Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Viem, robil mi, ale ma iny font ako je ten povodny. Mensi a tlstejsi. Chcem skusit miestnych grafikov, ak by sa nasiel niekto, dam si potlacit vsetky povodne do pôvodného stavu. Pytal som sa aj v Eltone, ze im aj priplatim, ci nepotlacia povodne vypukle lunety. Zial nie. Ak by mal niekto ten spravny font je to brnkacka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak já nevim jak Vy pánové, ale docela to ne mne nějak doléhá a jsem otrávený z těch všech bastlířů, podvodníků

a kreténů, co nevědí kolik za Primky chtít, jak je zbastlit a jakou pohádku si k nim vymyslet. Ty ceny jsou fakt neskutečné. Už je nebudu sbírat.

Začnu taky asi prodávat, nechám si jen pár Primek, co se mi líbí, nebo k nim mám nějaký vztah, to bude 20 - 30 kousků + -  a hotovo.

Koupim za to pár kousků, už jsem stejně začal, co se mi líbí od jiných značek, tady by bylo nevhodné jmenovat, splnim si sny.

Odkaz ke komentáři

Viem, robil mi, ale ma iny font ako je ten povodny. Mensi a tlstejsi. Chcem skusit miestnych grafikov, ak by sa nasiel niekto, dam si potlacit vsetky povodne do pôvodného stavu. Pytal som sa aj v Eltone, ze im aj priplatim, ci nepotlacia povodne vypukle lunety. Zial nie. Ak by mal niekto ten spravny font je to brnkacka.

Co furt tady plačeš,myslíš,že na takový troškaře jako ty v Eltonu čekají? Dej si tam hodinky k renovaci a budeš mít lunet dost.Já to tak dělám a věřím,že to tak dělají i jiní, no a věřím tomu,že v  Eltonu ty lunety raděj přidají k zakázce za 5,6 tisíců,než nejakýmu nikomu,co by tam rád uvalil 240 Kč za 2 lunety.....Igen? 

Odkaz ke komentáři

Tak já nevim jak Vy pánové, ale docela to ne mne nějak doléhá a jsem otrávený z těch všech bastlířů, podvodníků

a kreténů, co nevědí kolik za Primky chtít, jak je zbastlit a jakou pohádku si k nim vymyslet. Ty ceny jsou fakt neskutečné.

Když jste ty ceny tak vyšponovali, tak se nedivte, že to začalo být zajímavý pro šmelináře. Když to stálo tři stovky, tak to nikoho ani nenapadlo. Podívej se, za kolik se prodávají tuctový modely tady na Chronomagu.  Ty přepálený ceny platí zejména místní členstvo. Někdy mi zůstává rozum stát, když vidím, co za to platíte.

Odkaz ke komentáři

At hodi kamenem, ten kdo je bez viny..........

Ramone, nejste nahodou s Daftrou na nejakem zapase MMA? Ten utocny ton mate spolecny. :)

Hele neber to jako útok, ale nemám pravdu?  Když jsem viděl ten bastl z traktorů v přechromovaným pouzdru, jeden můstek přezlacenej, modrý kolečka...za 15 litrů na Aukru, tak jsem si taky říkal, že to fakt nemá meze. No a v zápětí zjistím, že už se to tady rozebíralo, a všichni se rozplývaj jak je to nádherný, tak fakt nevím, co si mám myslet. K těm výše zmíněným sportům by mělo být popisu taky  "jedinečný model", a mělo by to být OK :)

Odkaz ke komentáři

Presne to same jsem udelal. Akorat ne 20-30, ale nechal jsem si jich pouze sest. Letecke, MW, dvoje Traktory a dvoje obyc PS 2.1 na noseni......... ;)

Když já se budu nerad loučit, i když máš asi pravdu. Chce to bejt na sebe tvrdej, přehodnotim to. Budou dlouhé večery, začnu fotit a prodávat,

jak hodinky, tak fajfky.

Ramon - souhlas s těma cenama, taky mi to kolikrát hlava nebere.

https://knizka6.webnode.cz/

Odkaz ke komentáři

Kuci, nemely vyvozni Primky na dynku anglictinu? Nejsem si jisty. Proto tento dotaz. Dik. ;)

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/nesehnatelne-prim-sport-export-rrr-10552.html

attachicon.gifp1000572.JPG

V popise těchto hodinek přibylo upozornění, že nemají originální víko s anglickými nápisy.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...