Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
Odesláno
před 25 minutami, Skarohlid napsal:

Poláci cca před rokem ... v Ostravě na bleších trzích je prodává Polák za cca 5000 Kč......

Takže kopie...zase teda klobouk dolů, protože když jsem se ptal v Eltonu, zda je do budoucna nechtějí oživit (výrobu TV modelu), tak to pro ně byl nějaký technický problém. 

Odesláno

Bez ohledu na to, co se nyní s Eltonem děje, lze říci jediné: slovo "problém" je synonymem pro slovo "Elton".

Odesláno
před 5 minutami, Bert napsal:

Bez ohledu na to, co se nyní s Eltonem děje, lze říci jediné: slovo "problém" je synonymem pro slovo "Elton".

Můj pocit z návštěvy manufaktury byl hodně pozitivní, bylo vidět, že to ty lidi baví. Druhá věc je výsledek, s moderní produkcí nemám zkušenost. Plus teď ta záležitost s prodejem...

• po 2 týdnech...
Odesláno
V 11. 6. 2025 v 15:07, Bert napsal:

Letité zkušenosti, no a dál to má v rukach tá kvalitařka z Frydku, Maryčka Magdonova, kurńa. 👩‍🌾

• po měsících...
Odesláno

Ahoj, nevím zda se to tu řešilo, ale po delší době pokukuju po nějakých sportech a antik-hovorka je plný neoriginálních kousků. Nevíte, pan Hovorka už na to rezignoval?

Třeba: 

Prim Sport 2 Humberto v ocelovém nepoužitém pouzdře – AntikPrim

PRIM Sport II – AntikPrim

Soudím, že jsou to ta nová pozdra prohozená za stará vypocená...

Odesláno
před 6 hodinami, LordSpar napsal:

Ahoj, nevím zda se to tu řešilo, ale po delší době pokukuju po nějakých sportech a antik-hovorka je plný neoriginálních kousků. Nevíte, pan Hovorka už na to rezignoval?

Třeba: 

Prim Sport 2 Humberto v ocelovém nepoužitém pouzdře – AntikPrim

PRIM Sport II – AntikPrim

Soudím, že jsou to ta nová pozdra prohozená za stará vypocená...

Podle mého názoru , je tato nabídka ještě ok ! Možná ti pravověrný Primkař dá za pravdu, ale mě by tato nabídka nijak neiritovala! Bohužel sem viděl horší inzeráty , ze kterých mi bylo mdlo a takové by si jistě pan Hovorka nepustil do baráku. Takže za mě  , pan Hovorka nerezignoval , jen dává prodávajícímu určitý prostor. Původní pouzdra nelze repasovat a tak se používají novovýroby , zbytek je původní. Tím pádem, pokud chceš koupit a hned nosit , je tato volba ok. 

Odesláno
před 8 hodinami, accutron napsal:

Pan Hovorka nerezignoval, jen nestihá vše uhlídat. Zkusím se polepšit.

Chápu, že je to stále dokola to samé. Děkuju!

Odesláno

Ahoj mám prosím dotaz. Kdybych chtěl poslat do světa svoje Prim Aeskulap, které jsou v opravdu v krásném stavu. (chci jim nechat ještě udělat servis aby byly opravdu v TOP kondici).Originální krabičku bohužel nemám.Jakou bych mohl asi požadovat cenu? Nemám bohužel představu všude se píše něco jiného ohledně ceny, kde samozřejmě záleží na jejich stavu. 🤔. Díky za informaci. Posílám foto. David 😊 

20240701_174418.jpg

20240701_174352.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...