistota pravosti. Leč v poslední době si tím nejsem tak úplně jist. Dle mého názoru, by to chtělo nové mechanizmy pro lepší popis předmětu. Například aby prodejce při vystavování předmětu vyplnil formulář, který předmět lépe přiblíží, atd. atd. Není v silách Accutrona hlídat každý inzerát a případné podvody tomuto portálu strašně škodí. Prosím o konkrétní případy z poslední doby, nebo kdykoliv jindy, kdy jsi měl dojem, že se na antik-hovorka.cz nabízí fejkové Primky a přitom nedošlo následně k jejich smazání, aby si je nikdo nemohl koupit. Zároveň by mne zajímal konkrétní případ, kdy na těchto stránkách došlo k podvodu ze strany prodávajícího vůči kupujícímu. V případě, že se něco takového stalo, velmi rad se přičiním o nápravu. Nejsem si ale vědom, že by k něčemu takovému docházelo. Upraveno 4. prosince 2017 uživatelem accutron
Hardslimer Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Jestli kolega nepozná prechromovany pouzdro a jako reseni svy neznalosti vymyslí accutronoví nový formulář, to je hodny evropskýho parlamentu.Já su taky občas lama a něco netrefim, ale tohle už je trošku moc V tomto bodě s tebou souhlasím.
p3k Odesláno 4. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2017 Ještě že tu máme tolik spasitelů, kteří to myslí tak dobře, i formulář vymyslí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se