Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem ke svým "černým" PO pořídil ještě tyhle barevnější. Původně jsem si je chtěl pořídit jako první, ale nakonec jsem zvolil střízlivější alternativu, ale přesto jsem se nakonec k původnímu záměru vrátil a jsem rád, jsou mnohem veselejší a tak mohu střídat jeden model podle oblečení. Omega PO a Rolex bicolor jsou prostě moje nejoblíběnější hodinky :)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

• Dát hlas 1
Odesláno

No paráda, přidávám se ke gratulantům :)

A musíš mít teda řádnou pracku, když 45,5mm vypadá jak na mé 38 ;)

Jaké Rolády pak vypadají normálně, SDDS? Ale ty nejsou v bi.

Odesláno

Dekuji moc za mile prispevky. Ta fotka zkresluje, mam obvod zapesti max. 20cm. Ty Rolex Submariner II maji predelane pouzdro a vypadaji opravdu mohutneji nez ty predchozi.

Odesláno

Já mám k PO jednu dost velkou výhradu. Vedle nich se ostatní hodinky prostě nosí blbě, takže nosím prakticky jenom je. Už jsem dokonce jednu dobu zvažoval, že je prodám, aby jsem to nemusel stále řešit a neměl na ruce furt to samé ... tvoje řešení se mi ovšem zdá mnohem, mnohem lepší. Asi si taky pořídím další ...

:D

Odesláno

Luxusní časomíra a ta oranžová jim opravdu sekne" Velké gratulace"

Koukám, že IWC dává jako bonus ručníky, tak Omega zase svetříky :rolleyes:

Odesláno

Děkuji chlapi!

Vlastně ten svetr mě k tomu docela motivoval :) tak dám ještě jednu vánoční, když nám přichází ten Štedrý večer

Posted Image

Odesláno
  V 23. 12. 2010 v 8:41, 'bandicoot' napsal:

A stejně je nemám rád - jsou mi velký :D

A ty menší mě díky jiným proporcím už neberou.

Je to bordel, mám to stejně (PO 45 u mně vydržely dva týdny přemlouvání, že to tak je "v pohodě" - a nebylo..). Pro nás "nekonfekční velikosti" jsou modré Bondovky, černé SMP a bílé GMT. Oranžády jako na potvoru žádné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...