Petr Svetr Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Z těch obráků na záručních dokladech mi to připadá jako by oboje hodinky byly "Elton sport" Oboje mají tu lunetku se svítícím bodem a bomb. ručky. Přesně tak jako mají hodinky co se nedávno prodaly na Aukru. Je v tom pěkný nepořádek a kdo ví jaké různé variace byly možné. P.S.Pro zběrate vývozních Ancre zajímavá aukce- spíš kvůli dýnku http://aukro.cz/prim-sport-ii-prvy-vyrabany-typ-i1956323007.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
booker007 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 (upraveno) Hodinky vypadají opavdu hezky, ale řemínek a ani krabička originál rozhodně nejsou. A fotka dýnka taky trochu chybí. Edit: byly-li zakoupeny, tak musí být bez čísla - číslované se neprodávaly, ale fasovaly v armádě a dle záznamů byla série leteckých hodinek v distribuci až v roce 1983, tak to by mne zajímalo, kde je v roce 1980 koupil ... Napsal jsem prodejci dotaz zda je možné zaslat fotografii dýnka ještě před ukončením aukce. Leč zatím žádná reakce z jeho strany. Ale pokud si dobře pamatuji, tak v textu byla zmínka o vyraženém číslu na dýnku. Teď jsem koukal a text je kompletně přepsaný než byl ten původní na začátku dražby s pozměněnými informacemi ! EDIT : tak prodejce už koukám doplnil fotku dýnka i na aukci a je bez čísla. takže prvotní informace o číslovaném dýnku byla jen šum a věřme že ne záměrný. Každopádně mi mohl prodejce odpovědět na můj dotaz, ale třeba tak ještě učiní. Upraveno 25. listopadu 2011 uživatelem booker007
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Schválně jsem si pročetl nabídku, která tu byla ventilována 22. 11. a dnešní aktuální a dle mého se shodují. Samozřelmě i s chybami - ale změnu jsem nenašel.
nikdo Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 (upraveno) Je to furt dokola .Hodinky koupené v roce co neexistovaly a s dýnkem o deset let mladším než sou samotné...... Pokud je origo ciferník tak je to asi pozůstatek vojenských předělávek.Nechali si jen dýnko na další miyoto(a) . Ale ono je to vlastně jedno,pokud lidi nemaj dostatečné informace a jsou ochotni za ně dát x litrů,dobře jim tak. Ono vlastně třeba 10k není tolik,s touhle inflací je to cena čínskejch SEA-GULL automatů v osmdesátejch letech.... edit : jo vo tomhle to píšu PRIM...(pro pořádek ) Upraveno 25. listopadu 2011 uživatelem nikdo
booker007 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Schválně jsem si pročetl nabídku, která tu byla ventilována 22. 11. a dnešní aktuální a dle mého se shodují. Samozřelmě i s chybami - ale změnu jsem nenašel. Sypu si popel na hlavu...mě se ty aukce už začínají nějak moc prolínat až se v tom ztrácím. Předvánoční shon na mě už nějako doléhá a rostoucí pracovní rostoucí mě pomalu užírá. Spletli se mě dohromady dvě aukce tato o které je řeč a a dražba jiná - http://aukro.cz/armadni-hodinky-prim-raritka-i1955131852.html. Inzerát vypadá celkem slušně, jen ta fotka chybí. Tímto se majiteli civilních primek omlouvám !!!
nikdo Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Sypu si popel na hlavu...mě se ty aukce už začínají nějak moc prolínat až se v tom ztrácím. Předvánoční shon na mě už nějako doléhá a rostoucí pracovní rostoucí mě pomalu užírá. Spletli se mě dohromady dvě aukce tato o které je řeč a a dražba jiná - http://aukro.cz/arma...1955131852.html. Inzerát vypadá celkem slušně, jen ta fotka chybí. Tímto se majiteli civilních primek omlouvám !!! To číslo těch leteckých PRIM je 001551.Nejsem prodejce to ne,ale informace sou důležité .
financ Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 (upraveno) To číslo těch leteckých PRIM je 001551.Nejsem prodejce to ne,ale informace sou důležité . A já mám i fotku dýnka. A bude to tím že o ně mám zájem. Nenecháme ty komentáře aukcí až po jejich ukoncení? Upraveno 25. listopadu 2011 uživatelem financ
nikdo Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 A já mám i fotku dýnka. A bude to tím že o ně mám zájem. Nenecháme ty komentáře aukcí až po jejich ukoncení? No byla tak dobře ukryta ....mezi samejma klumpama.Ale nemyslím,že by skončila výrazně pod cenou.I ze zkratek (pokud si sledoval svoje potencionální soupeře delší dobu) vyhodnocuju že tam nepřihazují žádní náhodní kupující.
Návštěvník rama Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Nebyls náhodou u bolševické STB? Nebo jsi rovnou z dnešní "demokratické" BISky? Dlouhodobé sledování a vyhodnocování všech nákupů, prodejů Primek, kupujících i prodejců. Podezírání z podvodu u každého druhého, třetího prodeje na Aukru, podezírání zdejších členů z konspirace už taky zaznělo. A nakonec tomu dáš korunu osobně, když prodáš největším podvodníkům a fejkařům z celé Evropy - polákům - originální letecké Prim automatic jako mustr pro výrobu dokonalých padělků..
