Gustaf Posted December 30, 2010 Report Posted December 30, 2010 Ahojte, omlouvám se za otvírání nového tématu, ale chtěl bych slyšet váš názor na tyhle hodinky http://www.hodinkyego.cz//hodinky/4606-royal-london-4694c1b-gents Myslím tím na značku jako takovou,tradice ,na kvalitu zpracování, či na strojek atp. (tuším že je tam Miyota nebo se mýlím). Sice si vybírám hodinky z jiného soudku, ale tyhle jsem dostal darem. Děkuji za vaše názory:smile_anim:
Frantik Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Ahojte, omlouvám se za otvírání nového tématu, ale chtěl bych slyšet váš názor na tyhle hodinky http://www.hodinkyeg...n-4694c1b-gents Myslím tím na značku jako takovou,tradice ,na kvalitu zpracování, či na strojek atp. (tuším že je tam Miyota nebo se mýlím). Sice si vybírám hodinky z jiného soudku, ale tyhle jsem dostal darem. Děkuji za vaše názory:smile_anim: Neni tezke si udelat nazor na tyto hodinky. Ale jak bylo řečeno, darovanému koni.................
Gustaf Posted December 31, 2010 Author Report Posted December 31, 2010 tak je mi to jasný, že za 3,5k to nic extra nebude...jj přesně tak, darovanýmu koni....
Josef01 Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Firma dělá stovky hodinek, všechny bez "duše", prostě podobné koupíš na každém rohu....
Roman-ZA Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Je to dar. Dary sa kupuju iba s dobrym umyslom potesit. Ten, kto kupil nemusel odbornik v hodinkach, ale chcel potesit. Neodsudzujme ludi, ktori hodinky beru, ako vec dekoracie a s ucelom ukazat cas.
Frantik Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 tak je mi to jasný, že za 3,5k to nic extra nebude...jj přesně tak, darovanýmu koni.... škoda zbytečného vlákna
Onisau Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Já také pod stromečkem nalezl hodinky... Replay.. Byly koupeny s tím nejupřímnějším úmyslem potěšit a byly kupovány s přesvědčením, že jsou prostě super.. A tak je občas vezmu na ruku Nikoliv proto, abych toho kdo obdarovával uchlácholil, ale proto, abych si připomenul ten čistý úmysl
bandicoot Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 Když nic, tak aspoň coby titanový jsou hypoalergenní. Takový malý plus
Gustaf Posted December 31, 2010 Author Report Posted December 31, 2010 Já také pod stromečkem nalezl hodinky... Replay.. Byly koupeny s tím nejupřímnějším úmyslem potěšit a byly kupovány s přesvědčením, že jsou prostě super.. A tak je občas vezmu na ruku Nikoliv proto, abych toho kdo obdarovával uchlácholil, ale proto, abych si připomenul ten čistý úmysl S tím mohu jen souhlasit... ta dotyčná mi chtěla udělat radost, protože na mě poznávala počáteční příznaky chronobundusu...denně jsem přilepenej zde na fóru a hledám a pátrám. Tak tak..nejde odsuzovat lidi, kteří hodinky berou jen podle vzhledu a jako ukazatel času. Každej v nich nevidí onu "duši". Ať je to tak či tak, budou dělat radost a společnost mým Seikám než si koupím svoje vysněné další hodinky...a vlastně budou dělat radost pořád Ještě jednou se tedy omlouvám za plevelení a za zbytečné otevření nového tématu.....
Potkan Posted November 24, 2011 Report Posted November 24, 2011 Otevírám vlákno místo založení nového.Dnes jsem hleděl jak puk při návštěvě jednoho hodinářství v Olomouci. Za necelých sto litrů tam mají hodinky Royal London s tourbillonem! Hned mě napadl SeaGull, ale prý je ten strojek japonskej. Nikde nemůžu na netu najít fotku. Ale kdyby to někoho náhodou zajímalo, tak je to na Pekařské a vypadají líp, než tyhle zvěrstva:http://samponaci.cz/prim-tourbillon-comenius-silver
Misty Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 J ty za sto papírů jsem taky viděl Ale myslim, že jsem to někde viděl za 50. Což je sakra rozdíl
Recommended Posts