Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je někdo od nás :),ten kdo měl ty vojenské speciály za x litrů :D .

Nejlepší je to pouzdro z fejkovejch rolád,palec nahoru.Vtip roku.......

Jestli je to někdo od nás, tak potěšpánbů, to šla chronočest stranou na úkor mamonu :sad01_anim:

Odesláno (upraveno)

Jestli je to někdo od nás, tak potěšpánbů, to šla chronočest stranou na úkor mamonu :sad01_anim:

Podle mně je to výdělečná recese,kam až rarity chtiví lidi zajdou ve své blbosti:post-12679-038981100 1318528024.jpg

edit:hrubka :)

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

Podle mně je to výdělečná recese,kam až rarity chtivý lidi zajdou ve své blbosti:post-12679-038981100 1318528024.jpg

No, recese se mi zdá dost nevýstižný pojem, já bych to nazval spíš vyčůraností (čti vychcaností) a zneužitím dobré víry. Samozřejmě, že kupující nesou určitou část viny, ale to ještě neomlouvá prodávajícího aby lhal. Já to vidím jako podvod, minimálně uvedení v omyl. Chápal bych, kdyby prodávající byl stejná trubka a nevěděl co prodává, ale ty texty v inzerátech ukazují podle mně jasně, že tenhle to ví moc dobře!

Odesláno

No, recese se mi zdá dost nevýstižný pojem, já bych to nazval spíš vyčůraností (čti vychcaností) a zneužitím dobré víry. Samozřejmě, že kupující nesou určitou část viny, ale to ještě neomlouvá prodávajícího aby lhal. Já to vidím jako podvod, minimálně uvedení v omyl. Chápal bych, kdyby prodávající byl stejná trubka a nevěděl co prodává, ale ty texty v inzerátech ukazují podle mně jasně, že tenhle to ví moc dobře!

U těch s AUTOTIME ciferníkem bych se přikláněl k t vému výkladu.Ale u těch mutantů je to asi jinak.Pokud by je někdo koupil jako raritní PRIMKY tak si je zaslouží.Nicméně svoji cenu mají...pásek vypadá dobře a takové pouzdro z rolád by šlo použít i na něco jiného :D .
Odesláno (upraveno)

To je někdo od nás :),ten kdo měl ty vojenské speciály za x litrů :D .

Nejlepší je to pouzdro z fejkovejch rolád,palec nahoru.Vtip roku.......

Někde to tu Miloš /popshop alias vintagewatch/ přiznal,že je to jeho složenina čili bastl.Kdo ví a chce koupí,kdo ne,je to jeho věc.Nikdo nikoho nenutí to kupovat.Ano někdy jsou to pěkné složeniny /třeba zrovna nemám pouzdro,tak to zkusím do jiného a tak podobně/. Upraveno uživatelem bohumil.talak
Odesláno (upraveno)

Autor hodinek je šikula a myslím že se dobře baví. Mě se od něho nejvíc líbí pískový cifr na Prim Sport II :-)

Upraveno uživatelem financ
Odesláno

Někde to tu Miloš /popshop alias vintagewatch/ přiznal,že je to jeho složenina čili bastl.Kdo ví a chce koupí,kdo ne,je to jeho věc.Nikdo nikoho nenutí to kupovat.Ano někdy jsou to pěkné složeniny /třeba zrovna nemám pouzdro,tak to zkusím do jiného a tak podobně/.

Ale to s tím přece nesouvisí, hodinky to jsou, to pozná i laik, tady jde o to vzbuzování dojmu výjimečnosti konkrétního kusu, který jakoby vyrobila továrna, jak tedy ví prodávající, že jsou "raritní", když se v tom nevyzná?

Odesláno

Každopádně, jak jsem se dozvěděl tak pouzdro je upravované, aby do něj prim strojek pasoval a je taktéž měněné sklíčko. Takže na tom bylo docela dost práce a výsledek je dost hezký, jen to bohužel nejsou tak úplně primky.

Odesláno

Uvnitř je Patek Philippe, ale nikomu to neříkej, to se prodávající nesmí dozvědět !!!, vždyť je to inzerované jako raritní Prim sport...

A pouzdro je zase z rolád :D

Odesláno (upraveno)

cože? za co??

Tohle už sm.dí na sto honů.Druhé civil letecké se s manuálem za tejden.A to věnování taky sm.dí,protože co by dělaly civil PRIM na "Letecké správě Federálního ministerstva vnitra". Že by dokonce od plk. Hartmana ? :) . post-12679-093056800 1318615272.jpg

PS:ať dělam co dělam to "r" mi dycky zmizí

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno

cože? za co??

No, ten stav je špičkovej, myslím, že si budeme muset časem zvyknout, že ta cena se u takového exempláře stane docela běžnou, možná, že dokonce jednou budeš vzpomínat, jak jsi je tenkrát mohl levně koupit...

Odesláno

No, ten stav je špičkovej, myslím, že si budeme muset časem zvyknout, že ta cena se u takového exempláře stane docela běžnou, možná, že dokonce jednou budeš vzpomínat, jak jsi je tenkrát mohl levně koupit...

Chlapi klidně mě kamenujte,ale já považuju PS2 za juniorské hodinky /v tomto věku jsem je nosil/,krásná nostalgie,ale dospělé hodinky jsou jen a pouze /pro mě/ PS1.
Odesláno

Chlapi klidně mě kamenujte,ale já považuju PS2 za juniorské hodinky /v tomto věku jsem je nosil/,krásná nostalgie,ale dospělé hodinky jsou jen a pouze /pro mě/ PS1.

Ale PS1 to byla civilní masovka, kdežto tyto letecké jsou přece jen trochu něco jiného, jednak to byl z valné části erár a tak se jich hodně vymlátilo při výkonu služby a potom vojenské hodinky obecně kluky prostě víc táhnou... (když já si vzpomenu, jak se mně nechtělo na vojnu a jak na to dnes s odstupem docela rád vzpomínám,jo,jo, to je prostě historie)

Odesláno

Ale PS1 to byla civilní masovka, kdežto tyto letecké jsou přece jen trochu něco jiného, jednak to byl z valné části erár a tak se jich hodně vymlátilo při výkonu služby a potom vojenské hodinky obecně kluky prostě víc táhnou... (když já si vzpomenu, jak se mně nechtělo na vojnu a jak na to dnes s odstupem docela rád vzpomínám,jo,jo, to je prostě historie)

Já Tě chápu,kdyby měly S1 letecký cifr,tak je beru za plnohodnotné hodinky,ale tak.....,jsou to opravdu jen nostalgické vzpomínky./sorry/

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...