Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
  V 7. 1. 2012 v 13:41, 'stanik73' napsal:

Honzo - zapoměl jsi říct, že jsi slyšel, že jedna paní povídala, že někde slyšela, že je někdo koupil v pohodě za 30k :D .

To je málo. Já dokonce čet tady na fóru, že je někdo dostal. :sleeping_03anim:

Pravda, už je to dýl ... :crying_anim:

Edit: chybka

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno
  V 7. 1. 2012 v 14:49, 'Honza.manta' napsal:

To je málo. Já dokonce čet tady na fóru, že je někdo dostal. :sleeping_03anim:

Pravda, už je to dýl ... :crying_anim:

Edit: chybka

Tos četl TADY a podle čísla jsou to právě ty na aukru.

Odesláno
  V 7. 1. 2012 v 13:11, 'stanik73' napsal:

Nevím proč, ale nemohu se zbavit pocitu, že ti ceny původních Orlíků prostě nejdou pod nos :P .

Kdepak, každý přece může dát tolik peněz kolik chce, ale tahle aukce je přece dost zvláštní tím, že se šponuje cena hodně nahoru a přitom zbývá mnoho dní do konce aukce. Jsem opravdu zvědav kam to dojde, když je nikdo nechtěl za 85 tis. Každopádně, jsou to jediné staré Prim, za které je ochotný někdo u nás dát takové peníze a je vidět, že prostě hodnotu pro naše sběratele opravdu mají. Já beru hodinky nejen jako radost, ale i jako investici a pokud by se daly Orlíky prodat za tu cenu kdekoli na světě, neváhám ani chvilku, tak to ale není, proto je to pro mě nezajímavé, nicméně je považuju za designově hezké hodinky.

Odesláno

No mi taky vozime prodávat iwc portugise do nemec ,my by sme za to ty peníze nedali. Orlik je nadčasovy design ,je to skvost a malá série z historii pro armadu a neda se srovnat s jakoukoli sériovou výrobou.

Odesláno (upraveno)
  V 7. 1. 2012 v 23:40, 'janek3504' napsal:

No mi taky vozime prodávat iwc portugise do nemec ,my by sme za to ty peníze nedali. Orlik je nadčasovy design ,je to skvost a malá série z historii pro armadu a neda se srovnat s jakoukoli sériovou výrobou.

Janku, pokud nejsi Hans, tak tvůj příspěvek vůbec nechápu...

Upraveno uživatelem Mirek24
Odesláno
  V 9. 1. 2012 v 9:22, 'Pirx' napsal:

http://aukro.cz/prim...2045230164.html

Honzo to je jenom zneuzite Tvoje jmeno? Nebo asi ne, kdyz na to taky prihazujes...

Kdyby si Dasa aspon dala praci a ten navod po vyndani z kopirky poskladala... :(

Takže ten návod není originál, ale kopie? Jen abych věděl, jestli mám ještě uvažovat o příhozu, když už ale přihazuje Honza, je to asi stejně předem prohranej boj...

Odesláno

Treba je... Treba nebyl v dobe prodeje poskladanej v krabicce, nebo pak tricet let lezel v trezoru zatizenej knihou, to se da tezko zjistit, ale vzhledem k tem kecum v popisu, odvolavani se na Honzu, kterej pak dokonce i prihazuje, a v neposledni rade k poslednim excesum tohoto prodejce na aukru v podobe 'echt qualitaet' navonene bidy, bych teda o serioznosti hodne pochyboval. Tim vic me prekvapuje, jakou roli v tom hraje Honza.

Odesláno
  V 9. 1. 2012 v 10:50, 'rama' napsal:

Ne 'echt qualitaet' ale

ECHT RARITÄT:

http://aukro.cz/prim-sport-2-humberto-bila-cervena-echt-raritat-i2044618271.html

Co když je ten nadpis jen nadsázka k odlehčení? Žádné výmysly v popisu ale asi nebudou, jen cenovka na Humberta je trochu nadsazená, což je ale normální, že prodejci zkouší kam až můžou zajít.

Už se to zde v tomto vlákně řešilo - tyhle se už prodávají podruhé.

A připomínka - inzerát z aukra po čase zmizí, tak dávejte vždy průvodní foto

post-5320-062462600 1326108720.jpg

Návštěvník rama
Odesláno (upraveno)

Tak to líp jsou ty indexy vidět tady na tom detailu. Označení fotek nickem prodejce asi aukro už zrušilo právě koukám, tak vesele do kopírování. Nechávám původní velikost aby to bylo jasně vidět.

post-18172-006890100 1326110193.jpg

Upraveno uživatelem rama
Odesláno (upraveno)
  V 9. 1. 2012 v 10:14, 'Pirx' napsal:

Treba je... Treba nebyl v dobe prodeje poskladanej v krabicce, nebo pak tricet let lezel v trezoru zatizenej knihou, to se da tezko zjistit, ale vzhledem k tem kecum v popisu, odvolavani se na Honzu, kterej pak dokonce i prihazuje, a v neposledni rade k poslednim excesum tohoto prodejce na aukru v podobe 'echt qualitaet' navonene bidy, bych teda o serioznosti hodne pochyboval. Tim vic me prekvapuje, jakou roli v tom hraje Honza.

Chce to rozbor v kriminalistickém ústavu.Kecama se to nevyřeší.A jak jednou napsal Long,že když se sem podívá místo aby našel něco rozumnýho tak se tady řeší jenom nějaké spiknutí a rozkrývání organizačních struktur padělatelů.Kur..va kluci až budete mít alespoň nějakej anung vo PRIMKACH tak můžete Honzovi vykat...že se už na ty konspirace ne...e a nepíše se sem něco hodnotnýho co by navedlo sběratele a zájemce o hodinky PRIM na výhodné a zajímavé koupě.Byl sem rok onlajn ale už si nějak odvykám.Chronomag mi fakt hodně dal-umím udělat pěkný bastly :suicide_anim: a už si taky sám vopravím hodinky.Ale vot tý doby co sme se tady pustili do Orlanda a pak do mne tak to tu sm.dí.A teď koukám,že je na řadě Honza.

Až sem jukne rozumnej moderátor tak tohle vlákno přesune do sekce lidská blbost :) .S přáním Nového roku(sice opožděně ,ale přece) Ing.Šindelář :gora:

Upraveno uživatelem nikdo
Odesláno
  V 9. 1. 2012 v 9:22, 'Pirx' napsal:

http://aukro.cz/prim-sport-2-letecke-automaty-papiry-krabicka-echt-i2045230164.html

Honzo to je jenom zneuzite Tvoje jmeno? Nebo asi ne, kdyz na to taky prihazujes...

Kdyby si Dasa aspon dala praci a ten navod po vyndani z kopirky poskladala... :(

Já jsem tohle přehlíd, tak reaguju až teď.

S paní občas komunikuju a taky od ní kupuju. Tyhle hodinky mi nabídla, ale vzhledem k tomu, že mám zájem jen o krabičku, tak jsme se nedohdli. Záručáky mám dva a leteckých(díky své slabosti pro ně) stále ještě nadbytek, naopak asi taky nějaké ještě pošlu do světa. Jinak záručák jsem viděl a dle mého vědomí a svědomí je správnej a ne kopie. O hodinkách jsem slyšel, že jsou přímo po hodináři, který je dostal tehdy na prodejnu a nějak zapomněl je dát na pult a koupil si je sám. Dle fotek vypadá vše dobře a paní mne jen požádala, neboť očekávala nějakou takovou reakci, jestli bych jí případně nepotvrdil originalitu - tak jsem souhlasil, proto je tam můj nick.

Odesláno
  V 9. 1. 2012 v 10:14, 'Pirx' napsal:

Reaguju schválně sólo, neb to jsou dvě odlišné věci. "kecy jako echt" - každý prodejce nějak vychvaluje své zboží. Babička vždycky říkala, že dobré zboží se chválí samo a nepotřebuje reklamu. Já už od paní koupil několikery hodinky a nikdy nelitoval. A jen pro moji informaci - o jaké excesy se jedná - co jsem přehlédl?

A nijak paní nechci paní hájit, ale rozčiluje mne, když se někdo do někoho naváží, aniž by dotyčný skutečně něco provedl. Ještě jsem nikde nepostřehl, že by si po uskutečněném prodeji na paní někdo stěžoval.

A hlavně - nevěříš nekupuj, nechceš - nekupuj. Ale proč hned napálit, že je to podvod s kopií dokumentu. Tak si dojeď prohlédnout, nebo pošli dotaz prodejci. Já když jsem kupoval se záručákem, tak jsem se taky zeptal a bylo mi slíbeno navrácení peněz v případě nespokojenosti. A peníze zpět jsem nechtěl, neboť jsem spokojený byl.

Odesláno

OK.

Ja mam s timto prodejcem jinou zkusenost.

Souhlasim s tim, ze je kazdyho vec, cemu veri nebo neveri a co si koupi nebo nekoupi.

Jak jsem psal na zacatku, prekvapilo me, ze na aukci je nalepene Honzovo jmeno jako zaruka pravosti, kdyz z pohledu me zkusenosti je prodejce ponekud kontroverzni.

Pokud o tom Honza vi, a souhlasi s tim, pak je to v poradku a netreba to dal resit.

Pripadalo mi vhodne na to upozornit pripadne zajemce, paklize jsem nezvolil vhodny zpusob, tak se omlouvam vsem, kterych se to dotklo.

Odesláno

Zdravím všechny.Nic mě do toho není,ale pokud jsi chtěl upozornit případné kupce(přihazující) tak si myslím, že každý kdo přihazuje,si přečte popisek u dražby a případně vznese dotaz prodávajícímu. Tento(tato) prodávající je už tak známá na tomto fóru-v dobrém , že netřeba dalších komentářů. A pokud je v popisku uvedeno Honzovo jméno , tak si myslím , že Honza je dospělý a pokud sám přihazuje tak o tom musí vědět. Je zbytečné to tady dál rozmatlávat. Pokud jsou zkušenosti jiné ,tak je mi to líto , ale sám osobně jsem s prodávající komunikoval pouze prostřednictvím aukra, i když jsem pak nic nekoupil , ale nebyl žádný problém ba naopak. Moderátoři doufám prominou za další plevelení vlákna o Prim v inzerci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...