Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

A taková hezká debata to začínala být. Já už myslel, že budeme mít na fóru transsexuála s nevyhraněnou orientací a ke všemu ještě machra na Primky. Chyba...  :-)

Odesláno

Tady nejde o paranoju ;)

Je celkem jedno, jaké pohlaví má zdejší znalec. Byl bych velice rád, kdyby zde byla takto aktivní a věci znalá žena. Mám ale pocit, že...

Odesláno (upraveno)

Bylo mi hned jasné, že rozkopávat bábovičku vroubkového pouzdra 97 zrovna o Vánocích a před úplňkem (byl před chvílí) nebude jen tak. Stále však věřím, že jsme především na hodinkovém foru a ne na iDnes nebo Novinkách a budu dál postovat, pokud budu mít k danému tematu co říct.

Právě mám před sebou jeden docela zajímavý prototyp či vzorek Primek řekněme transsexuálního typu (opravdu), který tady zatím nebyl, ale dnes ho určitě neukážu. Číst velmi pravděpodobné komenty typu: pěkný bastl, skládačka, něco tam chybí, konstruktrér ho ukradl? apod., opravdu nemám zapotřebi.

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

Prosím prosím smutně koukám, ukaž nám něco nového. Na řeči lidí co závidí a přitom neví co by, se vykašli. Ze znalých problému zvaný prim nikdo nic psát nebude a na ostatní se vykašli.

Odesláno (upraveno)
  V 25. 12. 2015 v 11:55, Nirmalita napsal:

Bylo mi hned jasné, že rozkopávat bábovičku vroubkového pouzdra 97 zrovna o Vánocích a před úplňkem (byl před chvílí) nebude jen tak. Stále však věřím, že jsme především na hodinkovém foru a ne na iDnes nebo Novinkách a budu dál postovat, pokud budu mít k danému tematu co říct.

Právě mám před sebou jeden docela zajímavý prototyp či vzorek Primek řekněme transsexuálního typu (opravdu), který tady zatím nebyl, ale dnes ho určitě neukážu. Číst velmi pravděpodobné komenty typu: pěkný bastl, skládačka, něco tam chybí, konstruktrér ho ukradl? apod., opravdu nemám zapotřebi.

Jen do toho, určitě jsme dychtiví zase skouknout něco nového. Transsexuální Primky? Sem s nima !!!

A bábovičku  brusu na pouzdrech televizí přece nikdo nerozbíjí, nebo ano? Z toho co mi prošlo rukama bych jen odhadnul, že v jisté době bylo použití pouzdra s brusem na hodinkách 96 i prototypech 97 zcela náhodné jak u chromované, tak u zlacené verze pouzdra, montovalo se to jak to přišlo pod ruku. Viděl jsem i běžné Televize se strojky 96 v pouzdře s brusem, i v hladkém.

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

taky si myslím že je to chrom.

Jedny z prvních hodinek, co se prodaly na Primlandu, v košíku je měla půlka fora, některým i přišla potvrzená objednávka a pak se vracely peníze.

Odesláno
  V 27. 12. 2015 v 22:21, straspol napsal:

Jooooo tak ty jsou v nádherném stavu !! Pouzdro je chromové nebo zlacené? Vypadá to zlacené, ale třeba blbě vidím. A ručky?

Pozdro i ručky jsou v chromu, neumím fotit. Hodinky nejsou z PRIM Landu, když jsem je měl, tak PRIM Land ještě neexistoval.

Odesláno
  V 28. 12. 2015 v 20:29, Nodus napsal:

Pozdro i ručky jsou v chromu, neumím fotit. Hodinky nejsou z PRIM Landu, když jsem je měl, tak PRIM Land ještě neexistoval.

pravdu máš, mrknul jsem se do archivu. na primlandu byly tyhle dvoje

post-13546-0-04452800-1451335957_thumb.jpg   post-13546-0-37966000-1451335958_thumb.jpg

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

Půjčuji si výše jednu fotku a doplňuji ke druhým zajímavým Prim Automatic TV ala 97 bez nápisu ČSSR, což je u TV bez minutových indexů zvláštnost, kdy nápis ČSSR není ani dole na rámečku.

post-21576-0-22138300-1454700357_thumb.jpg

post-21576-0-57940700-1454700363_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Nirmalita
Odesláno

Sériově nevyráběný zkušební vzorek hnědých TV cal. 96 ve stylu 97.

post-21576-0-76207200-1454705288_thumb.jpg

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...