honza.hasic Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Bogajego....to je hrůzostrašnost ani nevyčistil pouzdro a nechal tam kilo špíny..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Nema ta slepice nejaky useknuty ocas?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Problém falzifikatoru je ten, že musí aby se to vyplatilo vyrobit relativně hodně stejnych kusů. Na nějakou ruční vyrobu a postarseni dila nebo individuality neni čas a nejsou zkusenosti. Musí se to rychleprodat, aby se vrátila "investice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 tyhle hodinky nejsou o nějakých ručkách, ale výhradně o číselníku, diplomaty s plzeňskou slepicí jsem nikdy nevlastnil, ale měl jsem troje skorodiplomaty se slepicí, všechny kousky z jednoho zdroje, což mluví pro falzum, ale nákupní ceny byly víc než příjemné, což vypovídá o autenticitě, protože když už by to někdo bastlil, tak by si svoji snahu nechal řádně zaplatitJak jsem psal, ručky jsou špatně a cifr také.Dle mého nepovedená novovýroba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Jo pardon, poslední přihazující je Irenka. Takže až si to tu přečte, tak cena spadne stejně jako u jelena Jj, chuj s nima obema.Jeden vetsi spekulant nez druhy.Mozna, ze je to jen jeden ten a samy vylupek a snazi si prihazovat sam sobe!?Tak kuci.......kdo ho prehodi........pomy hop! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Původní reklamní potisk vypadal trochu jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 (upraveno) Google na dotaz prim škoda našel ještě totohttps://igor8086.rajce.idnes.cz/prim_diplomat_skoda_6.11.2016/a toto: https://igor8086.rajce.idnes.cz/prim_diplomat_skoda_21.9.2016/ Přičemž třeba ty diplomaty mají zase úplně jiný nápis PRIM Upraveno 15. ledna 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Když to vezmu logicky, selským rozumem, tak ty hodinky byly primárně určený pro Škodovku, jako její propagační předmět, to, že kvalita tisku, na tehdejší dobu, nemusela být prvotřídní se dá pochopit, ale že by si nechali zmrvit logo, to se mi nějak nezdá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Kluci, já když tady do toho vlákna občas zabrousím, tak si vždycky říkám, že si z vás ti šmelináři akorát dělají srandu. Vlastně jim umožňujete snadnou obživu z vašich peněz, když to tak šponujete, a ještě se jim tu poskytuje informační servis k jejich podnikání. Dřív to mělo ještě nějaký smysl kupovat, když to mělo trochu odpovídající ceny, ale když dnes vidím ten všelijaký brak se kterým šmelí za desetitisícové částky, tak mi to připadá už úplně mimo realitu, a tím víc se na to různí podvodníci nabalujou. Vždyť za dvacku už jsou zlatý Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Inu- jsem šťastnej, že jsem nasbíral, co mám, léta předtím, než se začaly objevovat tyhle prasárny a hujdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Já bych čekal, že falešné primky to primkové šílenství trochu zchladí. Ale asi ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Originální znaky velkych podniku byly za sociku ulozeny většinou v sejfu.V 70 letech by nikdo z tehdejších komancskych šéfů nedovolil dávat na hodinky zmrsene logo. Zaměstnanci takového bohatého podniku jakým byla Škoda v 60 tych letech by takove hodinky ani nepřijali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Já bych čekal, že falešné primky to primkové šílenství trochu zchladí. Ale asi ne.Má to setrvačnost, není to ze dne na den. Pro normálního smrtelníka bude v budoucnu velký problém, rozpoznat co je originál a co není a dost lidí to odradí od koupě. Vzroste význam Antiku-Hovorka a certifikátů pravosti. Je otázka, jestli to budou lidi řešit, když to stejně nikdo nepozná, že dotyčný má na ruce fík. Já bych to na ruku nedal, už jen proto, že bych měl strach že to někdo pozná Je velice těžké odhadovat, kam se to bude ubírat. Můžeme si to za tři, čtyři roky povědět:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Moc ttyhle hodinky nejsou o nějakých ručkách, ale výhradně o číselníku, diplomaty s plzeňskou slepicí jsem nikdy nevlastnil, ale měl jsem troje skorodiplomaty se slepicí, všechny kousky z jednoho zdroje, což mluví pro falzum, ale nákupní ceny byly víc než příjemné, což vypovídá o autenticitě, protože když už by to někdo bastlil, tak by si svoji snahu nechal řádně zaplatitVůbec tvým větám nerozumím. Nejde přece jen o ciferník, ale taky o ručky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 .......... Vzroste význam Antiku-Hovorka a certifikátů pravosti.........Stenly, promin, ale toto nemuzes napsat vazne. Sledujes radeni urcitych prodejcu?Co je to "certifikat pravosti"? Kde ho tam najdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Je to tam hlídané a na padělek tam nenarazíš. Neříkám, že by se to nedalo vylepšit. O tom jsem tu už psal, a nedopadlo to. https://www.antik-hovorka.cz/certifikaty/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Hmmm, tak o certifikatu ctu prvne.Dekuji za osvetu. A hlidani padelku uz nechavam na tobe / vas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 S vydáváním certifikátu pravosti například ke sjezdovým primkám (nečíslované a neidentiikovatelné) by se užilo mnoho zábavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 To mozna jo, ale myslim si, ze Accutron by to rozlouskl eins zwei. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2019 Ano. Okamžitě by je vydávat přestal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se