Jump to content

PRIM v inzerci.

sodik
 Share

Recommended Posts

Hmmm, tady to dneska frčí.................Konspirační teorie, nastrčení agenti-přihazovači, věštění ze dlaně či sedliny a hádání budoucnosti.......skoro jako na serveru o UFONech :P .

Hlavně ať jsme v pohodě Staniku....inzerce proběhla fér, kupující se snad pochlubí a žádní nastrčení nebyli - snad vás nezklamu :-(

:crying_anim:

Hlavně ať jsme v pohodě Staniku....inzerce proběhla fér, kupující se snad pochlubí a žádní nastrčení nebyli - snad vás nezklamu :-(

:crying_anim:

Já jsem se opravdu bavil. A až někdo zase bude mít orlíky s origo řemenem, krabičkou a dokumenty pod 50k, zamlouvám si jich celou nůši :D .

Já jsem se opravdu bavil. A až někdo zase bude mít orlíky s origo řemenem, krabičkou a dokumenty pod 50k, zamlouvám si jich celou nůši :D .

Hele Staniku, taky bych si dala říct o jedny, ale to se mi nejspíše už nepoštěstí, každopádně celé to bylo úžasné, včetně historie a zážitků z aukce. Zážitek z koupi byl však jedinečný a budu na něj vzpomínat do teď

Hele Staniku, taky bych si dala říct o jedny, ale to se mi nejspíše už nepoštěstí, každopádně celé to bylo úžasné, včetně historie a zážitků z aukce. Zážitek z koupi byl však jedinečný a budu na něj vzpomínat do teď

Tak teď už jsem z toho zmatený i já :P .

Honzíku, vše bylo fér a celá aukce proběhla v souladu se vším. Jestli někdy někdo prodá Orlíky, tak mu přeji stejný adrenalin jako jsem měla já. Měj hezký večer ...

Nediskutuji o férovosti. To je jen úvaha. Taktéž hezký večer a ať ti bez nich není smutno.

Nediskutuji "samozřejmě nepočítám nastrčené přihazovače" a ty tvé kecy opominu. Měj hezký večer.

Nediskutuji o férovosti. - Tím bylo myšleno, že férovost této aukce plně akceptuji.

A "nastrčení přihazovači" byli myšleni na tu hypotetickou další aukci - a ti se mohou vyskytnout a nemusí. No flame. :cheers:

Pochopil jsem dobře, že Matylda koupila orlíky od Kibiho, nebo to bylo obráceně?? :blink:

Matylda koupia Orlíky asi před rokem (pro vaši lepší orientaci) a kamarád KIBI je vyfotil na prodej...doufám, že je to srozumitelné. Víc se k tomu vyjadřovat nebudu, jen pokud by tomu někdo nerozumněl :-)