VintageLover Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 ááááá Zeneko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Jo, o něm (je-li to tedy on) se tu už před časem psalo, že dokáže přehodit i cenu Kup teď!... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Legendární primkař, který dokázal 3x napočítat do nekonečna a 2x stihl zvednout zmeškaný hovor. Nikdo ho nikdy neviděl a přesto existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watch_ Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Legendární primkař, který dokázal 3x napočítat do nekonečna a 2x stihl zvednout zmeškaný hovor. Nikdo ho nikdy neviděl a přesto existuje. ...mna skor zaujima, kto skoncil na druhom, tretom a stvrtom mieste v danej aukcii, "neznalostou" postihnutych tam bolo pravdepodobne viac "umelcov".... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Loni za ně dal o něco víc. Takže letos si určitě libuje, jaký udělal super kauf. Normální to ale není, možná se opravdu jedná o nějakou chorobu Občanku snad má a peníze taky, takže je vše v pořádku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 To vis, ty lonske mely Incabloc:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Taky jsem na to čuměl jak puk.To už je neuvěřitelná cena za lidovou tvořivost ;-);-);-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 21. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2018 Zdenda z Kolina zas nakupoval:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Je to strašlivost, co taky člověk čte a vidí. Každopádně na burzách se ještě sem tam dá koupit solidní kousek a je to tak lepší, protože máte na očích toho, kdo nabízí a vše je možné okoukat na vlastní lupu. Třeba tuto sobotu na burze na výstavišti v Brně byly na prodej tyto.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Pekne a navic unikat, nas tam osu mezi 6 a 12 navic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Dle mého tam naopak ta osa patří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Osa mezi 6 a 12 --- to mě podrž toto jsem si nikdá nevšim. Jsou to moje čtvrté a na všech tu čáru uprostřed mám. Ale je fakt že v knížce jsou s ní i bez. No já hlavně koukal na stav pouzdra. A to je parádní. Možná proto že hodinky se po 2-3 minutách chodu zastavují a původní majitel je prostě odložil do šuplíku a tím jejich kariéra skončila. Dokonce byly i starými stěžejkami a "s kupou špíny v ceně"...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Kdyz vidim to srovnani s knizkou, kde jsou "bez", tak se mi to libi vic nez u beznych Diplomatu. Skoda, ze se tahle verze neprosadila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 (upraveno) Imho nejelegantnejsi varianta, co se os tyce, je asi u skoroDiplomatu a Elegantu. Upraveno 22. října 2018 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Osa mezi 6 a 12 --- to mě podrž toto jsem si nikdá nevšim. Jsou to moje čtvrté a na všech tu čáru uprostřed mám. Ale je fakt že v knížce jsou s ní i bez. No já hlavně koukal na stav pouzdra. A to je parádní. Možná proto že hodinky se po 2-3 minutách chodu zastavují a původní majitel je prostě odložil do šuplíku a tím jejich kariéra skončila. Dokonce byly i starými stěžejkami a "s kupou špíny v ceně"...) Jinak tedy super kauf, maly zazrak najit je v takovem stavu Kdyby je prodavajici oservisoval a vycistil, mohl dostat celkem balik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Tak v tý knížce hlavne nejsou přímo duokomaty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Tak v tý knížce hlavne nejsou přímo duokomatyno jo, toho jsem si vubec nevsiml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Vyčistí a vyhezká můj hodinář Miloš ale na prodej nebudou. Už takhle stály ranec...)... ten kluk co je prodával rozhodně nebyl prodejce půdního herberku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Herberk - nádherný slovo, s nímž jsem se setkával v mládí, ale už hodně dlouho neslyšel/nečetl, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 22. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2018 Taky mám rád Cimrmana a Lijavce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se