Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím,

chtěl bych si koupit Primky sport na běžné nošení. Jde mi o to, aby to byly automatic. Díval jsem se na netu a pohybujou se zhruba okolo 4 600,- Kč. Našel jsem i tyto http://k-time.cz/PRIM%20Sport%20automat Více by se mi líbily s černým ciferníkem, ale jsou o 2 600,- dražší než ty s bílým. Nechápu proč, je to snad nějaká strategie prodeje, že černé více připomínají ty z dob dávno minulých?

Díky za odpovědi.

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdravím,

chtěl bych si koupit Primky sport na běžné nošení. Jde mi o to, aby to byly automatic. Díval jsem se na netu a pohybujou se zhruba okolo 4 600,- Kč. Našel jsem i tyto http://k-time.cz/PRI...Sport%20automat Více by se mi líbily s černým ciferníkem, ale jsou o 2 600,- dražší než ty s bílým. Nechápu proč, je to snad nějaká strategie prodeje, že černé více připomínají ty z dob dávno minulých?

Díky za odpovědi.

Ne, jenom si narazil na staré zásoby. Ty s bílím cif. mají čínskej strojek a ty s černym jsou novější model s Miyotou.

Posted

Ne, jenom si narazil na staré zásoby. Ty s bílím cif. mají čínskej strojek a ty s černym jsou novější model s Miyotou.

Ježiš, ještě, že to vím. Já nechci žádný čínský strojek! Díky moc za odpověď :-)
Posted

Myslím, že s čínským kalibrem už ani nejsou na skladě. Asi před půl rokem jsem tam volal, jsou už jen s Miyotou

Posted

To by podle vás byla Čína převážná většina hodinek na trhu?A navíc určité součástky stejně Elton nakupoval a nakupuje dodnes.

Posted

No ja jsem je videl v ksefte taky za ty ceny jak rika tazatel. Bylo mi receno ze v obou je Myiota 8215 coz by melo byt Japan, rozdil je v tom ze levnejsi varianta nema svitici indexy a byly nakoupeny drive. Pouzdra a dalsi komponenty MPM nakupuje asi v cine pokud chces vedet co je tam za stroj tak se zeptej, pripadne si je nech otevrit protoze cislo kalibru nemusi byt ani uvedeny v navodu. Jinak Cina asi umi vyrabet i dobre protoze treba Seiko dela verze pro japonsko a dalny vychod a cina pro USA a zapad aspon tak jsem to vycet zde na konfere. :smile_anim:

Posted (edited)

Pro filo-boxer.Já myslím že k tomu neni co dodat.Asi jsi si to špatně pochopil!

Edited by mildafleck
Posted

Promiň, přečetl jsem si to ještě jednou, ale asi to pořád nechápu. Nechápu proč srovnáváš MPM který skoro vše (do nedávna vše) kupuje v Číně = hodinky nevyrábí a Elton který nakupuje ve Švajcu jen to nejnutnější (kameny, setrvačky...).

Posted

Mildo neblázni, killer postoval Prim sport od MPM, tedy totální čínu, jedním slovem hnus. Jo, a zrovna u filo-boxera bych být Tebou hodně váhal, než mu napíšeš, že něco o Primkách nepochopil ... :-)

Posted

Omlouvám se netušil jsem že v těch prvních byl čínský strojek.Zajímalo by mě jestli se dá nějak poznat bez otevření jestli je tam čínský strojek nebo myota.

Posted

Teď mne tak napadlo: Jestli je uvnitř opravdu MIYOTA, tak to bude s největší pravděpodobností 8215. No, a tá má šutrů 21, a nikoli 17, jak píše slavný skládač (nikoli výrobce) na číselníku. Že by klamání spotřebitele? Pojďmě to MPM zase trochu nandat, aspoň v diskuzi, prosím, prosím .....

Posted

Teď mne tak napadlo: Jestli je uvnitř opravdu MIYOTA, tak to bude s největší pravděpodobností 8215. No, a tá má šutrů 21, a nikoli 17, jak píše slavný skládač (nikoli výrobce) na číselníku. Že by klamání spotřebitele? Pojďmě to MPM zase trochu nandat, aspoň v diskuzi, prosím, prosím .....

Jo jo, je to jak píšeš, kamenů je tam 21 a na ciferníku 17, oni se tím ale myslím ani netají, udělali to schválně právě kvůli tomu Retro ČSSR 17 jewels číselníku. Je to postavený na hlavu, ale co od nich můžeš čekat...