Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak mě Tom prásknul.....od váženého člena tohot fóra mi dnes přišly tyto krásné Radiomiry. První a poslední PAM s ručním nátahem. Alespoň myslím. Původnímu majiteli ještě jednou touto cestou moc děkuji za důvěru.

Posted

Jsem na tom stejně a mám je rád :) Líbí se mi především ten poměrně výrazný historický odkaz :)

Posted (edited)

Jsou super, byly moje prvni Panerai, ale pak jsem propadl tomu "uchu" na boku a musel jsem měnit Posted Image Ale toto je jednoduchost a krasa ve sve nejcistsi podobe!

Edited by Frantik
Posted

Díky za gratulace pánové. :D .

250ky šly na projížďku do winderu, aby věděly, jakých výhod požívají automaty..... :clap:

To už je fakt pro Chocholouška.....jdu do pelechu... :lamo:

Posted

Pekna rodinka a dokonale maskovani - bezny clovek nebo manzelka nepozna, ze nosis ctvery hodinky :)

Posted

Díky pánové (teď jsem si všiml, že mám v textu o projížďce ve winderu chybu typovýho čísla hodinek. Samozřejmě jsem myslel Radiomir 210. Daylight 250 jsou jak všichni ví automaty :smile_anim: .

Už jsem si myslel, že na delší čas končím s nákupy a že se naopak některých hodinek zbavím. Hlavně těch, který nenosím, nebo který jsem koupil tak nějak omylem... Ale co čert nechtěl!!!!! Když jsem v sekci "co máte právě na ruce" uviděl krásně nafocený inhausový 10Day PAM 270GMT, bylo vymalováno!!!! :suicide_anim: Mám zase neodbytný pudění !! :suicide_anim:, což už mírně unaveným povzdechem komentovala i moje žena, která mé slabosti jinak chápe. Takže teď zvažuju výměnu jinak krásných 250ek s doplatkem. Radiomir jsou tak jiné, že by mi ve sbírce chyběly. Ty si určitě nechám. Doufám, že to nedopadne tak, jak včera při vínku prorokoval Laďóš...že si všechny PAM nechám a jenom přikoupím 270 (Musím ho prásknout...škemral ať mu střelím 210). Nevyměkl jsem....Přikládám fotku PAM 270 s parádním 2003 kalibrem. :crying_anim:

Nemáme to holt jednoduchý....my magoři.... :crying_anim02: