Bert Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 A taková hezká debata to začínala být. Já už myslel, že budeme mít na fóru transsexuála s nevyhraněnou orientací a ke všemu ještě machra na Primky. Chyba... :-)
JaRooN Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Tady nejde o paranoju Je celkem jedno, jaké pohlaví má zdejší znalec. Byl bych velice rád, kdyby zde byla takto aktivní a věci znalá žena. Mám ale pocit, že...
financ Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Nirmalita je vyhraneny dostatecne. Na funkci zivocichare to nemá vliv.
Návštěvník Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Bylo mi hned jasné, že rozkopávat bábovičku vroubkového pouzdra 97 zrovna o Vánocích a před úplňkem (byl před chvílí) nebude jen tak. Stále však věřím, že jsme především na hodinkovém foru a ne na iDnes nebo Novinkách a budu dál postovat, pokud budu mít k danému tematu co říct. Právě mám před sebou jeden docela zajímavý prototyp či vzorek Primek řekněme transsexuálního typu (opravdu), který tady zatím nebyl, ale dnes ho určitě neukážu. Číst velmi pravděpodobné komenty typu: pěkný bastl, skládačka, něco tam chybí, konstruktrér ho ukradl? apod., opravdu nemám zapotřebi. Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem Nirmalita
skodna Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 25. prosince 2015 Prosím prosím smutně koukám, ukaž nám něco nového. Na řeči lidí co závidí a přitom neví co by, se vykašli. Ze znalých problému zvaný prim nikdo nic psát nebude a na ostatní se vykašli.
straspol Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 (upraveno) V 25. 12. 2015 v 11:55, Nirmalita napsal: Bylo mi hned jasné, že rozkopávat bábovičku vroubkového pouzdra 97 zrovna o Vánocích a před úplňkem (byl před chvílí) nebude jen tak. Stále však věřím, že jsme především na hodinkovém foru a ne na iDnes nebo Novinkách a budu dál postovat, pokud budu mít k danému tematu co říct. Právě mám před sebou jeden docela zajímavý prototyp či vzorek Primek řekněme transsexuálního typu (opravdu), který tady zatím nebyl, ale dnes ho určitě neukážu. Číst velmi pravděpodobné komenty typu: pěkný bastl, skládačka, něco tam chybí, konstruktrér ho ukradl? apod., opravdu nemám zapotřebi.Jen do toho, určitě jsme dychtiví zase skouknout něco nového. Transsexuální Primky? Sem s nima !!! A bábovičku brusu na pouzdrech televizí přece nikdo nerozbíjí, nebo ano? Z toho co mi prošlo rukama bych jen odhadnul, že v jisté době bylo použití pouzdra s brusem na hodinkách 96 i prototypech 97 zcela náhodné jak u chromované, tak u zlacené verze pouzdra, montovalo se to jak to přišlo pod ruku. Viděl jsem i běžné Televize se strojky 96 v pouzdře s brusem, i v hladkém. Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem straspol
Xenomorfus Odesláno 26. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2015 V 25. 12. 2015 v 11:17, financ napsal: ...... Na funkci zivocichare to nemá vliv. https://www.youtube.com/watch?v=aW5gpYsmvFI
Nodus Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 Pokud to nějak přispěje k diskuzi ...
straspol Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2015 V 27. 12. 2015 v 17:58, Nodus napsal: Pokud to nějak přispěje k diskuzi ...Jooooo tak ty jsou v nádherném stavu !! Pouzdro je chromové nebo zlacené? Vypadá to zlacené, ale třeba blbě vidím. A ručky?
financ Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 taky si myslím že je to chrom.Jedny z prvních hodinek, co se prodaly na Primlandu, v košíku je měla půlka fora, některým i přišla potvrzená objednávka a pak se vracely peníze.
bohus76 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 To je jediné co mě na Primlandu štve,dotyčné hodinky po koupi nezmizí,takže vlastně nevíš co máš :-(
Nodus Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 V 27. 12. 2015 v 22:21, straspol napsal: Jooooo tak ty jsou v nádherném stavu !! Pouzdro je chromové nebo zlacené? Vypadá to zlacené, ale třeba blbě vidím. A ručky? Pozdro i ručky jsou v chromu, neumím fotit. Hodinky nejsou z PRIM Landu, když jsem je měl, tak PRIM Land ještě neexistoval.
Nodus Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 Tak ještě zkusím tyto fotky za jiného osvětlení, není to nic moc, ale barvy by měly být nezkreslené.
financ Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2015 V 28. 12. 2015 v 20:29, Nodus napsal: Pozdro i ručky jsou v chromu, neumím fotit. Hodinky nejsou z PRIM Landu, když jsem je měl, tak PRIM Land ještě neexistoval.pravdu máš, mrknul jsem se do archivu. na primlandu byly tyhle dvoje
Návštěvník Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 (upraveno) Půjčuji si výše jednu fotku a doplňuji ke druhým zajímavým Prim Automatic TV ala 97 bez nápisu ČSSR, což je u TV bez minutových indexů zvláštnost, kdy nápis ČSSR není ani dole na rámečku. Upraveno 5. února 2016 uživatelem Nirmalita
Návštěvník Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Známé prototypy cal. 97 jsou všechny bez nápisu ČSSR.
Návštěvník Odesláno 5. února 2016 Nahlásit Odesláno 5. února 2016 Sériově nevyráběný zkušební vzorek hnědých TV cal. 96 ve stylu 97.
docent_tecka Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Odesláno 18. května 2016 Mission completed. Byla to dlouhá cesta plná zvratů. Nakonec se to podařilo, ikdyz odklon on původního scénáře dobytí této pro mne magické mety, byl prekvapivy. Holt život je krásný :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se