financ Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) Sluší, zrovna bastlím jedny letecké (mimochodem nemohl by někdo postrádat origo ciferníček?) a jedny autoprim vojenské do pouzder Parexa. Přetáhnutí smirkem jim prospělo. Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 http://opera.aukro.cz/prim-sport-nahradni-dily-i1432547834.html Tohle mě docela rozesmálo-sice to nejsou hodinky, ale prodávat prasklé sklíčko, sedřenou lunetu, ohnuté a oloupané ručky...kdyby tam nebyl ten jeden příhoz tak nevěřím že si to někdo koupí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 tahle kombinace není rozhodně nic podle mýho gusta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Orlando, já nejsem hodinář, jen se tak o hodinky zajímám. Povězte mi někdo jak je náročné vyměnit na hodinkách sklo a armovací kroužek, co vše je k tomu potřeba? Jde vsadit zpět stávající armovací kroužek do jiného pouzdra (třeba mosaz za mosaz)? A budou hodinky pak ještě těsnit? Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Orlando, já nejsem hodinář, jen se tak o hodinky zajímám. Povězte mi někdo jak je náročné vyměnit na hodinkách sklo a armovací kroužek, co vše je k tomu potřeba? Jde vsadit zpět stávající armovací kroužek do jiného pouzdra (třeba mosaz za mosaz)? A budou hodinky pak ještě těsnit? Díky za rady. Armováky můžeš přehazovat libovolně. Ale sklíčko jakmile vyndáš, tak po opakovaném nasazení už nebude vodotěsné. A navíc armované sklíčko se musí nasazovat pomocí speciálního lisu, který není nikterak levný a není to jednoduché. Takže svépomocí nic moc. Lépe jít k hodináři nebo k nějakému mazákovi na hodinky. Ještě je třetí cesta - sklíčko obrousit, aby tam šlo lehce natlačit, ale to je dle mého packalství. Přikládám foto takového hodně jednoduchého lisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Díky Honzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Že ceny primek ulítly někam do nebeskejch výšek a naprosto popírají existenci krize, jsem si už zvykl, ale stále je čemu se divit. http://sz.aukro.cz/prim-sport-automatic-i1423398965.html Ilustrační foto: Tyhle ocucané a podle mého zbastlené PS2 automaty bych nikdy na 4,5k netypoval, to už je úlet. Dle mého, opravte mne jestli se mýlím, byla tohle úplně poslední varianta PS2 vyráběná po roce 2000 s automatem myiota a v ocelovém elton pouzdru: Dle mého jsou prodané PS2 bastl s velkým B. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Dle mého, opravte mne jestli se mýlím, byla tohle úplně poslední varianta PS2 vyráběná po roce 2000 s automatem myiota a v ocelovém elton pouzdru: Jen trošku upřesním,jedná se patrně o pouzdro nerezové-ocelové.Kdyby bylo jen ocelové,bylo by rezavé jak liška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Tohle je ještě zajímavější. To už je sprostý podvod. http://aukro.cz/prim-sport-aitomatic-i1434846080.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 (upraveno) Tohle je ještě zajímavější. To už je sprostý podvod. http://aukro.cz/prim-sport-aitomatic-i1434846080.html Dávejte k tomu vždy nějakou fotku - ty aukce za měsíc zmizí a už nebude poznat čeho se příspěvek týká. Edit: S tou legendou o pravosti "Prodám hodinky v již téměř nevídaném super stavu viz. foto, plně funkční, téměř nenošené, původní originál pouzdro, bez jediné chyby a jedíného škrábance, sklíčko jako nové, ideální pro sběratele, na nošení téměř škoda, při ceně nad 5000 platí poštovné prodejce, hodinky pocházejí z dědictví po zaměstnanci bývalého Eltonu kde se vyráběly" to už je na odstranění z aukra, to je úmyslný podvod, to máš plnou pravdu Upraveno 28. ledna 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Ale myslím že pouzdro je chrom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Dávejte k tomu vždy nějakou fotku - ty aukce za měsíc zmizí a už nebude poznat čeho se příspěvek týká. Edit: chybka Zvlášť ten komentář je extra vypečený. Do 5000 je to na ránu po tlamě a nad 5000 snad i na trestňák. Prodám hodinky v již téměř nevídaném super stavu viz. foto, plně funkční, téměř nenošené, původní originál pouzdro, bez jediné chyby a jedíného škrábance, sklíčko jako nové, ideální pro sběratele, na nošení téměř škoda, při ceně nad 5000 platí poštovné prodejce, hodinky pocházejí z dědictví po zaměstnanci bývalého Eltonu kde se vyráběly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Ale myslím že pouzdro je chrom. Ale dýnko je na 100% z parexa, no a cifr, armovák a asi sklíčko taky z parexa, takže pouzdro - kdo ví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Ale dýnko je na 100% z parexa, no a cifr, armovák a asi sklíčko taky z parexa, takže pouzdro - kdo ví. to jsem fakt zvědav, jestli na tohle chytne nějakýho hejla.... schválně si tu aukci dám do sledování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 (upraveno) Lidi lžou, až se jim od houby kouří Upraveno 28. ledna 2011 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 to jsem fakt zvědav, jestli na tohle chytne nějakýho hejla.... schválně si tu aukci dám do sledování Že na to někoho chytí a nebude jenom jeden, na to bych si klidně vsadil. A ještě bych si přisadil, že cena půjde vysoko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pevo Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Napráskal jsem ho hned jak jsem to viděl. Nesnáším tyhle lidi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Koukám, že to je jeho první prodej. A hned to zkusil, kluk ušatej:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matylda2011 Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Dávejte k tomu vždy nějakou fotku - ty aukce za měsíc zmizí a už nebude poznat čeho se příspěvek týká. Edit: S tou legendou o pravosti "Prodám hodinky v již téměř nevídaném super stavu viz. foto, plně funkční, téměř nenošené, původní originál pouzdro, bez jediné chyby a jedíného škrábance, sklíčko jako nové, ideální pro sběratele, na nošení téměř škoda, při ceně nad 5000 platí poštovné prodejce, hodinky pocházejí z dědictví po zaměstnanci bývalého Eltonu kde se vyráběly" to už je na odstranění z aukra, to je úmyslný podvod, to máš plnou pravdu Honzo a nemáš fotku opravdových na srovnání? Pro mě bys je musel dát ty fotky ale vedle sebe, protože já osobně bych mu na to nalítla raz dva a možná ani dva by nebylo potřeba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilprim Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 (upraveno) Tak to je masakr, ale ono se to na Aukru poslední dobou podvodníky jen hemží. Hlavní rozdíl je vidět hned na ciferníku, v místě kde meč protíná ten věnec je slitá barva dohromady a vytváří bílou tlustou lajnu, což u origo ciferníku není. Navíc ten věnec z lipových listů, vypadá na napodobenině jak pneumatika z vejtřasky . Třeba v sekci s kapesníma hodinkama někdo prodává za 5000 čínskou napodobeninu cibulí se strojkem ZSE 17 ZUAN Upraveno 29. ledna 2011 uživatelem kutilprim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se