Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to : dknespl

Díky za odkaz ke stažení. Nejvíc oceňuji ten powerpointový manuál kde je to všechno hezky názorně vysvětleno. Ulysse Nardin Astrolabium musí být naprosto úžasné hodinky, ale člověk aby na ně měl zvláštní vzdělání :smile_anim: Jen pro zajímavost, nevíte někdo kolik takové hodinky stojí?

• Odpovědi 45
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 4. 1. 2011 v 12:44, 'Martin J.' napsal:

Jen pro zajímavost, nevíte někdo kolik takové hodinky stojí?

69.000 EUR je list price.

Na ebay už se celkem dlouho nabízejí jedny nové za 31.000 EUR, ale rvačka o ně zrovna není.

Odesláno

V Prostějově pohoda - jasno. Neměl jsem u sebe zrcadlovku. Jen jsem na chvíli vyběhl ven. Takže fotka přes černé sklo z mobilu naprostý debakl. Není nic vidět.

Odesláno (upraveno)

V Ostravě kupodivu taky jasno, díval jsem se z auta při popojíždění mezi semafory :whistling: přes CD a nádhera, ale už jsem neměl odvahu ještě u toho fotit....

Upraveno uživatelem sect
Odesláno (upraveno)
  V 4. 1. 2011 v 18:02, 'Traveller' napsal:

Když už jsme u těch zatmění, dá se někde zjistit, kdy už u nás nějaká byla? Mám na jedno moc fajn vzpomínky, podle mě bylo někdy v zimě 77/78 nebo 78/79

Rok 1999 téměr úplné zatmění pozorovatelné u nás fotky a popis

Upraveno uživatelem Luk
Odesláno
  V 4. 1. 2011 v 16:26, 'Benne' napsal:

Bask kde v Bratislave bolo dnes rano jasno ? Ja som bol pri poluse a vsade husta hmla :( a to som bol dost vysoko si myslim :)

lamac bol slnecny,ale prisiel som do prace na zlate piesky a hmla :sad01_anim:
Odesláno
  V 4. 1. 2011 v 16:26, 'Benne' napsal:

Bask kde v Bratislave bolo dnes rano jasno ? Ja som bol pri poluse a vsade husta hmla :( a to som bol dost vysoko si myslim :)

V Dubravke bola prekrasna modra obloha bez jedineho mracika!
Odesláno

Zrcadlovku jsem taky neměl v práci, ale kolega měl nějaký kompaktík a protože diskety už nemáme, zkusili jsme černou fólii, kterou tady byla obalená nějaká krabička. Bylo jasno.

post-92-071166800 1294229173.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...