straspol Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Jako hodinky, které svět neviděl ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 je to o Irence známé a nikoho to nepřekvapí, ale pro pobavení dávám srovnání, jak to ta holka šikovná dělá Je mi to celkem jedno, klidně ty hodinky může nabízet na bambilion a určitě se nad tím nepohoršuji. Jen jako zajímavost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Dvě věci: jednak to nevydražila ona ale pan Straka a druhak jsou to určitě jiný hodinky, každý mají jinak ručky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Já ví, že je to Straka to měl být pokus o vtip:) Taky vím, že jsou to jiné hodinky(prodej je ze včera, takže to ani jinak být nemůže). Byl to kup za dobrou cenu, tak jsem to dal k sobě, aby byl vidět ten kontrast. Před týdnem Irenka nekoupila tak dobře, ale asi na tom možná taky něco trhne(časem) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Však můj přípodotek byl taky pokusem o srandu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Trochu jsem si to myslel:), ale někdy se to tu těžce určuje. Tož na takto při pátku:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Irenka má chlupaté ruce ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Kdyby jen ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cestavede Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Irenka navíc hodinky "pěkně" zdálky nafotí, aby náhodou nebylo vidět žádné známky používání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cestavede Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Nějak moc Spartaku najednouBílé https://aukro.cz/mobile-6944298505Černé https://aukro.cz/mobile-6944323994 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ty bílé mají podezřele pěkné pouzdro.Na některých fotkách vypadá jako přechromované, ale na dalších fotkách zase není vidět, že by před chromováním bylo opotřebené.Co myslíte? Je to pouzdro tak pěkný originál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Ještě jsou na Aukru jedny černé. Dost zajímavý kousek.Je možné, aby Spartaky byly v pouzdru poSpartak? Fotka z boku tam není.Co ciferník? Prodejce přikládá i fotku zadní strany. Nedávno se tady vedla diskuse a z ní vyplynulo, že černý ciferník se tiskl nově v Eltornu.Poslední co mě zaráží je číslo strojku 004005. To podle mě nesedí ke super nízkému číslu 0034 na víku. Co si o tom myslíte?Prodejce považuji za odborníka na hodinky obecně.Rád se nechám poučit od místních znalých členů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Tak si na jednu dílčí otázku odpovím sám.Číslo strojku odpovídá kalibru bez označení. Teď jsem procházel příslušné vlákno. Je poměrně velké překrytí výrobních čísel strojků K25 a bez označení.Aktuálně je nejnižší zaznamenané výrobní číslo strojku K25 0789 a nejvyšší výrobní číslo kalibru bez označení 004264. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 10. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2019 Postspartak púzdro by tam byť nemalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Pouzdro je pospartak. Takže je to bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 A ten prodejce se mi vysmál, že jsem chytrej a kdyby to nebyl originál, tak přeci neručí zárukou vrácení peněz...kkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Tahle hláška mi leze na nervy, vrácení peněz přece nezaručuje orginalitu vůbec nijak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Už jsem se setkal se situací, že ve Spartakovském pouzdru s nízkými čísly na dýnku (do čísla 10000) byl ciferník s nápisem Prim a strojky byly buď K25, nebo Typ010. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 Naopak se mi to nepozdává (ciferník Spartak a PoSpartakovské pouzro). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 11. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2019 (upraveno) Už jsem se setkal se situací, že ve Spartakovském pouzdru s nízkými čísly na dýnku (do čísla 10000) byl ciferník s nápisem Prim a strojky byly buď K25, nebo Typ010.Takových hodinek jsem viděl několik, ale ciferník Spartak v nespartak pouzdru nikdy.Těžko říct kdo a proč to poslkádal. Každopádně na cenu to evidentně vliv nemá. Ještě bych chtěl vědět jestli ten ciferník je originál nebo přetištěný. Poznáte to někdo? Upraveno 11. března 2019 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se