efreeti Odesláno 21. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2010 Pokud jde o design na konkretne tyhle IWC povazuju za jedny z nejkrasnejsich soucasnych hodinek vubec. Mechanicky jsou 7days nekde jinde, ale me by to asi tolik neoslovilo. Nemenil bych.
relativ Odesláno 22. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Rezervácia uplynula, nevymenil som ich. Dôvody?1. mal pravdu Bask - je to kolotoč, potom by som rozmýšľal nad niečimi podobnými ako sú ponúkané otvorené Zenithy na predajnom vlákne.2. ako investícia? - no stoja cca 8300?, ale už ich v USA ponúkajú s viac ako 60% zľavou, čo si myslím u IWC nemôže nastať3. páčili sa mi Vaše príspevky ohľadom hodnotenia Aquatimeru...Neviem, či som sa rozhodol správne, ale už som sa rozhodol. Ešte raz vďaka za pomoc, ešte počkám na prípadné reakcie a uzavriem to /ak sa mi to podarí/.
Josef01 Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Ze by hodinky od Arnolda o dve tridy vyse? To se mi nejak nezda.
sery.vlk Odesláno 22. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2010 Jsou vánoce .-)Nech si krásná IWC - budeš mít super hodinky navěky.A 500 ? dej na charitu .-) Ušetříš si každodenní pohled na šílený číselník. Unikneš riziku, že se ti dřív nebo pozděj přejí...
dzedek Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 Neměnil bych , IWC je IWC (mým snem je BIG PILOT) ...
gerhard Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2010 V jednoduchosti je krasa. Nemenil by som. A& S to by mi naozaj vadila neprahladnost i ked nepotapam:-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se