Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Není zde vidět nic co by ukazovalo na druhovýrobu. I lumi čárky jsou originálně "odfláknuté"...:o) K červeným PS1 by měly být bílé ručky, ale nemusí to být pravidlo. 

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj, na antiku jsou parádní ES - je možné, že se dochoval takto zachovalý kus - NOS?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Skládačka jako Brno. Víčko určitě nebude původní, absence čísla a slavné pětkošestky je jasný ukazatel. Luneta a vložka také ne, takže asi původní cifr a na to někdo narouboval zbytek. Být Liborem, tak to mažu.

Odesláno (upraveno)

Skládačka !!! Ani korunka neni origo,podvod jako Brno !!

Upraveno uživatelem kerob
Odesláno

Ja jsem si rikal… a 150k 🙂 neni to malo…

Odesláno

A ja jsem v p...i, kde ja ted takovy jedinecny kousek budu shanet ? 😪

• Haha 1
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nemám slov.  

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/216176842/nejvzacnejsi-hodinky-prim-elton-sport-17-jewels-funkcni.php

• Haha 1
Odesláno

Co to je za paskvil?!!!

1) -Nečíslované dýnko.

2) - Na dýnku není pětkošestka.

3) - Luneta je vzestupná a ne sestupná.

4) - Ten cifr je absolutně špatný, je tištěný novodobě.

5) - Ty uměle zestařené ručky jsou jen provokace na závěr. Taková třešnička na dortu.

Odesláno
před 5 hodinami, soldier napsal:

Nemám slov.  

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/216176842/nejvzacnejsi-hodinky-prim-elton-sport-17-jewels-funkcni.php

Tento inzerát se mi objevil na www.antik-hovorka.cz. Když jsem to na základě upozornění z Chronomagu smazal, tak mi ten hajzlík napsal výhružný email. Co si od toho slibuje netuším. 

• Like 2
  • Sad 1
Odesláno

Ještě jednou děkuji za bleskové odpovědi, od té doby, co je zavřená dílna na Petřinách jsem v koncích, tam mi vždy poradili a v renovacích byli doslova kouzelníci, tak se snad nebudete zlobit, když se na vás jednou za čas obrátím.

Odesláno

Přátelé, kauza hodinek Elton Sport je, respektive pro Chronomag byla, opravdu výživná. Naprostou náhodou, rozhodně v tom nic nehledejte, mne napadlo vám sdělit, že virtuální prostor Chronomagu byl znepřístupněn uživateli s nickem midsummerman.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Nezvyknem komentovať inzeráty . Svoj názor a vedomosti si nechávam pre seba , len v tichosti zahromžím nad takýmto odrbom . Sám mám Prim  TV fialky . Poskladané z dielov z novovýroby . V podstate len strojovňa je pôvodná . Lenže predajca to takto napísal , tak ponúkal . A ja s plným vedomím pôvodu jednotlivých komponentov kúpil . Lenže tento inzerát je čistý podvod , vhodný rovno na basu ! 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...