Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak mě Tom prásknul.....od váženého člena tohot fóra mi dnes přišly tyto krásné Radiomiry. První a poslední PAM s ručním nátahem. Alespoň myslím. Původnímu majiteli ještě jednou touto cestou moc děkuji za důvěru.

Odesláno

Jsem na tom stejně a mám je rád :) Líbí se mi především ten poměrně výrazný historický odkaz :)

Odesláno (upraveno)

Jsou super, byly moje prvni Panerai, ale pak jsem propadl tomu "uchu" na boku a musel jsem měnit Posted Image Ale toto je jednoduchost a krasa ve sve nejcistsi podobe!

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Díky za gratulace pánové. :D .

250ky šly na projížďku do winderu, aby věděly, jakých výhod požívají automaty..... :clap:

To už je fakt pro Chocholouška.....jdu do pelechu... :lamo:

Odesláno

Díky pánové (teď jsem si všiml, že mám v textu o projížďce ve winderu chybu typovýho čísla hodinek. Samozřejmě jsem myslel Radiomir 210. Daylight 250 jsou jak všichni ví automaty :smile_anim: .

Už jsem si myslel, že na delší čas končím s nákupy a že se naopak některých hodinek zbavím. Hlavně těch, který nenosím, nebo který jsem koupil tak nějak omylem... Ale co čert nechtěl!!!!! Když jsem v sekci "co máte právě na ruce" uviděl krásně nafocený inhausový 10Day PAM 270GMT, bylo vymalováno!!!! :suicide_anim: Mám zase neodbytný pudění !! :suicide_anim:, což už mírně unaveným povzdechem komentovala i moje žena, která mé slabosti jinak chápe. Takže teď zvažuju výměnu jinak krásných 250ek s doplatkem. Radiomir jsou tak jiné, že by mi ve sbírce chyběly. Ty si určitě nechám. Doufám, že to nedopadne tak, jak včera při vínku prorokoval Laďóš...že si všechny PAM nechám a jenom přikoupím 270 (Musím ho prásknout...škemral ať mu střelím 210). Nevyměkl jsem....Přikládám fotku PAM 270 s parádním 2003 kalibrem. :crying_anim:

Nemáme to holt jednoduchý....my magoři.... :crying_anim02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...