bandicoot Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 ...podle mě je to z nouze ctnost. Našli odůvodnění pro chybu. Blafy o retrocifru byly dopsány až po diskuzi zde.
diver60 Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Hnus, nehnus ja znam 3 lidi v mem okruhu kteri nosili celej zivot Prim Sport bud I nebo II ktere jim doslouzily. Ted maji Prim MPM a jsou s nimi spokojeni. Pchvaluji si ze jsou vodotesny ze je nemusi natahovat maji mineralni sklo. Je pravda ze vic jak 3-4k by za hodinky nedali oni nejsou totiz chronomagori.
mildafleck Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Taky je nechci nějak obhajovat ale na nošení do práce to stačí o Eltonu samozřejmě jen to nejlepší!!!!!!!
Frantik Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Taky je nechci nějak obhajovat ale na nošení do práce to stačí o Eltonu samozřejmě jen to nejlepší!!!!!!! Ano, pokud je to třeba popelář, tak tam jsou MPM na nošení ideální!
mildafleck Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Třeba nebo někam na nějakou diplomatickou schuzku to je jedno.
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Rozhodně se nechci MPM jakkoli zastávat (popravdě jimi pohrdám a jejich současná kolekce postrádá špetku vkusu o kvalitě nemluvě) ale zrovna tenhle model tady prošel několika krutými zátěžovými testy v režii několika zdejších členů a vedl si docela obstojně. Jen těžko na něm hledali nějaké zásadní chyby. Jen ta cena by mohla být ještě nižší. Hledal jsem to vlákno, ale nedaří se mi ho najít.
mildafleck Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Když dáte na seznamu hledat prim sport III tak to najde ale tady to dohledat nejde nevím proč
mechano Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Rozhodně se nechci MPM jakkoli zastávat (popravdě jimi pohrdám a jejich současná kolekce postrádá špetku vkusu o kvalitě nemluvě) ale zrovna tenhle model tady prošel několika krutými zátěžovými testy v režii několika zdejších členů a vedl si docela obstojně. Jen těžko na něm hledali nějaké zásadní chyby. Jen ta cena by mohla být ještě nižší. Hledal jsem to vlákno, ale nedaří se mi ho najít. Nenech se mýlit, "kruté zátěžové testy" trvají tak deset nebo dvacet let. To, co tady proběhlo, bylo myslím pořád v rámci záruční doby.
Marcello Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Ten topic kde se tyhle kukačky řešily je tu Probírat rozdíly mezi MPM a Eltonem je zbytečné, protože by jsme se nedobrali konce (vycházím ze zkušeností z mnoha topiců na tomto fóru, kde většina témat končí OT u "problému" kdo je pravý a jediný Prim ) Jinak já tyhle "sporty" mám, dal jsem za ně asi 900 Kč (což považuji za adekvátní cenu) i se záručákem na rok před asi třemi lety na aukru (asi od zhrzeného majitele, který zjistil, že nemá ten "pravý a jediný Prim" To, že je to více Čína než CZ samozřejmě vím, ale překvapilo mě zdejší povídání o čínském x japonském strojku, takže jsem je otevřel ... na tom strojku není ani "ň" - tedy žádný znak, který v dnešní době označujeme za písmena nebo čísla, přidám se foto, to jsem zvědav odkud by se to dalo vyčíst. Jinak hodinky jsou to překvapivě spolehlivé, máme je v rodině dvoje a oboje se stejně předbíhají, absolvoval jsem s nimi lecos včetně různých prací na stavbách, plavání v neznámých vodách, Alpy na raftu apod. ale zatím drží. Dokonce upoutávají pozornost některých lidí, kteří v minulosti primky měli a jsou v šoku, že se něco podobného se stále vyrábí (pozn. k lidem které potkávám - nejsem popelář a nosím je i v obleku) protože realita je taková, že na první pohled nevypadají špatně a jako duchovní nástupce působí důstojně. Za největší plus považuji materiál pouzdra a tahu, protože se na něm nijak neprojevuje opotřebení a hlavně se mi po něm neosypává zápěstí, tak jak tomu bylo nejednou v minulosti u různých "slitin". EDIT: Foto strojku který tam mám nejspíš i já, je tu od uživatele dubraro, označení nevidím: Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Marcello
mildafleck Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Takto vypadá čínský strojek Myotu snad poznáš? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Nenech se mýlit, "kruté zátěžové testy" trvají tak deset nebo dvacet let. To, co tady proběhlo, bylo myslím pořád v rámci záruční doby. Jasně:-) Ale každej čekal, že se rozpadnou a podobně, což se nestalo:-) Říkám, 4 000,- je moc, kdyby stály polovinu, asi bych překousl, že je to MPM a koupil je.
