Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Legendární primkař, který dokázal 3x napočítat do nekonečna a 2x stihl zvednout zmeškaný hovor. Nikdo ho nikdy neviděl a přesto existuje. :)

...mna skor zaujima, kto skoncil na druhom, tretom a stvrtom mieste v danej aukcii, "neznalostou" postihnutych tam bolo pravdepodobne viac "umelcov".... :-)

Odesláno

Loni za ně dal o něco víc. Takže letos si určitě libuje, jaký udělal super kauf.  :lol2: Normální to ale není, možná se opravdu jedná o nějakou chorobu :D Občanku snad má a peníze taky, takže je vše v pořádku:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Je to strašlivost, co taky člověk čte a vidí. Každopádně na burzách se ještě sem tam dá koupit solidní kousek a je to tak lepší, protože máte na očích toho, kdo nabízí a vše je možné okoukat na vlastní lupu. Třeba tuto sobotu na burze na výstavišti v Brně byly na prodej tyto....    

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Osa mezi 6 a 12 --- to mě podrž toto jsem si nikdá nevšim. Jsou to moje čtvrté a na všech tu čáru uprostřed mám. Ale je fakt že v knížce jsou s ní i bez. No já hlavně koukal na stav pouzdra. A to je parádní. Možná proto že hodinky se po 2-3 minutách chodu zastavují a původní majitel je prostě odložil do šuplíku a tím jejich kariéra skončila. Dokonce byly i starými stěžejkami a "s kupou špíny v ceně"...:o

Návštěvník Ondra
Odesláno

Kdyz vidim to srovnani s knizkou, kde jsou "bez", tak se mi to libi vic nez u beznych Diplomatu. Skoda, ze se tahle verze neprosadila.

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Imho nejelegantnejsi varianta, co se os tyce, je asi u skoroDiplomatu a Elegantu.

Upraveno uživatelem Ondra
Návštěvník Ondra
Odesláno

Osa mezi 6 a 12 --- to mě podrž toto jsem si nikdá nevšim. Jsou to moje čtvrté a na všech tu čáru uprostřed mám. Ale je fakt že v knížce jsou s ní i bez. No já hlavně koukal na stav pouzdra. A to je parádní. Možná proto že hodinky se po 2-3 minutách chodu zastavují a původní majitel je prostě odložil do šuplíku a tím jejich kariéra skončila. Dokonce byly i starými stěžejkami a "s kupou špíny v ceně"...:o

Jinak tedy super kauf, maly zazrak najit je v takovem stavu :) Kdyby je prodavajici oservisoval a vycistil, mohl dostat celkem balik ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno

Tak v tý knížce hlavne nejsou přímo duokomaty

no jo, toho jsem si vubec nevsiml :)

Odesláno

Vyčistí a vyhezká můj hodinář Miloš ale na prodej nebudou. Už takhle stály ranec...:o)... ten kluk co je prodával rozhodně nebyl prodejce půdního herberku.  

Odesláno

Herberk - nádherný slovo, s nímž jsem se setkával v mládí, ale už hodně dlouho neslyšel/nečetl, díky! :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...