Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Platilo to do 92 roku, pak to ............................. Dík. Ještě by mě zajímala položka 196, co to vlastně obnášelo.
bohus76 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Podle mě je to vložení té trubičky co je pod korunkou a následné zalepení.
mechano Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Z jakého je to roku? Je to z roku 1982. (srandista)
revue gt Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Podle mě je to vložení té trubičky co je pod korunkou a následné zalepení. Máš pravdu, je to ona. Čím jste to lepili ? My jsme většinou samotný krček (vnitřní část) venku trochu roztáhli do většího průměru, pak ho narazili na pouzdro a zevnitř roznýtovali čakanem z nýtovačky napevno.
Sovík Odesláno 29. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Děkuji za reakce...tím serizenim sem myslel nastavení času a datumu...jsem laik, začátečník...ode dneška sem šťastný majitel těch Sejk...opravdu se mi moc líbi...někde sem tu četl že to je nějaká inspirace na téma Breitlingu b2...sem se díval na ty breitling a podle obrázků mi nepřišli ani podobné a hlavně mi většina Breitlingu hodinek které vyjeli po zadání b2 do googlu vůbec nepřišla hezká.... Tohle jsou me druhé hodinky.První jsou svočky irony...chtěl sem se zeptat ty swatch irony to je taky quartz? Časem bych si chtěl koupit nějaké mechanické hodinky...asi ruské...moc se mi líbi model Kirova kal.3133 http://http://global.ebay.com/KIROVA_Poljot_3133_Aviator_Pilot_Uhren_watch_3tAB_ms/330469685680/item A nebo něco ve stylu starých německých pilotek.
revue gt Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Je to z roku 1982. (srandista) Přečti si co jsem napsal, chce to velké . Jinak máš pravdu, vydáno pro rok 1983
bohus76 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Máš pravdu, je to ona. Čím jste to lepili ? My jsme většinou samotný krček (vnitřní část) venku trochu roztáhli do většího průměru, pak ho narazili na pouzdro a zevnitř roznýtovali čakanem z nýtovačky napevno. Já jsem si nejdřív změřil průměr otvoru a potom udělal novou přesně podle otvoru a s setinovým přesahem naklepl tu trubičku napevno.Ale znamená to udělat novou trubičku individuální,nedá se použít nějaký hodinářský polotovar.Takže jsem nelepil,ale vlastně lisoval.
diver60 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Já jsem si nejdřív změřil průměr otvoru a potom udělal novou přesně podle otvoru a s setinovým přesahem naklepl tu trubičku napevno.Ale znamená to udělat novou trubičku individuální,nedá se použít nějaký hodinářský polotovar.Takže jsem nelepil,ale vlastně lisoval. A neteklo potom do tech hodinek?
bohus76 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 (upraveno) A neteklo potom do tech hodinek? Bylo to na starších S1 a nějak jsem je nedělal vodotěsné,ruku na srdce kolik je tu primkařů kteří si vezmou S1/originály ne nerezy/ do vody.Jinak se dá na tu trubičku dát loctite a je po problému. edit:chybky Upraveno 29. prosince 2010 uživatelem bohumil.talak
bohush Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Poradíš kde? nic moc, ale dá se
Josef01 Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Zkraceni tahu si delam sam, nic na tom neni. Byl jsem prekvapen z prodlouzeni tahu u Rolex Explorer II stalo to vcetne clanku 1140,- Kc a premereni na vibrografu zdarma. Casove to trvalo 15 minut - naprosta spokojenost, to jsem vubec necekal.
Návštěvník Kamil Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Poradíš kde?Nebo zkus Mavex. Z vlastní zkušenosti bych doporučil spíš tu kostku.
Jay Doll Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2010 Ještě k diskuzi o zkušenostech dodám, že u Dušáka vždy zadarmo. A u Bechyněho se mne zeptali, zda jsou hodinky od nich (bylo by to zadarmo), a když jsem dodal, že nejsou od nich, řekl si za zkrácení tahu na Rolexu o 70,- Kč. Což je na AD Rolexu docela slušné. Ze zahraničních fór si pamatuju historky, že někoho stálo zkrácení tahu i 50 dolarů . Vždy je to o lidech, uděláš něco pro klienta zadarmo a víš, že příjde znovu a dá ti třeba vydělat. Řekneš si za to nehorázný prachy a víš, že už se nikdy neukáže.
mechano Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Přečti si co jsem napsal, chce to velké . Jinak máš pravdu, vydáno pro rok 1983 Přečetl jsem to třikrát. Pořád mi vychází, že jsi srandista (nebo já natvrdlo).
jih Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Tak u nás na maloměstě na střední Moravě si včera pan hodinář za zkrácení tahu na manželčiných hodinkách zn. Bulova řekl o 30 Kč. Trvalo mu to cca 10 minut, po přiměření musel ubrat ještě jeden dílek na podruhé. Zdálo se mi to tak málo, že jsem mu nechal 50 Kč. Ceny ve stovkách Kč ovšem nechápu.
Ruda Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Prodejce Orientů mi v Plzni účtoval za zkrácení tahu asi 100,- Kč.Brácha si u jiného hodináře nechal zkrátit titanový tah na Seikách z ebay a navíc i titanový náramek. Platil celkem asi 50,- Kč.
quaero Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 nic moc, ale dá se Nebo zkus Mavex. Z vlastní zkušenosti bych doporučil spíš tu kostku. Dvakrát díky!
revue gt Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Přečetl jsem to třikrát. Pořád mi vychází, že jsi srandista (nebo já natvrdlo). Teď už nerozumím co tím myslíš ? Vysvětli mi to. Dík
Thomass Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 Poradíš kde? Pod stromeček jsem od manželky dostal toto: http://www.chronoshop.cz/katalog/vystezejkovac-Bergeon-6767 a vřele doporučuji, tah na manželčiných Seikách šel zkrátit jedna radost.
mechano Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) Teď už nerozumím co tím myslíš ? Vysvětli mi to. Dík Tak tedy, napsal jsi : "Tak draho ?, není možno. Tady je část ceníku oprav " No, a argumentovat tři dni před koncem roku 2010, ceníkem vydaným 6.12.1982, notabene vydaným nějakým bolševikem, který měl strach, aby si nějaký soukromník náhodou nevydělal moc, to mi přijde jako sranda. Opravdu. Pokud to měla být ironie, tak tu já, starej pitomec, považuju naivně taky za srandu. Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem mechano
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se