mildafleck Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Za 4000kč jsou ze strojkem Myota 8215 což si myslím že jsou dražší hodinky s tímto strojkem nebo i s quarzovým strojkem.Já myslím že v cenně to není.
vanuska Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Za 4000kč jsou ze strojkem Myota 8215 což si myslím že jsou dražší hodinky s tímto strojkem nebo i s quarzovým strojkem.Já myslím že v cenně to není. Ja si myslim, ze za tyhle penize by se daly koupit pekne Igeny na bezne noseni. Moc hodinek zatim nemam, nemam zadne v NOS stavu. Ty co mam, jsou podle me ve slusnem stavu a vsechny bezne nosim. Proc bych na ne mel koukat vitrince. Zivot je kratky na to, abych nosil pseudo sporty a ty prave doma ocumoval. Je to muj nazor, ktery nikomu nevnucuji.
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Rozhodně se nechci MPM jakkoli zastávat (popravdě jimi pohrdám a jejich současná kolekce postrádá špetku vkusu o kvalitě nemluvě) ale zrovna tenhle model tady prošel několika krutými zátěžovými testy v režii několika zdejších členů a vedl si docela obstojně. Jen těžko na něm hledali nějaké zásadní chyby. Jen ta cena by mohla být ještě nižší. Hledal jsem to vlákno, ale nedaří se mi ho najít. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29275-prim-sport/ Edit: Ještě k fotce strojku - příspěvek tuším 30 - to ale není automat. A tyhle by měly být pouze v automatu, nebo se mýlím? Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Honza.manta
digitalnick Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Mám pocit, že PRIM SPORT od MPM se strojkem Miyota nebo čínským se dají poznat podle:- čínský: nemají luminiscenční výplň ruček (je oranžová), mají malý index na pozici 3 hodin napravo datumu, mají hacking- Miyota: mají luminiscenční výplň ruček (je světlá), nemají index na trojce, nemají hacking. Edit: Výše popsána verze s černým číselníkem. Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem digitalnick
financ Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Jedny MPM sporty jsou teď k mání http://aukro.cz/item1407808048_luxusni_nos_prim_sport_automatic_etue.html
digitalnick Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/29275-prim-sport/ Edit: Ještě k fotce strojku - příspěvek tuším 30 - to ale není automat. A tyhle by měly být pouze v automatu, nebo se mýlím? Je to automat, má sundaný rotor (v původním příspěvku této fotky je to napsané).
mischa Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Je to automat, ale chybí rotor samonátahu, je tam jen kuličkové ložisko a na čepu rotor není, myslím, že tam zůstal i kus zlomeného šroubku, který rotor držel. Prostě, ulomil se, tak ho někdo vyndal. Jinak to dříve automat byl a ostatně, zrovna kvalita tohoto stroje patří k těm lepším, samozřejmě, Miyota je podstatně lepší
vanuska Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 Jedny MPM sporty jsou teď k mání http://aukro.cz/item...matic_etue.html Tenhle prodejce fotkama nikdy "nezklame"
Kristian.nov Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 (upraveno) Jedny MPM sporty jsou teď k mání http://aukro.cz/item...matic_etue.html Ten popis je hustej, buď si ten frajer myslí, že jsou to fakt 20 let staré hodinky a nebo je to ještě větší podvodník než jsme doufaly Upraveno 10. ledna 2011 uživatelem Kristian.nov
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se