stenly Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Tak jsem pánovi zkoušel zavolat. Zprvu jsem hrál zákazníka který není v obraze:) To samozřejmě lhal jak se dalo. Pak jsem odkryl karty a zeptal se ho, jestli to má zapotřebí. Stěžoval si, že na Aukru mu to prodat nejde, že mu na to někdo přihazuje, aniž by si to opravdu koupil:) No a že toho má hodně a musí to prodat, jinak na tom prodělá. Naštěstí lidi nejsou tak hloupí a nekupují to. Není to jednoduché s těma Primkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 takze kecy v kleci vykuků, kteri chteji vydelat na vsem, o cem si mysli ze to pujde. Zrejme tady narazil. No kdyby to bouchal za 3k, tak to je jina a na litacku v poho si to leckdo koupi, ale za takovou ranu jen magor...omlouvam se vsem,kteri si je koupili !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 ale vie ako na to...Irenka infikcia sa siri, staci kuk dalsi jeho inzerat a to magicke slovicko...RARE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 Že na aukru přihazujou (a mnohdy velmi slušný částky a zvedají tak cenu) lidi mající nulový nákup, jsem zaregistroval už před časem. A když je nikdo nepřehodí a oni vydraží, nezaplatí. Asi nějaká nová počítačová zábava... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 PUDNI NALEZ FUNKCNI PEKNY STAV STARA KRABICKA VSE VIZ FOTO NA STROJKU K25 - už to jede i na aukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 pokiaľ majú na pude stroj na výrobu fejk cifrov, tak to môže byť pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 "No to je ale pekna pudicka,tohle sem necekala.Cista.Ta se vam povedlata ta pudicka pane Knotek.Tady se mi to bude veset"(kopirovat) :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 24. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2018 (upraveno) Má tam jiné fotky než na bazosi. Asi to tady čte.Chudák kdo je koupí.Nějakou cenu má to pouzdro a strojek. Pokud dostane víc než 10 tis. tak neprodělá. Upraveno 24. října 2018 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Už sem tyhle ohavnosti snad ani nedávejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Má tam jiné fotky než na bazosi. Asi to tady čte. To si piš že to tady čte. Vlastně mu radíme, co zlepšit a kde na tom ještě zapracovat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Tento prodejce nabízí i lepší kousky a fakt pěkné... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/pohranicni-straz-s-venovanim-prim-automatic-21-jewels-10224.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Je jasné, že je to ?("sběratel")?, který to vzal za špatný konec. Moc dobře si uvědomuje, že když prodá originál tak si bude v budoucnu rvát vlasy a proto má všechny ceny nadsazené pro ceny budoucí Jelikož chce ale stále vydělávat, dal se zároveň na šmelinu a prodej bezcenných padělků. Nemusí to být ale pravda, je to čistě můj názor, ale přijde mi to tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Asi před rokem a půl jsem na aukru z vlastní blbosti vydražil pánem nabízené Roamer-ky, jež se nakonec ukázaly být z indické dílny a spolu s dalšími podobnými na e-bay nabízené za cca jedno euro. Napsal jsem mu a on mi odpověděl, že nechápe, proč mu píšu, že po svém otci, jenž sbíral hodinky celý život, zdědil sbírku čítající kolem 1500ks a tu rozprodává, bo sám hodinkám nerozumí. Myslím si, že sběratel není, spíš čilý překupník vezoucí se na současné vlně vyšších cen (nejen) Primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CsabaC Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Ale co, spartaky sli z sbazaru dole No mozno dopadnu tak i na aukre, ak bude mat nepravdive udaje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Roamer-ky, Primek.Bez pomlčky je to skutečně lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 Bez pomlčky je to skutečně lepší. a také - spartaky sli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 25. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2018 (upraveno) Nááhodou Indové taky umí. Moje HMT dokonce i někdy tikají a když se zrovna neodlepují indexy tak snad ukazují i čas. Primky s indickým strojkem radši ani nenatahuji.... Upraveno 25. října 2018 uživatelem honza.hasic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 tyhle vypadají jako origošky, nebo špatně koukám ? https://aukro.cz/hodinky-prim-diplomat-vzacne-s-venovanim-6936444698 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Spodní víčko vypadá podivně a hlavně neopotřebovaně. Pravděpodobně k těm hodinkám nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 26. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2018 Tento prodejce to skládá jak se dá, takže je to samozřejmě poskládané z různých originálních dílů. Cifr tam patří asi taky jinej. Jinak nechci prudit, ale bývá tu zvykem, sem probíhající aukci nedávat. Pokud to tedy není úplná šílenost a fake. Je jasné, že můžeš říci jak to tedy máš poznat a proto to sem dáváš. To je pravda, ale můžeš si to tu případně nastudovat. Ten, kdo sem dává probíhající aukci, ty hodinky koupit nechce, ale zdraží je někomu, kdo je třeba koupit chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se