Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak kluci, spočítejte obsah peněženky a nabízejte penízky, k máni jsou totiž původí http://info.photowatches.eu/2011/11/prim-orlik-na-prodej/ ! Na další šanci zakoupit tykovýto stroj asi počkáme pěkně dlouho !

Tuto nabídku jsem taky už zaregistroval a jsem zvědav, jestli si někdo z fóra nadělí fajnovýho Ježíška!

Odesláno

Hnus velebnosti. To je pouzdro z Prim Traktor? Kdyby se uděloval titul bastlíř roku, tak to kolega prodávající vyhraje na celé čáře. Poslední dobou co aukce pod tímto nickem, to perla.

Odesláno (upraveno)

Pouzdro z traktorů není. To bylo většího poloměru a přechod z kruhové části pouzdra na nožičky byl ostrý. Pouzdro bude klasický z kalibru 52. No jinak ať žije lidová tvořivost.....nebo teda, v tomto případě, radši ne Posted Image.

Upraveno uživatelem booker007
Odesláno

Hnus velebnosti. To je pouzdro z Prim Traktor? Kdyby se uděloval titul bastlíř roku, tak to kolega prodávající vyhraje na celé čáře. Poslední dobou co aukce pod tímto nickem, to perla.

Nejhorsi na tom je ze je z tohoto fora. :sad01_anim:

Odesláno

To máš , ale velice šikovného kolegu.

Náš kolega to totiž není.:sad01_anim: :sad01_anim: :sad01_anim:

Odesláno

Je to náš kolega z tohoto fóra, bohužel.

Až napíšete kdo to je, pojedu mu osobně předat cenu za prim bastl roku 2011. Pro mě je to letošní vítězný shit , bravoooo :sad01_anim:.

Odesláno

Až napíšete kdo to je, pojedu mu osobně předat cenu za prim bastl roku 2011. Pro mě je to letošní vítězný shit , bravoooo :sad01_anim:.

Jak někdo (ne)vtipně poznamenal,že jsem STBák tak musim dostát pověsti :D

nazvem to A,B,C -kdo sleduje Aukro tak tam viděl i ty druhý takže náhodnost vyloučena :crying_anim: .

post-12679-079986700 1322566205.jpg

post-12679-048780000 1322566218.jpg

post-12679-099171500 1322566253.jpg

Odesláno

nazvem to A,B,C -kdo sleduje Aukro tak tam viděl i ty druhý takže náhodnost vyloučena :crying_anim: .

Bastl roku jsou ty fake Rolády s Prim cifrem. Jako nejvkusnější počin hodnotím Prim Sport II s pískovým cifrem.

Celkově mě tohle bastlení zas tak nevadí, co mi vadí je způsob prezentace na Aukru.

Návštěvník rama
Odesláno

Výborná analytická práce musím uznat. Každopádně buńky máš na víc než jen sloužit u radaru. Co v sobotu v Teplicích na burze, nějaký úlovek nebo nový poznatek?

Odesláno

ale je.... taky je mi z toho "smutno" - bohuzel to porad pekne sype skladat bastly a prodavat je jako rarity.

Kdo je to hovado co mystifikuje lidi ???

Odesláno (upraveno)

Už je mi to celé jasnější. Parádní rozbor !

Upraveno uživatelem booker007

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...