Jan_Jan_2006 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Na takové to denní nošení dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 To mi hlava nebere - takovýhle hnujdy za 6K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Kupující dá třeba zánovní pouzdro a prodá za ,,desítku,, jako málo nošené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Brrr.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Tyhle mi chyběj. Přihazoval jsem na ně kolem 2500. Pouzdro mám dobovou originál hodinářskou šuplíkovku "kompletní komplet"... i když s černým armovákem... (tímto předchozímu majiteli mého pouzdra děkuji za solidní jednání, už si nepamatuji jméno, ale jestli je zde členem tak zaslouží +++). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Taky mi chybí - mám jen bílé varianty, ale za takovouhle hnujdu ty prachy nedám, to jedině že by dal ještě jedny funkční na díly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 co v nich je vlastně za stroj 69 nebo "žaponec"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 (upraveno) Já mám v bílé variantě manuální ZJS. Upraveno 14. února 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 A já nemám žádný, ale radši umřu bez nich než s takovou pomstou za Sudety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Ahoj, černé i bílé automaty MIYOTA černé i bílé manualy ZJS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Výhoda strojku ZJS je, že hodinky s nima budou téměř vždy jako nové.Ten stroj se pokaždé stačil neopravitelně rozbít dříve než se ošoupalo pouzdro (i když i ono bylo v té tobě již "vyrobeno ze tmy")...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 No neeee. !! závist !! ... upřímná a nefalšovaná....! To jsem neměl vidět. Nemám ani jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Seniore, palec nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 V klasice - PRIM automatic - je miyota. S cifrem s nápisem PRIM 17 jevels je ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Ahoj, černé i bílé automaty MIYOTA černé i bílé manualy ZJSHluboce smekám!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Takže ten ZJS se tam dával jak v manuální, tak i automatické verzi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Evidentně ano. Moc se jich asi nedochovalo, ty strojky stojí za pytel, ale asi není problém koupit za pár korun nějaký humus fake a bude tam stejný stroj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Na některých černých nemá armovaci kroužek indexy,je to ok? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Já mám pocit, že do těchhle posledních kusů dávali, co dům dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 14. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2019 Co je ZJS ? To je v překladu asi nejakaJasnena Vlahova Dizajn ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se