honza.hasic Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Docela to snižuje vážnost tohoto "podniku". Škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 není to dražba, ale něco jako na Sbazaru cenu nabídněte, takže to fungovat nebude. Prodejce si to vyzkouší a tím to hasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Toto je malickost. Ja jsem kvuli osobam typu "Irenka a spol" zahorkl. Je mi to tzv. jedno......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Áno, dejú sa aj horšie veci, hodil som to sem skôr ako pikošku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primkáč 1975 Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Koupeno. To by mně zajímalo, jak to teď ten frajer udělá :-) Tak to jsi koupil dobře za 5kč takovejch hodinek:-)Jestli má Antik v podmínkách prodeje že ti to musí po připsání platby na ůčet odeslat za jeho udanou cenu tak má prodejce docela smolíka.No taky se nechám překvapit jak to dopadne.:-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 prd, je to tam znovuA že by bylo něco v podmínkách, o tom pochybuju. Se mnou takhle kdysi vydrbal Accutron osobně. Objednal jsem si u něho několikery hodinky, Accutron objednávku potvrdil, já mu poslal peníze a on mi pak napsal že už je prodal někomu jinýmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 V podmínkách to je. Cena zboží je ta cena, která se zobrazuje .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 No jasne, ale musí ti potvrdit objednávku. A z vlastní zkušenosti vím, že ani to není záruka, že prodávající zboží posle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Je to bazar a prodávající může zboží poslat komu chce a za kolik chce. Nikdy nemáte záruku, dokud nemáte zboží doma. Už se mi to stalo několikrát, že si to prodávající z nějakého důvodu rozmyslel. Celkem mě nezajímá z jakého, ale asi někdo s největší pravděpodobností nabídl větší částku. Prodávající se sice chová neeticky, ale zato naprosto logicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 Prodávající se sice chová neeticky, ale zato naprosto logicky. autor zastává myšlenku, kterou zároveň vyvrací Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 autor zastává myšlenku, kterou zároveň vyvrací What it? Nějak nechápu, co tím chtěl básník říct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 What it? Nějak nechápu, co tím chtěl básník říct. to nevadí, je to jenom o úhlu pohledu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 stenly: To nic, to jsou Cimrmani... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 to nevadí, je to jenom o úhlu pohledutak fajn. Prosím vysvětli mi prosím tvůj úhel pohledu. Mě by to zajímalo(ale opravdu, není v tom ironie ani ego, čistě zvědavost) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 (upraveno) Teď ale z jiného soudku.... Na aukru se včera prodaly ty hodinky s čínským skeletonovaným stojkem ZJS které se kdysi vyrobily pro francouze v Eltonu - šly za snad 35 tisíc. Vždyť to nemělo ani značku prim ani to primky být neměly a nebyly - je to regulerně čína čínovitá, jakou dnes koupíte na aliexpresu za 14 doláčů.... Tož mudrujme.... prim skleleton.pdf Upraveno 13. prosince 2018 uživatelem honza.hasic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 strojek Čína pouzdro Francie smontováno v Eltonu v 1991. Vyrobilo se 500ks a prodávalo se to za 600kč. Hodnota jen ze sběratelského hlediska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 pro zbytek světa a i řadu "normálních" lidí jsou všechny starý Primky na úrovni toho čínskýho strojku. Cenu to má jen pro pár magorů a většina z nich je tady na foru. Kdyby nebyl internet a chronomag, daly by se orlíky sehnat za flašku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 :lol2: :lol2: pitomej internet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 pro zbytek světa a i řadu "normálních" lidí jsou všechny starý Primky na úrovni toho čínskýho strojku. Cenu to má jen pro pár magorů a většina z nich je tady na foru. Kdyby nebyl internet a chronomag, daly by se orlíky sehnat za flaškuInformace o tom, že se staré primky prodávají za desetitisíce se dostala i mezi prostý lid:) a pochybuji o to, že se to k nim dostalo přes net. Veterány už taky kupodivu nevyhazují a nechávají je ležet na půdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2018 běž se někdy podívat na letákový výkup starých hodinek, šperků, minci, militárii... Za kolik to tam ti lidi nechávají. Vůbec netuší co mají a že o ten šrot mohl mít někdo zájem. Vloni u nás jezdil slovák s dodávkou a vykupoval starý krámy, na korbě měl péráka, že u to babka ve vedlejší dědině dala za pětikilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se