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 No flame. Proč se hned urážet? Letecké jsou na aukru skoro pořád, kdyby je bratři poláci potřebovali tak nutně za účelem obchodu, tak si je tam pořídili už dávno.
Návštěvník rama Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 Je to flame, omlouvám se. Ale dnešní mladší generace se s fízlováním jakéhokoli typu nikdy nesmíří. Libertad o Muerte.
Návštěvník rama Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 25. listopadu 2011 K leteckým: poláci co dělají do hodinek se určitě všichni navzájem neznají, aby si je mohli pučovat ke kopírování. Jako všude jinde, jde o jednotlivé nezávislé překupníky a malé falzifikátorské skupinky a jedna z nich to chce třeba momentálně zkusit s leteckými. Dýnka totiž už asi mají: v září jsem různě jedno poptával na skládačku k nošení, než se objevila možnost získat originály k renovaci. Dostal jsem informaci, že jeden obchodník z Náchodska (je to blízko hranic s Polskem) je prodává asi po 500/ks. Po dotázání známého napsal, že už nemá ani jedno. Prodal prý naráz 20 ks dýnek na Sport Automatic bez nápisu po 800 kč za 1 kus. Kdo dá za 20 dýnek naráz 16.000 kč? Jen někdo, kdo je nutně potřebuje, třeba z Polska.. Ale to jsem si jen zaspekuloval, ju? Psalo se tu totiž už někdy dříve, že vyrazit ty ev. čísla není zase až tak velký problém pro zkušeného řemeslníka (třeba šikovného poláka, že).
booker007 Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 To číslo těch leteckých PRIM je 001551.Nejsem prodejce to ne,ale informace sou důležité . Jo jo máš pravdu s tím číslem. Prodejce mi zaslal fotografii dýnka s vyraženým číslem shodující se s tím tvým. Při investici do těchto typů hodinek je to celkem důležitá informace
nikdo Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 (upraveno) Nebyls náhodou u bolševické STB? Nebo jsi rovnou z dnešní "demokratické" BISky? Dlouhodobé sledování a vyhodnocování všech nákupů, prodejů Primek, kupujících i prodejců. Podezírání z podvodu u každého druhého, třetího prodeje na Aukru, podezírání zdejších členů z konspirace už taky zaznělo. A nakonec tomu dáš korunu osobně, když prodáš největším podvodníkům a fejkařům z celé Evropy - polákům - originální letecké Prim automatic jako mustr pro výrobu dokonalých padělků.. K STB jsem to nikdy nedotahl .Pokud se ti to tak jeví tak věz,že dnešní lovci mají na práci uplně něco jinýho než sledování originality hodinek PRIM.To že sleduju a vyhodnocuju vše na aukru je dáno tím,že jsem tam registrovanej od 2004 a za tu dobu tam toho moc v poctivě míněného nebylo...To že bych zde někoho navlíkal do konspirace zatim nevim.A jak zaznělo trochu níž informace je v obchodním styku k nezaplacení.No a pokud budeš něco psát o samotném prodeji dýnek na automaty,zapřemejšlej proč je ani PAREXO samotné neprodává.Jo a co se týče prodeje polákům byly to automaty bez čísla,nemyslím,že by jim k něčemu pomohly.Ciferníky dělají už dávno docela k nerozeznání (kus stojí 800Kč) a holedbali se že udělají jakýkoliv,jak je to s reakcí na UV osvit nevím. A aby sis nemyslel,že mam noční u radaru tak jsem vstával protože jedu do Teplic na burzu.Už se těšim,že tam koupim nějaký pěkný PRIMKY Upraveno 26. listopadu 2011 uživatelem nikdo
Návštěvník rama Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 Byly bez čísla? To jsi prve neuváděl, tak to je v pohodě. Kdo vstává v sobotu v 1.00 hodin ráno a jede přes půl republiky kvůli Primkám, kloubouk dolů. Konec dobrý, všechno dobré.
diver60 Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2011 Je to flame, omlouvám se. Ale dnešní mladší generace se s fízlováním jakéhokoli typu nikdy nesmíří. Libertad o Muerte. Ramo by ses asi divil jak se fízluje mezi radikální pravicí i levicí, ve středu to nebude o moc lepší. A jedná se právě o mladou generaci.
Georf Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Tak kluci, spočítejte obsah peněženky a nabízejte penízky, k máni jsou totiž původí http://info.photowatches.eu/2011/11/prim-orlik-na-prodej/ ! Na další šanci zakoupit tykovýto stroj asi počkáme pěkně dlouho !
Honza.manta Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 No a nekupte to, když je to tak levný...
Georf Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Tak dej pár svých kousků pryč, já budu první v řadě... No a nekupte to, když je to tak levný...
stanik73 Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2011 Tak kluci, spočítejte obsah peněženky a nabízejte penízky, k máni jsou totiž původí http://info.photowatches.eu/2011/11/prim-orlik-na-prodej/ ! Na další šanci zakoupit tykovýto stroj asi počkáme pěkně dlouho ! Jo jo, jsou to jedny z mého seznamu. Tuto nabídku jsem už dříve zaregistroval, ale nejsou zcela neznámé , už totiž jednou před pár lety 65-233 prošly fórem .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se